Chat mobile – Chat socializam: Chat mobile, conectare online – Socializam, conectare online – Socializam: Aceasta pagina este o varianta mobila si minimalista a chatului online Socializam.com. Aceasta ofera toate facilitatile chatului nostru cum ar fi accesul la canalele de conversatie cat si la cele de trivia, fazan si scrabble. O exceptie este accesul si utilizarea camerei web si a microfonului. Conectare de pe telefon direct de pe pagina, conectarea online cu androind, iOS, iPhone, Smart, apps.

Chat mobile, conectare online

Pagina Principala

Chat mobile, conectare online

Chat-ul mobile: Pentru a va bucura de aceste facilitati folositi chatul online pentru desktop.
Inregistrandu-va, va puteti crea propriul profil cu numele dorit si de asemenea va puteti configura si poza de avatar. Plus multe alte setari ale profilului dumneavoastra. Metoda de inregistrare este una foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „inregistrare” iar apoi sa completati campurile cu datale dumneavoastra si porecla dorita. Este absolut necesara folosirea unei adrese de e-mail valide. Pentru a putea primi un mail de confirmare pentru activarea contului.

Ne rezervam dreptul de a ne asuma apararea si controlul exclusive ale oricaror chestiuni ce tin de despagubirile cuvenite. Ceea ce nu exclude obligatiile la despagubiri din partea acestora. Toate drepturile asupra materialelor continute pe acest site apartin site-ului. Fiind interzisa reproducerea, distribuirea sau transmiterea informatiei fara permisiunea noastra.

Cat despre termenii sau drepturile asupra imaginilor existente apartin unor terte parti. Nu ne permitem sa oferim drepturi asupra lor. Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vanzare si politica de confidentialitate sau alte notificari postate pe acest site. In consecinta cu termeni si conditii, utilizatorii sunt de acord ca, in cazul unui conflict dintre versiunea in limba romana si versiuni in limbi straine, varianta in limba romana va avea prioritate.

Chat online mobile: Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Mergi la Pagina Principala – License Creative Commons