Ești aici: Acasă » Administratori

Administratori

Administratori socializam

Administratori: Pagina curentă prezintă membrii echipei socializam cu funcțiile fiecăruia. Chat-ul online pune la dispoziție funcții pentru administrare de care poți beneficia și tu. Funcțiile de administrare pe camerele de chat se poate obține de oricine, depinde de vechimea și de comportamentul fiecăruia. Nerespectarea regulilor impuse de către administratorii acestui site chat, duce la pierderea funcției. Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a încheia oricând orice colaborare. Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, acum este posibil și poți beneficia de funcția dorită pe chat. Pentru detalii, sau pentru a lua legătura cu noi, ne puteți contacta oricând de pe pagina de Contact. De asemenea puteți vizita pagina noastră de colaborare prin a scrie articole (în cazul în care este pasionat în a scrie), sau prin a fi editor pe paginile sociale.

Administratori & Acces

Administratorii și echipa socializam.com își rezervă dreptul de a face modificări pe paginile web ale acestui site. Cât și pe chat și tot ceea ce ține de această comunitate de chat online românesc. Fără o notificare prealabilă! Vă sugerăm să vizitați cât mai frecvent atât aceasta pagină, cât și celelalte. În mod special pagina de regulament pentru a putea fi la curent cu modificările și noutățile realizate de către administratori. Chat-ul este public și deschis oricărui utilizator de pe internet.

Administratori socializam
Doryn
Network Administrator

Status: Activ

Administratori socializam
Spawn
Network Administrator

Status: Activ

Administratori socializam
Milena
Administratori socializam
LaURA
Administratori socializam
Aussie_syd
Administratori socializam
Operator 1
Administratori socializam
Operator 2
Administratori socializam
Operator 3
Administratori socializam
Operator 4

Administratori & Operatori

Pentru mai multe detalii despre access-ul și funcțiile dorite pe chat, ne puteți vizita pagina despre acces-ul pe chat. Alătură-te chat-ului și distrează-te împreună cu noi! Socializam.com este cea mai mare comunitate de chat pe care poți socializa live pe camerele de chat cât și în privat și cu ajutorul webcam-ului sau al microfonului.

Administratori și conectarea pe irc chat. Există posibilitatea ca serverul IRC la care suntem deja conectați să aibă probleme tehnice și să se întrerupă conectarea la el. Fără a se întrerupe însă conectarea la Internet … Toate serverele sunt interconectate între ele transmițând astfel mesajele de la un utilizator la altul. Veți putea să participați astfel la discuții în grup. Într-una din miile de camere (sau canal IRC) aparținând uneia din sutele de rețele IRC, sau veți putea discuta în particular cu prietenii, indiferent unde sunt ei în lume. Astfel veți face contact pe mIRC cu o întreagă diversitate de idei, etc …