Această pagină web este o variantă de chat mobile și minimalistă a chat-ului „Socializam”. Conectarea online se poate face prin aplicația de mai jos pentru desktop cât și pentru mobile. Aceasta oferă toate facilitățile chat-ului cum ar fi accesul la canalele de conversație.

Ce camere de chat puteți găsi pe acest site?

  1. #România: Camera principală de chat mobile al acestui site de socializare, este România.
  2. #Trivia: Camera de chat #Trivia. Aici puteți juca online jocul Trivia.
  3. #Fazan: Camera de chat #Fazan. Aici puteți juca live jocul Fazan.
  4. #Scrabble: Camera de chat #Scrabble. Aici puteți juca jocul Scrabble.
  5. #Spânzurătoarea: Camera #Spânzurătoarea. Aici puteți juca jocul Spânzurătoarea.

O excepție este accesul și utilizarea camerei web și a microfonului. Pentru a vă bucura de aceste facilități folosiți chat-ul online pentru desktop. Acest site a fost creat special pentru românii de pretutindeni, unde distracția și voia bună primează! Intră pe chat mobile, filtrează și întâlnește sute de persoane care te așteaptă să comunici.

Vrei să intri pe chat mobile de pe telefon, tabletă sau al gadget?

Conectare pe chat mobile

Webcam-ul și microfonul nu va mai funcționa din ianuarie 2021.
Chenarul este prea mic? Folosiți butoanele pentru a redimensiona.

sau

Ascultă Radio Socializam

De ce nu merge să folosesc webcam-ul (camera web) pe varianta mobilă?
Cum ar fi; conectarea de pe Telefon, tabletă, ipod, gadget! Varianta de chat mobile nu suportă folosirea unei camere web (webcam) sau a microfonului. Pentru aceste facilitați vă rugăm folosiți chat-ul normal pentru desktop.

Cum se poate schimba nickname-ul (porecla)?
Scrie ca și mesaj pe camerele de chat /nick porecla_dorită și trimite. În loc de porecla_dorită veți scrie noul nickname (porecla dorită) pe care doriți să îl folosiți.

Conectează-te pe chat România

Alătură-te pe cea mai mare comunitate de chat online românesc cu webcam și microfon gratis! O comunitate de chat românesc cu jocuri online, total gratuite. Pe această comunitate te poți conecta pe chat atât de pe calculator, laptop, telefon sau tabletă, mIRC (script) de pe serverul irc.roircop.info, port 6667 (fără-ssl) sau 6697 (ssl).

Vino și tu pe chat-ul mobil Socializam pe care te poți conecta de pe telefoanele mobile! Telefoane cum ar fi; iPhone, iPad, smartphone, tabletă sau alte gadget-uri (device-uri). Pagina de chat mobile este o platformă special creată pentru conectarea pe chat de pe telefoanele mobile. Intră acum și comunică cu fete și băieți. Aici vei găsi sute de români cu care vei putea socializa gratis.

Aplicație pentru tabletă

Una din utilizările cele mai practice și directe ale comunicării prin internet este chat-ul online. Formele pe care le îmbracă acest tip de comunicare sunt diverse. Chat-ul Socializam vă oferă posibilitatea de a comunica online prin text cât și prin webcam sau microfon. IRC-ul (Internet Relay Chat) este unul din cele mai utilizate resurse din internet atât de pe telefon sau desktop.

Bineînțeles și web-ul și e-mail-ul sunt folositoare dar când vine vorba de o comunicare în timp real între două sau mai multe persoane, Chat IRC-ul le depășește cu mult pe toate.

Comunică online pe chat România

Odată ce sunteți conectați online pe Chat, fie de pe telefon, tabletă sau altă aplicație, veți întâlni foarte multi oameni. Atenție, în caz că sunteți începător veți putea să vă pierdeți foarte repede în acest mediu. Dacă nu știți un minim de comenzi de bază înainte de a intra pe chat. Până la urma urmei s-ar putea să nici nu mai știți să ieșiți din această rețea.

O excepție este accesul și utilizarea camerei web și a microfonului. Conectare de pe telefon direct de pe pagina web, sau prin aplicație pentru Android, iOS, iPhone, Smart, Apps sau altele. Nu trebuie decât să te conectezi și să te alături discuțiilor!

Înregistrează-te pe camerele de chat

Metoda de înregistrare pe acest site nu mai este disponibilă!

Înregistrându-vă pe Socializam.com, vă puteți crea propriul profil cu numele dorit și de asemenea vă puteți configura poza de avatar, poza de copertă, plus multe alte setări. Metoda de înregistrare este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „înregistrare” iar apoi să completați câmpurile cu datele dvs.

Este absolut necesar folosirea unei adrese de e-mail valid pentru a putea primi e-mail-ul pentru activarea contului. Momentan înregistrările nu sunt disponibile pe acest web site! În schimb vă puteți înregistra porecla dorită pe camerele de chat. Spor la chatuială!