Socializam oferă posibilitatea de a comunica gratis pe camerele de chat online românesc. Aici este locul potrivit pentru a cunoaște oameni noi! Prin acest site de socializare vă puteți împrieteni live cu fete și băieți din întreaga lume. Indiferent că ești în România, sau oriunde în străinătate … Alătură-te acestei comunități si tine legătura cu cei dragi ție.

Conectează-te chat-ului pentru desktop sau mobile și participă la discuții online în timp real. Totodată vei avea posibilitatea de a juca jocuri, precum; Trivia, Scrabble sau Fazan. Aici, te poți vedea și comunica cu fete și băieți prin aplicația pentru webcam și microfon. Comunicarea va fi mult mai ușoară și plăcută cu ajutorul acestui serviciu de chat gratis.

Prin intermediul acestui chat online puteți lega noi prietenii gratis. Puteți avea parte de întâlniri și relații cu fete și băieți, și chiar vă puteți întâlni jumătatea. Sunt mai multe cazuri reale în care s-au format noi cupluri!

Jocuri online

 • Trivia: joc online de cultură generală.
 • Scrabble: cel mai popular joc de cuvinte.
 • Fazan: joc care se joacă în minim doi.

Alătură-te camerelor de socializare

Întâmpinați probleme de conectare? Chenarul de chat sau playerul de radio nu este afișat? Pentru orice problemă întâmpinată, vă rugăm să ne contactați! Pentru o navigare ușoară și mai rapidă, vă recomandăm să folosiți browserul (descărcați și instalați) → Google Chrome.

12 ianuarie 2021; Adobe a blocat conținutul pentru Flash Player.

Începând cu 12 ianuarie 2021, Adobe va bloca conținutul Flash să ruleze în Flash Player. Motiv pentru care momentan pe chat socializam nu se va mai putea folosi webcam-ul și microfonul. Actualizat: În curând vom adăuga alternativă pentru a se putea folosi în continuare webcam și microfon.

Aplicația (Adobe Flash Player) pentru webcam și microfon nu va mai funcționa după decembrie 2020!
Chenarul de Chat este prea mic? → Puteți folosi butoanele din partea dreaptă pentru a-l redimensiona.

sau

Alege-ți un pseudonim, alătură-te discuțiilor, sau testează-ți cunoștințele generale jucând Trivia, Scrabble sau Fazan.

Chat online România

Conectează-te online și alătură-te discuțiilor pe camerele de socializare. Apropo Chat România: Socializam, este un chat online pentru toți Românii din întreaga lume. Conectarea pe chat este foarte simplă! Trebuie să adăugați un pseudonim în chenarul de mai sus și să accesați pe butonul Conectare. Apropo, pentru a participa la discuții fără a întâmpina conflicte cu operatorii, te invităm să citești Regulamentul.

 • Sute de utilizatori sunt online și așteaptă să te cunoască live.
 • Spațiu de distracție unde poți avea parte de întâlniri și relații.
 • Băieți și fete pe chat cu care te poți intersecta online, virtual.
 • Concurează cu cei mai buni jucători de Trivia de pe internet!
 • Comunică și joacă jocuri gratis pe camerele de socializare.
 • Alătură-te acestui mod de socializare și cunoaște lume nouă!
 • Chat România: acest site este un mediu virtual, total gratuit.
 • Joacă online pe camere jocurile de Fazan sau de Scrabble.

Server IRC Românesc

O cameră de chat online existentă poate fi utilizată de orice utilizator. Aceasta se poate folosi prin script, server IRC RoIRCoP, pagina web, cât și prin aplicație pentru mobile. Pagina web oferă posibilitatea de a comunica prin webcam și microfon. Serverele de IRC folosite pe Socializam sunt securizate, astfel încât confidențialitatea utilizatorilor este protejată. Pentru înregistrare nickname și alte comenzi, puteți vedea paginile de mai jos.

 • NickServ: Setări de înregistrare pseudonime. Recomandăm înregistrarea pe chat.
 • ChanServ: Comenzi care vor permite să înregistrați și să configurați propriul canal.
 • BotServ: Setări de adăugare și lista de roboți disponibili pentru serviciile din rețea.
 • HostServ: Serviciu permite utilizatorilor înregistrați de a adăuga un #vHost virtual.
 • OperServ: Comenzi ce permite adminilor să activeze protecții și opțiuni pe server.
 • MemoServ: Permite utilizatorilor de a trimite mesaje scurte către alți utilizatori.

Utilizatori online din România

Administratorii acestui chat românesc pun accent pe moderarea camerelor de irc. Timp în care încearcă să medieze conflictele între utilizatori. Socializam se află printre puținele site-uri din România moderate aproape non-stop. Aici decența, oprimarea injuriilor și a conflictelor este o carte valoroasă de vizită. Aici este locul online unde poți comunica fără să întâmpini conflicte. Unde poți lega noi prietenii și se pot lega chiar relații de dragoste.

Jocuri gratis

Jocul de #Trivia, este cunoscut un joc de cultură generală! În cazul în care jocul este oprit, tastați pe canal !start pentru a începe jocul. Pentru a putea vedea topul pe chat, tastați !top10 sau !top20 pentru ai vedea pe primii 20 din clasament. Mult succes!

Jocul de #Scrabble poate fi activat prin comanda !scrabble pe camera de chat. Oricât ar fi de antrenant jocul, tuturor ne place să câștigăm. Pentru a vedea topul jocului, tastați !top general sau !top runde, pentru a vedea top clasament sau runde.

Jocul de #Fazan este gratis și distractiv în aceleași timp, care poate fi jucat în minim 2 persoane. Pentru a porni jocul tastați !fazan, jucătorul care vrea să participe la această rundă va tasta !intră. Pentru a putea vedea clasamentul pe cameră, tastați !fazan top.

Dating gratis pe chat online românesc

Un dating și o comunicare corectă sunt importante în viața noastră. Printr-un dating se realizează relații și întâlniri între parteneri, chiar și online. Comunicarea este secretul unei relații! Este exact ceea ce transmitem celorlalți despre noi, părerile pe care le avem și pe care le împărtășim cu ei. Indiferent că cauți o relație de scurtă sau lungă durată, camerele de chat de pe acest site îți oferă această posibilitate.

Comunitate online

În primul rând incomparabil cu cele gratuite, această comunitate oferă mult mai mult! Oferă posibilitatea de a vă înregistra propriul nickname și de a avea propria cameră de chatirc gratis. Puteți adăuga propriile articole și pe lângă toate acestea puteți beneficia de propria pagină. Design modern, simplu și foarte ușor de folosit!

Beneficii utilizator

Oricine poate obține un acces de administrator pe camere de chat! Aceste permisiuni de acces sunt stabilite și oferite gratis de către administratori. Accesele sunt oferite doar utilizatorilor care ar putea aduce un beneficiu acestui site. Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina de Editor, dacă aveți nelămuriri ne puteți contacta.

Platformă de socializare

Socializam este un serviciu de chat online din România, gratis, unde distracția și voia bună primează. O comunitate ce unește Românii de pretutindeni! Acest site de socializare oferă posibilitatea de a comunica live prin mesaje text în timp real. Prin comunicare se pune accent pe respect și încredere, atenție și ascultare. Apropo, de reținut! Odată intrat în acest colectiv românesc, greu va mai exista cale de ieșire! 😉