Acasă » Comenzi uzuale

Comenzi uzuale

Comenzi uzuale: Pe Chat IRC pot participa mai mulți oameni la o discuție într-un canal (camera de chat) sau chiar în mai multe canale. Nu există limite în acest domeniu, camerele principale, sunt: #Romania, #Trivia, #Scrabble și #Fazan. Singura limită este viteza de tastare. Chat IRC-ul va fi distractiv și poate constitui o sursă de inspirație pentru dumneavoastră. Veți observa că numele canalelor încep cu #Exemplu: #Romania. Dacă vă hotărați să vă alăturați acestui canal tastați /join #Romania. Tastați niște urale de bun venit și încercați să vă alăturați unei discuții. La început s-ar putea să vă simțiți singur, dar cu timpul se rezolvă. Puteți să obțineți o listă cu toate canalele împreună cu numărul de utilizatori din fiecare canal și topicul canalului.

Comenzi uzuale pe Chat IRC

Pentru a vedea lista cu numărul de utilizatori pe canalele de pe serverul nostru, tastați /list. O să găsiți #Romania, #Scrabble, #Fazan, #Trivia, #Dedicatii, unde DJ-ii care emit în acel moment la radio, vă pot onora cerințele, preferințele și dedicațiile, cât și #Ajutor, unde operatorii și administratorii chat-ului vă pot ajuta dacă aveți întrebări referitoare chat-ului sau a serverului. Topicul canalelor reprezintă tematica fiecăruia. Pe canal puteți schimba idei, păreri și tot felul de informații cu diferite persoane.

Comenzi uzuale pentru radio
După cum bine știți, rețeaua de chat socializam, /server irc.roircop.info, are și rețea de radio propriu, RadioStar, unde DJ-ii primesc preferințe muzicale live, pe canalul #Dedicatii. Comanda pentru a afla melodia sau DJ-ul care emite în acel moment este “ !dj “ și pentru a afla URL-ul, link-ul de unde puteți asculta Radio Star în Winamp, BSPlayer sau VLC, este !url. După descărcare, se va deschide automat într-un player sau îl puteți deschide dvs. De asemenea puteți asculta live radio-ul pe pagina de chat.

Conversații publice sau în particular

În timpul unor conversații pe canalul principal (#Romania) puteți purta o discuție în particular cu cineva. De exemplu în timp ce tastați pe canalul #Romania cu un user “Ana” veți putea avea o discuție în particular cu “Maria”. În timp ce dialogul cu “Ana” îl poate urmări toată lumea, dialogul purtat pe un canal public, discuția cu “Maria” se va păstra la “secret”, discuțiile pe server fiind confidențiale. Nimeni nu poate interfera cu aceasta. Pentru a tasta în particular unui user, este suficient să dați dublu click pe nick-ul acestuia, sau click dreapta – Open A Query. În acest moment se va deschide o nouă fereastră în care va apărea doar conversația între dvs. și userul respectiv.

Dacă vă simțiți “atacat” în privat sau pur și simplu vă obosesc userii insistenți, puteți bloca privatul, folosind comanda /mode Nick +D. Pentru a debloca se va tasta /mode Nick –D și userii vă pot scrie din nou mesaje private. Comenzi Uzuale: /Whois Nick vă oferă posibilitatea să aflați detalii despre userul respectiv. Veți vedea un vhost personalizat, sau dacă aceste folosește un program mIRC veți vedea numele. Puteți vedea pseudonim-ul înregistrat sau diverse mesaje personalizate după personalitatea și bunul plac al fiecăruia.

Setări înregistrare pe chat

Toate setările încep cu caracterul “/” (fără spațiu înainte de /) pentru comenzi uzuale. Mare atentei, înainte de / nu lăsați spațiu, comanda se va duce direct pe canalul unde a fost tastată și e posibil ca aceasta să devină publică. Nu vă doriți să vă faceți publică parola de la nick, așadar, atenție când tastați comenzile ce încep cu /. Recomandăm să folosiți camera privată sau canalul #Ajutor.

/ns register ParolaTa MailValid. Această comandă este folosită pentru a înregistra un nickname. E-mailul trebuie să fie valid, pentru că vă vom trimit un mesaj cu un cod de confirmare. Acest cod va trebuie să îl confirmați pe canalul #ajutor, dând un simplu copy/paste al codului, pentru a valida înregistrarea pseudonimului.

Recomandăm camera de chat #Ajutor pentru aceste setări
 • /ns identify ParolaTa: Această setare este pentru logarea pe server, în cazul în care nick-ul tău a fost înregistrat.
 • /nick: Prin această setare se poate alege numele (pseudonim-ul dorit) folosită pe camerele de chat irc.
 • /list: Prin această setare se listează canalele disponibile sau cele înregistrate pe server.
 • /join #nume_canal: cu această setare se poate intra pe un canal deja format sau se crează unul nou.
 • /mode nick +D. Această este una dintre comenzile uzuale pentru a bloca privatul, userii nu va poate trimite mesaje private.
 • /mode nick –D. Această setare este pentru a debloca privatul, moment în care userii va pot scrie mesaje private.

Camerele noastre de chat pot fi folosite și accesate de oricine și de oriunde.
Nu avem restricții dacă folosiți ip-uri reale și nu ip-uri proxy sau alte VPN-uri. Pentru orice fel de problemă întâmpinată cu oricare dintre aceste comenzi uzuale, ne puteți contacta oricând.

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.