Acasă » Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente: În această secțiune și pentru a face cât mai simplă navigarea pe site, vă punem la dispoziție răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări referitoare site-ului. Răspunsuri referitoare la folosirea chat-ului. Pentru orice nelămurire, sugestie sau reclamație ce are legătură cu această site, nu ezitați să ne contactați!

Mai jos au fost adăugate unele dintre cele mai întâlnite întrebări frecvente referitoare la folosirea sit-ului. Aceste răspunsuri sunt utile, pentru folosirea site-ului, în cazul în care întâmpinați probleme de conectare sau înregistrare.

Întrebări frecvente

Pentru a deveni membru pe acest site, nu trebuie decât să accesezi pagina “Înregistrare” din partea dreapta de sus a paginii și să urmezi instrucțiunile. Metoda de înregistrare pe acest site este una foarte simplă și total gratuită.

După înregistrare pe site, este necesar de activarea contului! Activarea contului se face printr-o metodă foarte simplă.

Imediat după ce ai solicitat înregistrarea pe site, îți vom trimite un cod pentru activare cont. Deschide căsuță postală și verifică dacă ai primit e-mailul de la noi. Dacă nu găsești e-mailul în Inbox, poți verifica și în folderul Spam, sau mai aștepți.

După ce primești e-mailul de la noi, va trebui să accesezi link-ul primit, după ce ai dat click pe linkul respectiv, activarea contului este efectuată cu succes. Gata! Asta a fost tot, acum ți-ai activat contul pe site-ul nostru.

Pentru a lua legătura cu staff-ul acestui chat / site, puteți trimite mail (mesaj) direct de pe pagina de Contact.

Contactați-ne, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Pentru a deveni parteneri, vă rugăm vizitați pagina – Cum putem deveni parteneri?

Pentru ați șterge profilul (contul) de pe site, trebuie să urmați următorii pași. Conectați-vă la propriul profil, accesați butonul „Setări” și acolo aveți opțiunea „Șterge cont”, faceți click pe șterge cont și confirmați. Gata, contul a fost șters cu succes.

Chenarul de chat se poate adăuga foarte simplu și ușor pe paginile site-ului tău. Trebuie doar să copiați link-ul de mai jos și să îl adăugați pe pagina sau blogul dorit. Dacă întâmpinați probleme de implementarea codului, ne puteți contacta.

Răspunsuri legate de chat

Conectarea este foarte simplă, în partea de sus la Menu aveți butonul „Intră pe Chat” pe care se deschid alte 2 pagini.

 1. Pentru a te conecta de pe Desktop (calculator, laptop, mini laptop), accesați pagina „Chat desktop”.
 2. Pentru a te conecta de pe Mobile (telefoane mobile, tabletă, iPad, etc), accesați pagina „Chat mobile”.
 3. Pentru a te conecta de pe mIRC / Script, folosiți serverul „irc.roircop.info, port:6697(ssl) sau 6667(fără-ssl)”.

Înregistrarea pe chat este foarte simplă. Aveți pe pagina de CHAT după ce vă conectați un Menu, jos în partea stângă. Deschide-ți acel Menu și aveți opțiunea „Register nickname” și urmați instrucțiunile. De reținut! La înregistrare trebuie să folosiți o adresă de e-mail validă pentru a putea primi și confirma codul de confirmare.

Unele dintre cele mai întâlnite întrebări frecvente pentru folosirea chat-ului!

 • Înregistrare: /ns register „Parola Dorită” „e-mail” (e-mail valid pentru a putea confirma înregistrarea).
 • Confirmare: /msg NickServ CONFIRM „Cod Primit”.
 • Schimbare parolă: /ns set password „noua parolă”.
 • Adăugare nick în group: /ns group Nick „Parola Nick”. (nick și parola de la nick-ul la care vrei să adaugi la group)
 • Ștergere nick (porecla): /ns drop nick parola.

Cum îmi recuperez parola? /ns resetpass nick mail. După care verificăm e-mailul primit de la Serviciile RoIRCop. Dacă ați primit, confirmați codul primit și schimbați-vă parola (de pe nick-ul care ați confirmat acel cod).

Pentru a activa un vhost virtual, trebuie în primul rând să aveți nick-ul înregistrat! După ce v-ați conectat pe chat, va trebui să intrați pe canalul #vHost să vă setați vhost-ul dorit. Ex: !vhost ce.vreau.eu (obligatoriu să folosiți . între cuvinte).

Pentru ați activa webcam-ul, aveți în partea dreaptă sus, la lista de utilizatori Webcam, aici selectezi „Select a camera” și îți selectezi camera disponibilă. După care bifezi Allow și Remember apoi apeși pe Close. Gata, acum webcam-ul funcționează.

Întrebări frecvente privind webcam-ul privat

Pentru a vă seta webcam-ul pe privat, faceți click pe imagine (camera), selectezi „Settings” și bifezi „Private”. (Gata, acum webcam-ul este pe privat). Se mai poate face setările de mai sus și din partea stângă, jos. Acolo aveți „Menu” pe care veți găsi mai multe opțiuni și instrucțiuni cum să le folosiți. Puteți selecta și modifica setările după cum doriți.

Dacă nu reușiți să vă conectați pe chat, încercați următoarele:

 1. Faceți update / actualizare la Adobe flash player – Download flash player.
 2. Încercați să ștergeți cache / istoric din browserul respectiv.
 3. Nu încercați de mai mult de 3 ori într-un minut să vă conectați.
 4. Nu încercați să intrați pe chat cu mai mult de 2 nick-uri în același timp.
 5. Nu încercați să vă conectați cu ip-uri proxy sau alte VPN-uri!

Browsere recomandate: Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Puteți descărca browserele: Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Este o regulă de bază pentru a putea fi la curent cu regulile pe chat și a naviga fără probleme. Trebuie citit și respectat regulamentul chat-ului, pentru a nu întâmpina probleme cu administratorii și regulile impuse de către aceștia.

Pentru a șterge nickname-ul înregistrat pe chat folosiți setarea /ns drop motiv (trebuie să fii autentificat pe nick-ul respectiv).

Acestea sunt unele dintre cele mai căutate întrebări frecvente în privința folosirii acestui site. În cazul în care nu ai găsit răspunsul a una dintre problemele întâmpinate, ne puteți contacta și te vom ajuta. De asemenea ne puteți ajuta să adaugăm pe această pagina răspunsurile la toate problemele întâmpinate pe acest site.

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.