Ești aici: Acasă » Sitemap

Sitemap

Sitemap - harta site

Sitemap: Ce este un sitemap? Harta site-ului este un fișier XML în care puteți lista / trimite paginile web ale site-ului către motoarele de indexare. Această variantă este pentru a pune google și alte motoare de căutare cu privire la organizarea conținutului. Crearea unui sitemaps în general, prezintă structura site-ului și ajută vizitatorii pentru o navigare mult mai ușoară și să găsească mai ușor ceia ce caută. Harta site-ului ajută motoarele de căutare de accesare cu crawlere și clasifică site-ul tău. De regulă este folosită pentru a finaliza indexarea lui în google cât și în alte motoare de căutare. Harta site-ului poate fi XML, HTML sau TXT, care nu poate să lipsească de pe un site web. Regula XML și TXT servit pentru roboții de indexare a paginilor de internet.

Ce este un sitemap

Puteți utiliza un sitemap pentru a oferi motoarelor de indexare, precum Google sau Bing, anumite tipuri de conținut din paginile site-ului. Tipuri de conținut precum: video, imagini sau mobile. Video, poate crește șansele ca videoclipurile să fie descoperite mai ușor de către motoarele de căutare. Care vă permite să includeți URL-ul videoclipului, de asemenea și titlul, descrierea, locația, etc.

Images, ca și în cazul sitemap video, ajută pentru motoarele de căutare în indexarea imaginilor. Mobile, specifică calea unde se găsește conținutul site-ului pe mobil. Știri, permite să controlați conținutul pe care îl prezintă în Google News. În general, este foarte important și ajută motoarele de căutare și să indexeze site-ul.

Puteți crea un sitemap cu pană în 500 pagini pe XML Generator Sitemaps, dacă aveți mai multe pagini, puteți accesa o versiune pro; (plătită, care vă permite să generați și pentru video, imagini, știri sau mobile). Pentru wordpress, puteți descărca un plugin, care va actualiza automat de fiecare dată când adăugați un articol – Plugin Site Map WordPress

Cum trimitem sitemap la motorul de căutare?

Atunci când aveți fișierul în format XML cu harta site-ului, va trebui să îl urcați în directorul rădăcină a site-ului. Pentru ca motoarele de căutare să știe de existența lui, trimiteți harta prin webmaster tools, Google și / sau Bing. Va trebui să vă creați un cont dacă nu aveți unul, după care adaugați un sitemap și verificați adresa site-ului. După care veți urca și harta site-ului (sitemap). Puteți include și o linie la sfârșitul fișierului robots.txt, ex: https://www.exemplu.com/sitemap.xml.

Varianta HTML și XML, are ca scop informarea a motoarelor de căutare cu privire la paginile site-ului dvs. Unde vor înțelege mai eficient structura site-ului și vor optimiza automat operațiunile de indexare. Aceasta este o metoda de indexare completă și de transmiterea conținutului a oricăror modificări apărute. Varianta HTML informează vizitatorii umani cu privire la structura sitului și poate fi util motoarelor de căutare; însă nu garantează indexarea tuturor paginilor.

Pagini

Articole după categorie

Forumuri

Subiecte

Răspunsuri

Portofolii

Harta site (HTML) Socializam.com

Pe această pagină de sitemap vor fi adăugate toate link-urile (paginile și articolele adăugate) de pe acest web site. În aceasta pagină puteți vedea fiecare pagină de pe acest site. Socializam.com este un site de socializare cu jocuri, webcam și microfon gratis.