Chat

Chat online romanesc cu webcam si microfon gratis

Chat online romanesc cu webcam si microfon gratis. Cauti o comunitate din romania unde sa socializezi si sa te distrezi sau sa scapi de plictiseala? Ei bine, acesta comunitate este cel mai potrivit loc pentru tine! Site-ul Socializam este o comunitate de chat online romanesc unde se pot conecta romanii de pretutindeni. Un loc unde se pot lega noi prietenii si se poate socializa live si cu ajutorul webcam-ului sau al microfonului. Site-ul mai ofera o gama larga de jocuri online gratis atat pe irc precum jocurile de trivia, scrabble sau fazan. Cat si pe pagina web, iar pagina web ofera posibilitatea utilizarii webcamului si a microfonului.

Socializam este un site de socializare cu webcam si jocuri gratis pe care putem sa socializam cu fete si baieti din intreaga lume. Creaza-ti propriul profil/cont gratuit, conecteaza-te chatului si alatura-te comunitatii! Daca doresti sa participi la discutiile purtate public intre utilizatori, fara sa intampini probleme cu administratorii chatului, te rugam sa citesti si sa respecti Regulile de utilizare.

Chat online romanesc cu webcam si microfon gratis

Daca intampinati probleme de conectare sau playerul nu este afisat, va rugam sa folositi browserul (Google Chrome) sau contactati-ne de pe pagina de Contact.

Conectare online pe Mobile sau

Asculta Radio Star

Chat online romanesc cu webcam

Vorbeste online cu fete si baieti, atat pe privat cat si public si cu ajutorul webcamului sau al microfonului. Chatul Socializam.com este o comunitate de socializare cu webcam si microfon total gratuit! Pentru a te putea conecta pe chatul socializam, nu trebuie decat sa scrii porecla dorita in casuta de mai sus si sa apesi pe butonul Connect. De asemenea te poti conecta online si cu script/miRC de pe serverul RoIRCop, ex: /server irc.roircop.info, port: 6697(ssl) sau 6667(non-ssl). Conecteaza-te acum si comunica online pe camera de chat #Romania, sau pe cele de jocuri; #Trivia, #Fazan sau #Scrabble si distreaza-te alaturi de noi. Serverul de IRC, a fost infintat si sprijinit de prieteni pentru prieteni din pasiunea si placerea de a oferi romanilor din intreaga lume un mod cat mai simplu si usor de comunicare. Pentru mai multe informatii despre serverul de irc le gasiti pe site-ul roircop.info.

Chat cu Jocuri online

Chat Trivia

Comunicam gratis si jucam online jocul de Trivia: In caz ca jocul de trivia este oprit, tastati !start pe canalul respectiv pentru a incepe jocul. Pentru a putea vedea topul tastati !top10 sau !top20 pentru ai vedea pe primii 20 din clasament. Acest joc online total gratuit contine diverse intrebari din diferite domenii. Va uram mult succes!

Chat Fazan

Socializam live si jucam online jocul de Fazan: Jocul de fazan se joaca minim in 2 persoane, in caz ca jocul este oprit tasteaza !fazan si dupa !intra pentru a incepe jocul sau pentru a vedea topul tastati !fazan top . Este un joc foarte util si distractiv, nu numai pentru ca iti ocupa timpul, dar iti pune si mintea la contributie. Mult succes!

Chat Scrabble

Comunicare live pe chat unde putem juca si jocul de Scrabble: Daca jocul de Scrabble este oprit tastati !scrabble pe canalul respectiv pentru a putea incepe jocul. Oricat ar fi de antrenant jocul, tuturor ne place sa castigam. Pentru a vedea topul jocului, tastati !top general pentru clasament sau !top runde pentru a vedea rundele!

Administrarea si utilizarea chatului

Dating: Administratorii site-ului pune accentul pe moderarea acestei comunitati de socializare non-stop in care sa fie evitate conflictele. Chatul socializam in comparatie cu alte site-uri romanesti de socializare se afla printre putinele chaturi unde decenta, oprimarea injuriilor sau a conflictelor este o carte valoroasa de vizita. Pe acest chat total gratuit, vei putea beneficia si de jocuri online gratis. Acest chat romanesc gratis cu webcam si microfon este conceput pentru a se purta convorbiri cat mai politicoase fata de alte chat-uri din Romania. Pe acest site de socializare este locul potrivit unde iti poti gasi noi prieteni printre sutele de utilizatori al acestui site.

Datorita acestei categorii poti sa fi la curent cu toate schimbarile si modificarile efectuate pe acest chat romanesc, tot aici poti vedea ultimele postari sau grupuri sociale aparute, fii de actualitate, tine ochii pe tot ce misca si nu pierde nimic. De aici poti sa iti alegi grupul social din care doresti sa faci parte, tot ce trebuie sa faci e sa te alaturi si restul vine de la sine. Alatura-te pe chatul romanilor de pretutindeni, navigheaza si urmareste ceea ce iti place fi alaturi de noi si noi o sa fim alaturi de tine. Daca intampinati probleme de conectare, sau pentru orice reclamatie, sugestie, ne puteti Contacta sau lasa mesaj direct pe forum – Asistenta de utilizare.

Administrare si beneficii

In primul rand profesional, incomparabil cu cele gratuite gen xat, sau cele pe care sunt obligatorii inregistrarile pentru a adera in pagina de chat, sau chaturi flash create pe diverse site-uri cu sau fara webcam si microfon. Acest tip de chat online public pentru conversatii comune cel putin la fel de performant ofera mult mai multe decat oricare altul webcam gratis, microfon gratis atat cat si o gama de jocuri gratuite si nu este obligatoriu inregistrare, acest tip de website este un chat cu design modern, profesional, simplu, usor de folosit si foarte util. Dupa acest proces poti beneficia de toate utilitatile acestui site (inregistrare, configurare profil, cereri de prietentie, etc.)

O camera de chat existenta poate fi utilizata de orice membru (vizitator) de pe acest website, dar nu toti membrii au aceleasi drepturi. Aceste drepturi sau permisiuni sunt stabilite (oferite) de catre detinatorul sau administratorii acestui website. Puteti folosi smileuri (emoticoane), webcam-ul si microfonul pentru conversatii publice sau private. Diverse fonturi si dimensiuni pentru text, un chat programat in flash. Ideal pentru conferinte si conversatii comune cu un design foarte placut si foarte simplu de utilizat. Oricare vizitator (utilizator) al acestui website poate avea sansa de a fi operator sau administrator pe camerele de chat. Distractie placuta!