Acasă » Despre noi

Despre noi

Despre noi! Cine suntem noi? Suntem un grup de prieteni și din dorința de a păstra contactul cu ceilalți și plăcerea de a socializa, am creat această comunitate de chat online. Totul a început cu o simplă rețea de IRC Chat la care conectarea putea fi făcută doar prin intermediul binecunoscutului Program mIRC sau prin alte scripturi și soft-uri / aplicații asemănătoare. Pentru ca accesul să fie mai simplu și din dorința de a ușura drumul utilizatorilor către această comunitate, disponibilă oricui oricând, s-a creat această platformă. Pasiunea dar și munca depusă ne-au ajutat să reușim și să punem la dispoziție o rețea de socializare prin care să te distrezi și să scapi de plictiseală. Site-ul a fost creat, iar acum și tu te poți bucura și beneficia de dotările acestuia.

După ce site-ul nostru și implicit chat-ul au fost puse în funcțiune, putem spune despre noi că am hotărât să le dezvoltăm pentru ca totul să devină mai interesant pentru utilizatori. Chat-ul a fost și este prevăzut cu webcam și microfon, ceea ce face mai simplă comunicarea între utilizatori. Chat-ul oferă șansa de a vedea persoanele cu care interacționezi prin ajutorul camerei web. Și de a putea comunica verbal prin intermediul microfonului, astfel realizându-se mult mai ușor socializarea.

Despre noi! Cine suntem noi?

Pentru ca lucrurile să devină și mai captivante, am dezvoltat o platformă nouă. Fiecare utilizator al site-ului își poate acum crea propriul cont personal. Care poate fi personalizat după bunul plac, atât cu poze de profil cât și de copertă. Se pot crea anumite grupuri de prieteni publice. Grupuri private, sau se poate posta orice lucru preferat în activitățile sau articolele site-ului. Asa îți poți face noi prieteni și poți întâlni persoane cu pasiuni comune cu ale tale.

Pentru ca lucrurile să devină și mai captivante, am dezvoltat o platformă nouă. Fiecare utilizator al site-ului își poate acum crea propriul cont personal. Care poate fi personalizat după bunul plac, atât cu poze de profil cât și de copertă. Se pot crea anumite grupuri de prieteni publice. Grupuri private, sau se poate posta orice lucru preferat în activitățile sau articolele sit-ului. Așa îți poți face noi prieteni și poți întâlni persoane cu pasiuni comune cu ale tale.

 • Cauți să comunici și să cunoști persoane din România sau din străinătate?
 • Vrei să-ți găsești jumătatea și să ai parte de întâlniri și relații online?
 • Vrei să întâlnești fete și băieți pe chat online gratis cu care să te împrietenești?
 • Vrei să păstrezi legătura cu rudele sau prietenii plecați în afara țării?

Spunem lucruri despre noi, cine suntem noi, chat-ul nostru poate fi un punct de plecare. Fă primul pas și invită-ți prietenii și alăturați-vă acestei comunități, unde principala limbă vorbită pe chat este limba română! Pentru participarea la chat, utilizatorul trebuie să aibă vârsta minima de 18 ani. Nu suntem responsabili de pierderea nickname-ul tău pe chat în situația în care acesta nu a fost înregistrat. Echipa Socializam NU este responsabilă și nu va fi trasă la răspundere pentru distribuirea datelor dvs. personale.

Jocuri online pe chat

Despre noi, cine suntem noi, interesul și plăcerea de a face socializarea cât mai plăcută și mai distractivă vizitatorilor acestui sit. Au fost create camere de chat special pentru cei pasionați de jocurile de cultură generală precum; #Trivia, #Scrabble sau #Fazan. Dacă dorești să împărtășești cu noi un banc, o piesă ce îți place, o întâmplare hazlie, sau să lași un mesaj. Aici este locul potrivit! Vrem doar să ne petrecem timpul liber, și așa puțin, într-un mod cât mai plăcut!

Jocul de Trivia este unul dintre cele mai cunoscute jocuri online de cultură generală. Având un grad de dificultate medie, de unde îți vei putea reîmprospăta cunoștințele personale sau vei putea dobândi unele noi. Acest joc de Trivia conține diverse întrebări din diferite domenii. Jocul de Trivia face ca spiritul competiției să vrei să fii printre cei mai buni jucători. Tot ce trebuie să faci, este să te conectezi pe chat-ul online și să joci cât mai mult jocul și să acumulezi cât mai multe puncte, pentru a fi în top!

Alte jocuri

Jocul de Scrabble este cunoscut ca fiind cel mai popular joc de cuvinte din lume, un joc de litere care se joacă în minim două persoane. Oricât ar fi de antrenant jocul, tuturor ne place să câștigăm, (cred că fiecare putem spune asta despre noi). Jocul de scrabble te face uneori să cauți cuvinte pe care în mod normal nu le-ai folosit niciodată. Uneori inventezi altele noi de care nu a auzit nimeni și încerci să îl convingi pe cel cu care joci ca e un cuvânt real, că există, că nu știu ce și tot așa … Mult succes!

Jocul de Fazan, este cunoscut în România, care ajută la dezvoltarea memoriei, limbajului, precum și imaginației. Un joc de logică, foarte interesant, care îți va pune mintea la contribuție. Acest joc te face să cauți cuvinte pe care în mod normal nu le-ai folosit niciodată. Haideți să recunoaștem, cine nu a jucat acest joc? Jocul începe cu prima litera din alfabet, adică „A” și se joaca până la ultima litera. De fiecare dată când un jucător este închis, acesta va primi, pe rând, câte o litera din cuvântul FAZAN.

Despre noi – Articole

Pentru ca totul să fie mult mai complex și interesant, am realizat și o secțiune de articole din toate domeniile. Aici îți poți satisface curiozitățile pe diferite arii de interes, fie că este vorba despre gătit, sănătate, iubire sau astrologie. Dacă ești o persoană căreia îi place să fie informată și care are multe curiozități, această secțiune îți stă la dispoziție. Cele mai interesante și captivante articole vă sunt prezentate aici! Întotdeauna este bine să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Noi îți punem acum la dispoziție articolele care să te ajute în acest demers. Ești pasionat sau iți place să scrii articole și nu ai unde le expune? Atunci scrie-ne!

Despre noi – Grupuri
De asemenea, am ales să cream grupuri pe care puteți găsi subiecte care v-ar putea interesa și cu ajutorul cărora să vă țineți prietenii aproape. Pe forum puteți găsi articole care vă ajută la înregistrarea pe chat sau pe site. Veți putea găsi ghiduri de utilizare a chat-ului pentru desktop sau pentru mobile. Pagini de ajutor și comenzi pentru utilizarea chat-ului, pagini unde veți putea face reclamații asupra utilizatorilor sau administratorilor. O comunitate restrânsă, unde „bunul simț” este cuvântul CHEIE.

Pagina noastră de Forumuri
 • IRC / Chat: Forum pentru comenzi chat; logare, conectare, înregistrare și ghiduri de asistență.
 • Tehnologie: Asistență, utilizare și aplicații de conectare pe PC, laptop, mobile ipod sau tabletă.
 • Destăinuiri între prieteni: Hai să povestim împreună cele mai haioase întâmplări. Nu fi egoist!

Pagina noastră de Grupuri

 • Cele mai interesante subiecte pe care le putem dezvolta împreună pe grupul „Subiecte interesante”.
 • Vrei să împărtășești cu noi un banc, sau orice altceva, le puteți adaugă pe grupul „Bancuri”.
 • Grupul „Despre toate și orice” vă prezintă subiecte și categorii pentru toate gusturile.
 • Grupul „Art Rock” vă pune la dispoziție melodii vechi și noi din arta Rock-ului.
Despre noi și utilizatorii chat-ului!

Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un chat de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.

Utilizatorii acestui site pot participa cu subiecte și pot îmbogăți grupurile cu părerile lor personale, sau adăugând comentarii pe articolele preferate de pe paginile acestui Blog. Pentru asta a fost realizat acest site și au fost aduse toate aceste îmbunătățiri. Locul perfect în care vă puteți distra, socializa și scăpă de monotonia de zi cu zi, totul este aici, la doar un click distanță!

Ce trebuie făcut? Tot ce trebuie făcut, este să te alături acestei comunități, să te înregistrezi pe site, sau să te alături chat-ului. Haideți să ne unim, să povestim despre noi, cine suntem noi și să petrecem împreună cele mai frumoase momente pe socializam. TE AȘTEPTĂM cu drag, să ni te alături.

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.