Termeni și condiții

Linkuri sponsorizate

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termeni și condiții prezentate mai jos. Rețineți că își rezervăm dreptul de a modifica acești termeni în orice moment fără notificare prealabilă și fără a ne asuma vreo responsabilitate în acest sens.

Orice utilizare continuă a site-ului după modificările aduse termenilor va fi considerată acceptarea acestora. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să părăsiți acest site.

Termeni și condiții de utilizare

Acceptarea Termenilor și Condițiilor: Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, declarați că sunteți de acord cu prezenții Termeni și Condiții prezentați mai jos.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând acești termeni, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea termenilor implică acceptarea implicită a acestora.

Responsabilitatea limitată:

Site-ul nostru este pus la dispoziția dumneavoastră „așa cum este” și „așa cum este disponibil”. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori, omisiuni sau întreruperi în funcționarea site-ului. De asemenea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daune directe, indirecte, accidentale sau speciale, indiferent de cauză, ce pot apărea ca urmare a utilizării site-ului nostru.

1. Utilizarea site-ului

Accesul și utilizarea acestui site sunt permise numai în cazul în care acceptați termenii și condițiile de utilizare.

Nu sunteți autorizat să încărcați, postați sau transmiteți informații ilegale, discriminatorii, rasiste, amenințătoare, obscene, jignitoare sau calomnioase pe acest site.

2. Confidențialitatea și securitatea datelor:

Transmiterea de date sau informații pe internet nu este complet sigură și există riscul ca acestea să fie pierdute, interceptate sau modificate în timpul transferului. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru astfel de pierderi, inclusiv pentru informațiile personale transmise prin e-mail.

Linkuri sponsorizate

Informațiile furnizate de dvs. nu vor fi considerate confidențiale și nu există obligația noastră de a le păstra confidențialitatea. Nu suntem responsabili dacă aceste informații sunt accesate de către terțe părți fără consimțământul nostru.

Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. “Socializam.com” respectă confidențialitatea și intimitatea tuturor vizitatorilor și utilizatorilor care folosesc site-ul nostru.

Această Politică de Protecție a Datelor cu Caracter Personal conține informații importante referitoare la utilizarea și divulgarea informațiilor cu caracter personal colectate pe website.

3. Drepturile de proprietate intelectuală:

Conținutul site-ului nostru este protejat de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Nu aveți permisiunea de a reproduce, distribui sau modifica conținutul site-ului nostru fără acordul nostru prealabil scris.

Necesităm acordul dvs. pentru a putea folosi orice informații pe care le furnizați pe acest site. Cu toate acestea, nu veți fi deținătorul exclusiv al drepturilor de autor asupra acestor informații și nu aveți permisiunea de a le distribui în mod ilegal.

Nu aveți dreptul de a încălca drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane sau de a redistribui conținutul site-ului în orice formă fără permisiunea noastră.

4. Link-uri către site-uri terțe:

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri deținute și operate de terțe părți. Vă rugăm să aveți în vedere că nu controlăm și nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile acestora.

Vizitarea lor se face pe propriul dvs. risc. Exemple de T&C: Termeni Google și Politica Facebook.

5. Litigii și dispoziții finale

Termenii și condițiile noastre sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația în vigoare din România.

Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni de utilizare este considerată inválidă sau inaplicabilă, restul prevederilor vor rămâne în vigoare și se vor interpreta în conformitate cu legile în vigoare.

Acceptați să ne despăgubiți și să ne protejați de orice pretenții, pierderi sau cheltuieli rezultate din utilizarea acestui site.

6. Despăgubiri:

Sunteți de acord să ne despăgubiți și să ne protejați pe noi și pe afiliații noștri de orice pierderi, daune, costuri sau cheltuieli (inclusiv onorarii de avocați) ce pot apărea ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a site-ului nostru.

7. Modificări Termeni și Condiții:

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând pagina termeni și condiții de utilizare a site-ului nostru. Vă rugăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

8. Legislație aplicabilă:

Termeni și Condiții de utilizare a site-ului nostru sunt guvernați de legislația românească în vigoare.

9. Soluționarea litigiilor:

Orice litigiu apărut ca urmare a interpretării sau executării acestor Termeni și Condiții de utilizare a site-ului nostru va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de eșec al soluționării amiabile, litigiul va fi deferit spre soluționare instanțelor judecătorești competente din România.

Contact: Pentru orice informații sau întrebări legate de acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact.

Linkuri sponsorizate

➡️ Sperăm că aceste informații au fost de folos. Mult succes! Cu drag, echipa Socializam.

📑 Dezvăluire: Conținutul nostru este susținut de cititori. Acest lucru înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclamă din această pagină, este posibil să câștigăm un comision. Apreciem sprijinul dumneavoastră!

Scroll to Top