Ești aici: Acasă » Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente și răspunsuri: Pentru a face cât mai simplă navigarea pe acest site web, cât și pentru utilizarea camerelor de chat, am adăugat câteva răspunsuri. Pentru orice nelămurire, sugestie sau reclamație ce are legătură cu această comunitate de chat, nu ezitați să ne contactați! Înregistrează-te gratuit și abonează-te la newsletterul nostru și poți fi la curent cu actualizările site-ului, regulamentul chat-ului cât și despre articolele recent adăugate sau modificate. Mai jos au fost adăugate unele dintre cele mai întâlnite întrebări referitoare la folosire acestui chat si a sit-ului. Aceste răspunsuri sunt utile membrilor, pentru folosirea forum-ului sau a chat-ului în cazul în care întâmpinați probleme de conectare sau înregistrare.

Întrebări frecvente

Cum să devenim membru pe site?

Pentru a deveni membru pe site, nu trebuie decât să accesezi pagina „Register” (Înregistrează-te) din partea dreapta de sus a paginii și să urmezi instrucțiunile. De asemenea vă puteți înregistra direct cu conturile sociale, cum ar fi Facebook, Google+, Twitter sau Yahoo. Momentan înregistrarea / conectarea pe site prin / cu conturile de sociale sunt dezactivate.

Cum ne putem înregistra pe chat?

Înregistrarea pe chat este foarte simplă. Aveți pe pagina de CHAT după ce va conectați un Menu jos în partea stângă. Deschide-ți acel Menu și aveți opțiunea „Register nickname” și urmați instrucțiunile. Întrebări frecvente – De reținut! La înregistrare trebuie să folosiți o adresa de mail valid pentru a putea primi și confirma codul de confirmare.

Întrebări frecvente chat

Cum ne putem conecta pe chat?

Conectarea este foarte simplă, în partea de sus la Menu aveți butonul „Intră pe Chat” pe care se deschid alte 2 pagini.
1 – Pentru a te conecta de pe Desktop, accesați pagina „Chat online”.
2 – Pentru a te conecta de pe Mobile, accesați pagina „Chat mobile”.
3 – Pentru a te conecta de pe mIRC / Script, folosiți serverul „irc.roircop.info, port:6697(ssl) sau 6667(non-ssl)”.

Cum ne putem activa host virtual pe chat?

Pentru a activa un host virtual în primul rând trebuie să aveți nick-ul înregistrat, după care intrați pe canalul #vHost să vă setați host. Ex: !vhost ce.vreau.eu (obligatoriu să folosiți . între cuvinte).

Staff

Cum schimbăm parola sau activăm nick pe chat?

Înregistrare: /ns register „Parola Dorită” „e-mail” (e-mail-ul trebuie să fie valid pentru a putea primi și confirma înregistrarea.)
Confirmare: /msg NickServ CONFIRM „Cod Primit”
Schimbare parolă: /ns set password „noua parolă”
Adăugare nick în group: /ns group Nick „Parola Nick” (adaugi nick-ul și parola de la nick-ul la care vrei să adaugi la group).
Ștergere nick(porecla): /ns drop nick parola.
Una din cele mai întâlnite întrebări frecvente: Cum îmi recuperez parola? /ns resetpass nick mail – după care verificăm e-mail-ul primit de la Serviciile RoIRCop, confirmați cod primit și schimbați-vă parola (de pe nick-ul care ați confirmat acel cod).

Cum pot lua legătura cu staff-ul acestui chat / site?

Pentru a lua legătura cu staff-ul acestui chat / site, puteți trimite mail (mesaj) direct de pe pagina de Contact.

Conectarea și regulamentul

De ce nu merge să mă conectez pe chat?

Întrebări frecvente – Dacă nu reușiți să vă conectați pe chat, încercați următoarele:
1. Faceți update / actualizare la Adobe flash player – Download flash player.
2. Încercați să ștergeți cache / istoric din browserul respectiv.
3. Nu încercați de mai mult de 3 ori într-un minut să vă conectați.
4. Nu încercați să intrați pe chat cu mai mult de 2 nick-uri în același timp.
5. Nu încercați să vă conectați cu ip-uri proxy!
6. Browsere recomandate: Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Puteți descărca browserele: Google Chrome sau Mozilla Firefox.

De ce trebuie să citim regulamentul acestui chat?

Este o regulă de bază pentru a putea fi la curent cu regulile pe acest chat și a naviga fără probleme.
Trebuie citit și respectat regulamentul acestui chat, pentru a nu avea probleme cu regulile impuse de staff.

Webcam

Cum ștergem contul / profilul de pe site?

Pentru a șterge profilul de pe site, trebuie să urmați următorii pași. Conectați-vă la propriul profil, accesați butonul „Setări” și acolo aveți opțiunea „Șterge cont”, faceți click pe șterge cont și confirmați.

Cum ștergem nickname-ul / porecla înregistrată pe chat?

Pentru a șterge nickname-ul înregistrat pe chat folosiți setarea /ns drop motiv (trebuie să fii autentificat pe nick-ul respectiv).

Cum activăm contul pe site sau pe chat?

Întrebări frecvente despre activare cont. După înregistrarea unui cont, pentru a deveni membru pe acest site sau pe chat este nevoie de activarea contului respectiv. Activarea contului se face printr-o metodă foarte simplă, imediat ce ai trimis solicitarea de înregistrare a contului o să primești un e-mail. Deschizi e-mailul respectiv și acolo o să găsești un link care te va duce spre activarea contului. Imediat ce ai dat click pe linkul respectiv, activarea contului este efectuată cu succes.

Parteneri

Cum putem pune activa webcam-ul pe chat?

Pentru a activa webcam-ul, aveți în partea dreaptă sus la lista de useri. „Webcam” acolo selectați „Select a camera” și iți selectezi webcam-ul (camera) disponibilă. După care bifezi „Allow” (și Remember) apoi apeși pe „Close”. (Gata, acum webcam-ul funcționează). Pentru a vă selecta / seta webcam-ul pe privat, faceți click pe imagine (web), selectezi „Settings” și bifezi „Private”. (Gata, acum webcam-ul este pe privat). Se mai poate face setările de mai sus și din partea stângă, jos. Acolo aveți „Menu” pe care veți găsi mai multe opțiuni și instrucțiuni cum să le folosiți.

Cum putem deveni parteneri?

Pentru a deveni parteneri, vă rugăm vizitați pagina – Cum putem deveni parteneri?

Cum pot adaugă chat-ul pe site-ul meu?

Info Întrebări frecvente! Chenarul de chat se poate adăuga foarte simplu și ușor pe paginile site-ului tău. Trebuie doar să copiați link-ul de mai jos și să îl adăugați pe pagina sau blogul dorit. Dacă întâmpinați probleme, ne puteți contacta.