În această secțiune puteți găsi răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări frecvente referitoare site-ului. De asemenea, răspunsuri referitoare la folosirea sau utilizarea chat-ului.

Pentru orice nelămurire sau sugestie ce are legătură cu acest site, nu ezitați să ne contactați!

Răspunsuri la Întrebări frecvente

Ai o întrebare legată de chat sau de site? Ajutorul din partea noastră este mereu la îndemână. Aici găsești câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Dacă nu găsești aici răspunsul la întrebarea ta, conectează-te la chat și intră pe canalul #Ajutor. Aici vei găsi mereu pe cineva care te va putea ajuta.

Întrebări frecvente

Mai jos puteți găsi lista cu cele mai întâlnite întrebări frecvente referitoare la folosirea site-ului. Aceste răspunsuri sunt utile în cazul în care întâmpinați probleme pe acest site.

Îmi pot crea cont pe site?

Nu, momentan înregistrările pe acest site nu mai sunt disponibile! Pentru a deveni membru pe sit, trebuie să accesați pagina ‘Înregistrare’ și să urmați instrucțiunile. Metoda de înregistrare pe acest site este una foarte simplă și total gratuită.

Cum se activează contul pe site?

După înregistrare pe site, este necesar de activarea contului! Activarea contului se face printr-o metodă foarte simplă. Imediat după ce ai solicitat înregistrarea pe site, îți vom trimite un cod pentru activare cont. Deschide căsuță postală și verifică dacă ai primit e-mailul de la noi. Dacă nu găsești e-mailul în Inbox, poți verifica și în folderul Spam.

Veți primi e-mailul de la noi, va trebui să accesați link-ul primit! După care va trebui să accesați prin click pe linkul respectiv, după acest pas activarea contului va fi efectuată cu succes. Gata! Asta a fost tot, acum ți-ai activat contul personal pe site-ul nostru.

Cum putem șterge contul de pe site?

Pentru ați șterge profilul (contul) de pe site, trebuie să urmați următorii pași. Conectați-vă la propriul profil, accesați butonul „Setări”. Aici aveți opțiunea „Șterge cont”, faceți click pe șterge cont și confirmați. Gata asta a fost tot, contul dvs. a fost șters cu succes.

Ce beneficii oferă Socializam.com?

Socializam.com oferă posibilitatea de a comunica live prin serviciu de chat (mobile sau desktop), posibilitatea de a adăuga articole personale, totul gratuit.

Pot adăuga chat-ul pe site-ul meu?

Da, chenarul de chat se poate adăuga foarte simplu și ușor pe paginile site-ului tău. Trebuie doar să copiați link-ul de mai jos și să îl adăugați pe pagina sau blogul dorit. Dacă întâmpinați probleme de implementarea codului, ne puteți contacta.
<a href="https://www.socializam.com/chat/" title="Intră pe Chat online">Intră pe Chat</a>

Pot adaugă articole personale pe site?

Da, desigur! Puteți adăuga articole pe acest site. Mai multe detalii pe pagina Editor.

Este necesar înregistrarea pe chat?

Nu, înregistrarea pe camerele de chat nu este obligatorie, dar recomandăm pentru a va înregistra porecla dorită, pentru a nu fi utilizată de alte persoane.

Trebuie să plătesc pentru a intra pe chat?

Absolut nu, serviciu de comunicare oferit de site-ul nostru este total gratuit. Socializam vă oferă posibilitatea de a comunica gratuit și de a cunoaște persoane noi!

De ce nu merge să mă conectez pe chat?

Dacă nu reușiți să vă conectați online pe camerele de chat, încercați următoarele:

Faceți update / actualizare la Adobe flash player – Download flash player.
Încercați să ștergeți cache / istoric din browserul respectiv.
Browsere recomandate, descarcă: Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Nu încercați de mai mult de 3 ori într-un minut să vă conectați.
Nu încercați să intrați pe chat cu mai mult de 2 nick-uri în același timp.
Nu încercați să vă conectați cu ip-uri proxy sau alte VPN-uri!

Este necesar de citit regulamentul?

Da, este absolut necesar de citit și respectat Regulamentul. Ne actualizăm frecvent regulile de utilizare chat, fără a trimite notificare. Este foarte important să fiți la curent cu modificările adăugate, pentru a nu întâmpina probleme cu administratorii. Regulamentul se aplică pentru toți utilizatorii chat-ului și nu sunt făcute excepții.

Cum pot lua legătura cu administratorul?

Pentru a lua legătura cu administratorul site-ului folosiți formularul de contact de pe pagina de Contact. Contactați-ne, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Probleme întâmpinate?

Acestea sunt unele din cele mai căutate întrebări frecvente în privința folosirii site-ului.

În cazul în care nu ai găsit răspunsul la una dintre problemele întâmpinate, contactați-ne și vă vom ajuta. Ne puteți ajuta să adăugăm toate răspunsurile la problemele întâmpinate pe acest site. Exemplu: ne puteți trimite o întrebare, iar noi vom adaugă rezolvarea aici.