Home » Chat online romanesc cu webcam

Chat online romanesc cu webcam

Chat online romanesc cu webcam. Cauti o comunitate de chat din romania unde sa te distrezi si sa scapi de plictiseala? Ei bine, acesta comunitate este cel mai potrivit loc pentru tine!

Site-ul Socializam este o comunitate de chat online romanesc unde se pot conecta romanii de pretutindeni, un loc unde se pot lega noi prietenii si se poate socializa si cu ajutorul webcam-ului.

Site-ul mai ofera o gama larga de jocuri online gratis atat pe irc precum trivia, scrabble sau fazan, cat si pe pagina, iar pagina web ofera posibilitatea utilizarii webcamului si a microfonului.

Socializam este un site de socializare online cu webcam, microfon si jocuri gratis pe care putem sa socializam gratis cu fete si baieti. Creaza-ti un cont gratuit si alatura-te comunitatii!

Comunicare online pe Mobile sau

Daca intampinati probleme de conectare sau playerul nu este afisat, va rugam sa folositi browserul (descarca -> Google Chrome) sau contactati-ne de pe pagina de Contact.

Asculta Radio Star sau FavoriteFM

Chat online romanesc cu webcam

Chat online romanesc cu webcam: Socializam.com este o comunitate online de socializare cu webcam si microfon gratis! Pentru a te putea conecta pe chatul socializam, nu trebuie decat sa scrii porecla dorita in casuta de mai sus si sa apesi pe butonul Connect. De asemenea te poti conecta online si cu script/miRC de pe serverul RoIRCop, ex: /server irc.roircop.info, port: 6697(ssl) sau 6667(non-ssl). Conecteaza-te live pe Chat Romania. Pentru mai multe informatii despre serverul de irc le gasiti pe site-ul roircop.info – License Creative Commons.
Chat online romanesc cu webcam

Jocuri online

Jocul de Trivia

Comunicam cu joc de Trivia: In caz ca jocul de trivia este oprit, tastati !start pe canalul respectiv pentru a incepe jocul. Pentru a vedea topul tastati !top10 sau !top20 pentru ai vedea pe primii 20 din clasament. Acest joc online gratuit contine diverse intrebari din diferite domenii. Va uram mult succes!

Jocul de Fazan

Socializam cu joc de Fazan: Jocul de fazan se joaca minim in 2 persoane, in caz ca jocul este oprit tasteaza !fazan si dupa !intra pentru a incepe jocul sau pentru a vedea topul tastati !fazan top . E un joc foarte util, nu numai pentru ca iti ocupa timpul, dar iti pune si mintea la contributie. Mult succes! Joc fazan

Jocul de Scrabble

Comunicare cu joc de Scrabble: Daca jocul de Scrabble este oprit tastati !scrabble pe canalul respectiv pentru a putea incepe jocul. Oricat ar fi de antrenant jocul, tuturor ne place sa castigam. Pentru a vedea topul jocului, tastati !top general pentru clasament sau !top runde pentru a vedea rundele!

Articole recomandate