Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu prezenții termeni și condiții. Acest site își va asuma dreptul să modifice orice termeni care fac parte din condițiile de utilizare. Aceste condiții pot fi modificate fără să anunțe sau să-și asume vreo responsabilitate. După schimbările prevăzute vor fi considerate o acceptare a acestor schimbări. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați aceste condiții de utilizare, vă rugăm să părăsiți acest site.

Folosirea acestui site este acceptată numai în cazul acceptării condițiilor de utilizare. A politicii noastre și care nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte. Chiar dacă a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Site-ul își rezervă dreptul de a folosi acești termeni și condiții, la libera să discreție. Să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui site. Sau orice informație conținută în acesta fără asumarea responsabilității de a notifica utilizatorii.

Transmiterea de date sau informații pe internet nu este sigură și se pot pierde. Se pot intercepta sau modifica în timpul transferului. Prin urmare, nu ne vom asuma responsabilitatea pentru aceste pierderi. Cum ar fi; transmiterea către noi a unor mesaje prin posta electronică. Inclusiv mesajele trimise ce conțin date personale.

Termeni și condiții de utilizare

Informațiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate confidențiale. Nu se vor crea obligații din partea noastră! Așa cum nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care, la rândul nostru, transmitem neintenționat aceste informații. Aceste informații sunt accesate de către o a treia parte fără consimțământul nostru.

Utilizatorii vor accepta acești termeni și condiții prin respectarea următoarelor reguli.

 • Nu vor încărca, posta sau transmite pe acest site informații ce contravin legilor.
 • Nu trimit conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, jignitor sau calomnios.
 • Este interzis utilizarea acestui site pentru a posta/transmite orice fel de material ilegal.

Dacă aveți un cont deschis pe Socializam, este posibil să afișăm numele profilului, fotografia de profil și acțiunile dvs. Dacă folosiți chat-ul de pe acest site, nu va fi necesar să vă înregistrați pe site. Înregistrarea pe camerele de chat, este absolut necesară pentru a putea tasta. Profilul (contul) pe serverul de chat nu va apărea și pe site.

Respectăm confidențialitatea utilizatorilor, iar adresele de e-mail cât și datele personale, nu vor fi divulgate nimănui. Nu distribuiți date personale persoanelor necunoscute. Rețineți! Socializam nu va fi responsabilă dacă veți divulga datele dvs. personale altor persoane. Sub nicio formă nu vom putea fi trași la răspundere pentru distribuirea datelor dvs. personale.

Drepturile de proprietate individuală

Încărcarea, postarea sau transmiterea de informații pe acest site! Utilizatorii ne va acorda licență non-exclusivă, internațională. Fără drepturi de autor, perpetua și irevocabilă de a folosi aceste informații. Nu se va distribui aceste informații într-o manieră statută. Inclusiv în publicații tipărite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail sau camere de chat.

 • Nu se vor încălca drepturile de proprietate individuală, sau alte drepturi ale celorlalți.
 • Nu vor întrerupe, încărca excesiv, interfera sau încerca să obțină acces neautorizat.
 • Nu vor oferi informații false despre ei.
 • Nu se vor da drept alte persoane și nu vor încerca să ne înșele asupra identității lor.
 • Nu vor culege informații despre alți vizitatori ai site-ului fără consimțământul acestora.
 • Nu vor extrage sistematic date sau câmpuri de date, cum ar fi date financiare sau email.
 • Nu se va redistribui conținutul sau alte materiale oferit de noi, sub nici o formă.

Legile privitoare la proprietatea intelectuală

Politica acestui site este de a respecta legile privitoare la proprietatea intelectuală. De asemenea de a acționa de îndată ce suntem înștiințați despre orice încălcare a acestora.

Datele reproduse pe acest site constituie o încălcare a drepturilor de autor?
Trimiteți-ne imediat un mesaj care să conțină următoarele informații. O semnătură fizică sau electronica a persoanei autorizate să acționeze. În numele celui care posedă drepturile de autor. Identificarea originalului a materialului sau încălcării dreptului de autor!

Adresa, numărul de telefon și adresa de postă electronică a părții vătămate. Declarație că informațiile privitoare la încălcarea drepturilor corespund realității. Partea vătămată este autorizată să acționeze în numele proprietarului ale cărui drepturi par a fi încălcate.

Utilizatorii acceptă prin termeni și condiții să ne despăgubească și să ne protejeze pe noi și pe asociații noștri. Aceștia declinându-și răspunderea de orice pierdere. pretenție sau cheltuială pretinsă de către oricine aflat în legătură cu utilizatorii acestui site.

Accesarea site-urile terțe părți

Site-ul Socializam poate conține link-uri către alte site-uri, terțe părți. Socializam nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul sau condițiile acestor site-uri. De asemenea, acest site nu autorizează conținutul sau alte servicii prevăzute pe astfel de site-uri. Dacă accesați printr-un link pe astfel de site-uri, o veți face pe propria răspundere.

Site-uri externe partenere
Folosim site-uri externe pentru a ne ajuta la îmbunatățirea site-ului. Site-uri de statistici, de analiza conținut și de rețele sociale. Nu răspundem de Termeni și condiții a acestor site-uri.

 • Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn: rețele de socializare sau social media.
 • Google: folosim serviciile: de analiza, de statistici, reclame ads, cât și web tools.
Distribuirea sau transmiterea informației

Ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea și controlul exclusive ale oricăror chestiuni ce țin de despăgubirile cuvenite. Ceea ce nu exclude obligațiile la despăgubiri din partea acestora. Drepturile asupra materialelor pe acest site ne aparțin. Fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau transmiterea informației fără permisiunea noastră.

Cât despre termenii sau drepturile asupra imaginilor existente aparțin unor terțe părți. Nu ne permitem să oferim drepturi asupra lor. Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vânzare și politica sau alte notificări postate pe acest site. În consecință cu termeni și condiții, utilizatorii sunt de acord. În cazul unui conflict dintre versiunea în limba română și alte limbi străine, varianta în limba română va avea prioritate.

Aceste reguli vor fi respectate și aplicate conform legilor în vigoare din România. Dacă prevederile cuprinse în condițiile de utilizare va fi invalidabilă sau inaplicabilă. Atunci ea va fi reformulată în așa fel încât să corespundă legilor în vigoare. În timp ce toate celelalte prevederi din termeni și condiții de utilizare vor rămâne în vigoare.

Prezenții Termeni și condiții reglementează relația dintre acest site și dvs. Dacă anumiți termeni de utilizare se dovedesc inaplicabili, nu vor afecta restul termenilor. Pentru informații despre modul în care ne puteți contacta, accesați pagina de contact. Consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificarea prezenților Termeni. Ultima actualizare: 11 ianuarie, 2020