Chat mobile socializam, conectarea online se poate face prin aplicații pentru mobil. Această pagină este o varianta mobilă și minimalista a chat-ului online de pe Socializam.com. Aceasta oferă toate facilitățile chat-ului nostru cum ar fi accesul la canalele de conversație cât și la cele de Trivia, Fazan și Scrabble. O excepție este accesul și utilizarea camerei web și a microfonului. Conectare de pe telefon direct de pe pagina web, sau prin aplicație pentru androind, iOS, iPhone, Smart, apps sau altele.

Chat mobile: Pentru a te bucura de aceste facilități folosiți chat-ul online pentru desktop.

Înregistrarea pe chat mobile

Înregistrându-vă, vă puteți crea propriul profil cu numele dorit și de asemenea vă puteți configura și poza de avatar. Plus multe alte setări ale profilului dumneavoastră pe chat display. Metoda de înregistrare este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „înregistrare” iar apoi să completați câmpurile cu datele dumneavoastră și porecla dorită. Este absolut necesară folosirea unei adrese de e-mail valide. Pentru a putea primi un e-mail de confirmare pentru activarea contului. (Momentan înregistrările pe chat mobile sunt dezactivate.)

Ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea și controlul exclusive ale oricăror chestiuni ce țin de despăgubirile cuvenite. Ceea ce nu exclude obligațiile la despăgubiri din partea acestora pe chat mobile. Toate drepturile asupra materialelor conținute pe acest site aparțin site-ului. Fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau transmiterea informației fără permisiunea noastră.

Cât despre termenii sau drepturile asupra imaginilor existente aparțin unor terțe părți. Nu ne permitem să oferim drepturi asupra lor. Utilizatorii sunt de acord ca termenii de utilizare și politica de confidențialitate sau alte notificări postate pe chat display. În consecință cu termeni și condiții, utilizatorii sunt de acord ca; în cazul unui conflict dintre versiunea în limba română și versiuni în limbi străine, varianta în limba Română va avea prioritate.

Autor site socializam

Socializam.com este autorul acestei pagini de internet chat mobile, care este în format flash. Detalii despre serverul nostru de irc le găsiți pe roircop.info. Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Această operă este pusă la dispoziție sub Licență Creative Commons Atribuire 4.0 Internațional.
Ne rezervăm drepturile de autor, protecție prin licență DMCA.