Acasă » Sitemap (Harta site)

Sitemap (Harta site)

Crearea unui sitemap în general, prezintă structura site-ului și ajută vizitatorii pentru o navigare mult mai ușoară și să găsească mai ușor ceea ce caută. Harta site-ului ajută motoarele de căutare de accesare cu crawlere și clasifică site-ul tău. De regulă este folosită pentru a finaliza indexarea lui în google cât și în alte motoare de căutare. Un sitemap poate fi în format XML, HTML sau TXT, care nu ar trebui să lipsească de pe un site web.

Ce este un sitemap?

Sitemap-ul este un fișier XML în care puteți trimite paginile web către motoarele de indexare. Această variantă este pentru a pune google și alte motoare de căutare cu privire la organizarea conținutului. Puteți utiliza un sitemap pentru a oferi motoarelor de indexare, precum Google sau Bing, anumite tipuri de conținut din paginile site-ului.

Sitemap XML și HTML

 • Varianta XML a unui site are ca scop principal informarea motoarelor de căutare cu privire la paginile site-ului. Cu ajutorul protocolului XML, motoarele de căutare vor înțelege mai eficient structura site-ului și vor optimiza operațiunile de indexare.
 • Varianta de sitemap pagina HTML informează vizitatorii umani în primul rând cu privire la structura sit-ului respectiv și poate fi util motoarelor de căutare. Nu există garanția indexării tuturor paginilor, în acest scop fiind recomandat sitemap-ul XML.

Harta site (HTML) Socializam.com

Mai jos veți găsi un sitemap cu toate elementele adăugate pe acest site, unele pagini și arhive au fost excluse.

3 Tipuri de conținut

 1. Video, poate crește șansele ca videoclipurile să fie descoperite mai ușor de către motoarele de căutare.
 2. Images, ca și în cazul sitemap video, ajută pentru motoarele de căutare în indexarea imaginilor.
 3. Mobile, specifică calea unde se găsește conținutul site-ului pe mobil.
Cum se trimite către motoarele de căutare?

Atunci când aveți fișierul în format XML a unui sitemap, va trebui să îl urcați în directorul rădăcină a site-ului. Pentru ca motoarele de căutare să știe de existența lui trimiteți harta prin webmaster tools la Google și/sau Bing. Va trebui să vă creați un cont dacă nu aveți unul, după care adaugați un sitemap-ul și verificați adresa site-ului.

Cum se poate crea un sitemap?

Puteți crea un sitemap cu pană în 500 pagini pe XML Generator Sitemaps, dacă aveți mai multe pagini, puteți accesa o versiune pro; (vă permite să generați și pentru video, imagini, știri sau mobile). Pentru wordpress, puteți descărca un plugin, care va actualiza automat de fiecare dată când adăugați un articol – Plugin WordPress.

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.