Socializam oferă posibilitatea de a comunica gratis pe camerele de chat online românesc. Aici este locul potrivit pentru a cunoaște oameni noi! Prin acest site de socializare vă puteți împrieteni live cu fete și băieți din întreaga lume. Indiferent că ești în România, sau oriunde în străinătate … Alătură-te acestei comunități si tine legătura cu cei dragi ție.

Conectează-te chat-ului pentru desktop sau mobile și participă la discuții online în timp real. Totodată vei avea posibilitatea de a juca jocuri, precum; Trivia, Scrabble sau Fazan. Aici, te poți vedea și dialoga cu fete și băieți prin aplicația pentru webcam și microfon. Comunicarea va fi mult mai ușoară și plăcută cu ajutorul acestui serviciu de (IRC).

Prin intermediul acestui chat online puteți lega noi prietenii gratis. Puteți avea parte de întâlniri și relații cu fete și băieți, și chiar vă puteți întâlni jumătatea. Sunt mai multe cazuri reale în care s-au format noi cupluri!

Jocuri online

 • Trivia: joc online de cultură generală.
 • Scrabble: cel mai popular joc de cuvinte.
 • Fazan: joc care se joacă în minim doi.

Adobe Flash Player 2021 Începând cu 12 ianuarie 2021, Adobe a blocat conținutul Flash să ruleze în Player. Motiv pentru care momentan pe chatul nostru nu se va mai putea folosi atât webcam-ul cât și microfonul. Actualizat 13.05.2023: În curând vom adăuga alternativă pentru a se putea folosi în continuare webcam și microfon.

Conectează-te pe chat online românesc

Întâmpinați probleme de conectare? Chenarul de mai jos sau playerul de radio nu este afișat? Pentru orice problemă întâmpinată, vă rugăm să ne contactați! Pentru o navigare ușoară și mai rapidă, vă recomandăm să folosiți browserul (descărcați și instalați) → Google Chrome.
–> Vedeți câteva sugestii despre cum să folosiți acest chat online românesc! <--

Aplicația (Adobe Flash Player) pentru webcam și microfon nu va mai funcționa după decembrie 2020!
Chenarul este prea mic? → Puteți folosi butoanele din partea dreaptă pentru a-l redimensiona.

sau
Alege-ți un pseudonim, alătură-te discuțiilor, sau testează-ți cunoștințele generale jucând Trivia, Scrabble sau Fazan.

Alătură-te camerelor de socializare

Conectează-te și alătură-te discuțiilor pe camerele de socializare. Apropo România: Socializam, este un chat online pentru toți Românii din întreaga lume. Conectarea pe camerele de socializare este foarte simplă! Trebuie să adăugați un pseudonim în chenarul de mai sus și să apăsați butonul Conectare. Apropo, pentru a participa la discuții fără a întâmpina conflicte cu operatorii, te invităm să citești Regulamentul.

 • Sute de utilizatori sunt online și așteaptă să te cunoască live.
 • Spațiu de distracție unde poți avea parte de întâlniri și relații.
 • Băieți și fete pe IRC cu care te poți intersecta online, virtual.
 • Concurează cu cei mai buni jucători de Trivia de pe internet!
 • Comunică și joacă jocuri gratis pe camerele de socializare.
 • Alătură-te acestui mod de a socializa și cunoaște lume nouă!
 • IRC România: acest site este un mediu virtual, total gratuit.
 • Joacă online pe camere jocurile de Fazan sau de Scrabble.

Câteva informații despre Socializam!

Socializam este un sit total gratuit și pentru ca accesul să fie mai simplu am creat această pagină. Prin această rețea de IRC puteți ține legătura cu familia, prietenii sau cei cunoscuți. Pasiunea dar și munca depusă ne-au ajutat să reușim, să punem la dispoziție acest mod de socializare. Conectarea pe camerele de IRC poate fi făcută atât de pe paginile web, cât și prin mIRC, sau alte scripturi sau soft-uri. Apropo! Pentru a intra live pe cel mai Cool site cu fete la webcam și băieți din România, apăsați butonul „Conectare” din chenarul de mai sus!

Server IRC chat online românesc

O cameră de chat online existentă poate fi utilizată de orice utilizator. Aceasta se poate folosi prin script, server IRC RoIRCoP, pagina web, cât și prin aplicație pentru mobile. Pagina web oferă posibilitatea de a comunica prin webcam și microfon. Serverele de IRC folosite pe Socializam sunt securizate, astfel încât confidențialitatea utilizatorilor este protejată. Pentru înregistrare nickname și alte comenzi, puteți vedea paginile de mai jos.

 • NickServ: Setări de înregistrare pseudonime. Recomandăm înregistrarea pe IRC.
 • ChanServ: Comenzi care vor permite să înregistrați și să configurați propriul canal.
 • BotServ: Setări de adăugare și lista de roboți disponibili pentru serviciile din rețea.
 • HostServ: Serviciu permite utilizatorilor înregistrați de a adăuga un #vHost virtual.
 • OperServ: Comenzi ce permite adminilor să activeze protecții și opțiuni pe server.
 • MemoServ: Permite utilizatorilor de a trimite mesaje scurte către alți utilizatori.

Utilizatori online din România

Administratorii acestui chat românesc pun accent pe moderarea camerelor de irc. Timp în care încearcă să medieze conflictele între utilizatori. Socializam se află printre puținele site-uri din România moderate aproape non-stop. Aici decența, oprimarea injuriilor și a conflictelor este o carte valoroasă de vizită. Aici este locul online unde poți dialoga fără să întâmpini conflicte. Unde poți lega noi prietenii și se pot lega chiar relații de dragoste.

Jocuri distractive

Jocul de #Trivia, este cunoscut un joc de cultură generală! În cazul în care jocul este oprit, tastați pe canal !start pentru a începe jocul. Pentru a putea vedea topul pe #Trivia, tastați !top10 sau !top20 pentru ai vedea pe primii 20 din clasament. Mult succes!

Jocul de #Scrabble poate fi activat prin comanda !scrabble pe camera de chat. Oricât ar fi de antrenant jocul, tuturor ne place să câștigăm. Pentru a vedea topul jocului, tastați !top general sau !top runde, pentru a vedea top clasament sau runde.

Jocul de #Fazan este gratis și distractiv în aceleași timp, care poate fi jucat în minim 2 persoane. Pentru a porni jocul tastați !fazan, jucătorul care vrea să participe la această rundă va tasta !intră. Pentru a putea vedea clasamentul pe cameră, tastați !fazan top.

Dating 100% gratuit

Acest site de dating este total diferit de altele, gen site-uri de matrimoniale. Printr-un dating se realizează relații și întâlniri între parteneri, chiar și online. Dialogul este secretul unei relații! Este exact ceea ce transmitem celorlalți despre noi, părerile pe care le avem și pe care le împărtășim cu ei. Indiferent că cauți o relație de scurtă sau lungă durată, camerele de chat de pe acest site îți oferă această posibilitate.

Comunitate online

În primul rând incomparabil cu cele gratuite, această comunitate oferă mult mai mult! Oferă posibilitatea de a vă înregistra propriul nickname și de a avea propria cameră de chatirc gratis. Puteți adăuga propriile articole și pe lângă toate acestea puteți beneficia de propria pagină. Design modern, simplu și foarte ușor de folosit!

Beneficii utilizator

Oricine poate obține un acces de administrator pe camere de chat! Aceste permisiuni de acces sunt stabilite și oferite gratis de către administratori. Accesele sunt oferite doar utilizatorilor care ar putea aduce un beneficiu acestui site. Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina de Editor, dacă aveți nelămuriri ne puteți contacta.

Platformă de socializare

Socializam este un serviciu de chat online din România, gratis, unde distracția și voia bună primează. O comunitate ce unește Românii de pretutindeni! Acest site de socializare oferă posibilitatea de a comunica live prin mesaje text în timp real. Prin comunicare se pune accent pe respect și încredere, atenție și ascultare. Apropo, de reținut! Odată intrat în acest colectiv românesc, greu va mai exista cale de ieșire! 😉

Întrebări frecvente

Cum pot schimba porecla (nick) pe chat?

Atunci când veți intra pe chat, veți avea un nick (porecla) atribuit/ă automat. Pentru a schimba porecla cu numele dorit; trebuie să scrieți pe main /nick (porecla dorită). De exemplu, dacă îți dorești porecla Ronaldo, scrieți /nick Ronaldo, asta este tot :P. Recomandăm înregistrarea poreclei dorite pentru a nu o pierde (inregistrare de altcineva).

Cum îmi înregistrez un/o nick (porecla)?

Pentru a înregistra un nick (porecla) sau nume pentru al folosi pe IRC, trebuie să aveți un e-mail valid. Comanda pe care trebuie s-o scrieți pe main (canal) este /msg nickserv register parola [email protected]. Exemplu: /msg nickserv register 123456 [email protected] (va trebui să adăugați o adresă de e-mail validă pentru a confirma).

Cum înregistrez o camera de chat?

Pentru a înregistra o cameră IRC (un canal), în primul rând trebuie să aveți o poreclă (nick) înregistrat. După ce v-ați înregistrat porecla puteți intra pe camera dorită și scrieți comanda /msg chanserv register #Canal parola descrire. Exemplu; /ms chanserv register #CanalulMeu ParolaTa descriere (adăugați o mică descriere a camerei de chat bots).

Cum îmi setez un vhost la nick?

Pentru a va seta vhost virtual este necesar să intrați pe camera #vHost (ex: /join #vHost) și să tastați !vhost exemplu.eu (este necesar punct . între cuvinte fără spațiu). De asemenea, puteți intra pe camera #Ajutor (ex: /join #Ajutor) pentru a cere ajutorul unui Operator.

Se poate accesa în siguranță acest website?

Da, atâta timp cât avem certificatul SSL valid. Pentru a afla mai multe detalii dacă acest site poate fi accesat in siguranță… Puteți verifica mai multe detalii despre informațiile de securitate și conexiune pe pagina. „verifică dacă conexiunea unui sit este sigură” de la Google.

Frequently Asked Questions. What is live support for business? Why does my business need a live app google chat noir?

What is live chat for business? (Ce este suportul live pentru afaceri?)

What is live chat for business? Informații pentru site-uri de afaceri! Soluția de suport live poate oferi posibilitatea de a face conversația clienților interactivă. O modalitate rapidă oferită clienților de a contacta o companie și de a primi un răspuns imediat fără a părăsi site-ul.

LiveChat este cel mai rapid mod de a soluționa întrebările clienților. Aici veți primi răspunsuri instantanee în timp real. De asemenea puteți folosi, Messenger Facebook, WhatsApp sau WeChat.

Adăugarea unei dintre aceste variante de a dialoga cu clienții live va aduce un plus de credibilitatea afacerii. Experții în marketing încurajează proprietarii magazinelor de afaceri să aleagă o metodă de suport live clienților.

Why does my business need a live chat app? (De ce are nevoie o afacere de suport live?)

Why does my business need a live chat app? Să dezvăluim câteva beneficii ale adoptării suportului live pentru o afacere. Chatul live este un sistem de dialogare online care vă permite dvs. și vizitatorilor site-ului dvs. să discutați în timp real. Acest software de mesagerie funcționează ca o fereastră pop-up pe paginile web și oferă o modalitate rapidă de a adresa întrebări pentru serviciul clienți reprezentanților companiei.

Obțineți informații despre clienți; Dialogul live permite companiilor să colecteze informații utile despre clienți pentru a analiza și înțelege problemele lor. Acesta permite echipei de asistență să răspundă mai rapid prin segmentarea publicului țintă. Asistența prin suport live este o modalitate prin care clienții pot obține ajutor prin intermediul platformelor de mesagerie instantanee.

Despre chat-ul online de pe Socializam

Pe acest site web puteți beneficia de chat, atât pentru desktop cât și pentru mobile. De ce este Socializam cel mai apreciat site de socializare din România? Deoarece prin acest web site îți poți mări cercul de cunoștințe, îți poți face noi prieteni și poți conversa direct de pe calculator, laptop, iPad sau telefon. Pe Socializam puteți socializa în siguranță și în liniște, atât pe #main cât și în #privat, spor la chatuit!