Ești aici: Acasă » Sitemap

Sitemap

Sitemap - harta site

Ce este un sitemap? Un sitemap este un fișier în care puteți lista paginile web ale site-ului, pentru a pune google și alte motoare de căutare cu privire la organizarea conținutului. Crearea unui sitemaps în general, prezintă structura site-ului și ajută vizitatorii pentru o navigare mult mai ușoară și să găsească mai ușor ceia ce caută. Harta site-ului ajută motoarele de căutare de accesare cu crawlere și clasifică site-ul tău, pentru a finaliza indexarea lui în google cât și în alte motoare de căutare. Harta site-ului poate fi XML, HTML sau TXT, regula, XML și TXT servit pentru roboti.

Ce este un sitemap

Puteți utiliza un sitemap pentru a oferi în google, anumite tipuri de conținut din paginile site-ului, precum: video, imagini sau mobile. Video, poate crește șansele ca videoclipurile să fie descoperite mai ușor de către motoarele de căutare. Care vă permite să includeți URL-ul videoclipului, de asemenea și titlul, descrierea, locația, etc.
Images, ca și în cazul sitemap video, ajută pentru motoarele de căutare în indexarea imaginilor. Mobile, specifica calea unde se găsește conținutul site-ului pe mobil. Știri, permite să controlați conținutul pe care îl prezintă în Google News. În general, este foarte important și ajută motoarele de căutare și să indexeze site-ul.

Plugin – Generator sitemap

Puteți crea un sitemap cu pană în 500 pagini pe XML Generator Sitemaps, dacă aveți mai multe pagini, puteți accesa o versiune pro; (plătită, care vă permite să generați și pentru video, imagini, știri sau mobile). Pentru wordpress, puteți descărca un plugin, care va actualiza automat de fiecare dată când adăugați un articol – Plugin Site Map WordPress

Cum trimitem Sitemap la motorul de căutare?

Atunci când aveți fișierul cu harta site-ului, va trebui să îl urcați în directorul rădăcina a site-ului. Pentru ca motoarele de căutare să știe de existența lui, trimiteți harta prin webmaster tools, Google și / sau Bing. Va trebui să vă creați un cont dacă nu aveți unul, după care adaugați și verificați adresa site-ului. După care veți urca și harta site-ului (sitemap). Puteți include și o linie la sfârșitul fișierului robots.txt, ex: https://www.exemplu.com/sitemap.xml.

Varianta HTML și XML

Varianta XML, are ca scop informarea a motoarelor de căutare cu privire la paginile site-ului dvs. Unde vor înțelege mai eficient structura site-ului și vor optimiza automat operațiunile de indexare. Aceasta este o metoda de indexare completă și de transmiterea conținutului a oricăror modificări apărute. Varianta HTML informează vizitatorii umani cu privire la structura sitului și poate fi util motoarelor de căutare; însă nu garantează indexarea tuturor paginilor.

Harta site (HTML) Socializam.com

Pe această pagină de sitemap vor fi adăugate toate link-urile (paginile web) de pe acest web site. Mai jos puteți vedea fiecare pagină de pe acest site. Socializam.com este un rețea de socializare cu jocuri online, webcam și microfon gratis.

Pagini

Articole după categorie

Forumuri

Subiecte

Răspunsuri

Portofolii

Etichete subiect

Categorii portofoliu

Categorii Eveniment