Prima pagină » Contact

Contact

Formular de contact

Contact: Pentru orice intrebare, nelamurire, reclamatie sau sugestie referitoare site-ului, nu ezitati sa ne contactati! Aceasta pagina a fost creata special pentru a pune la dispozitie o modalitate foarte simpla de a ne comunica problemele intampinate. Formularul de contact este foarte important, care permite vizitatorilor sa ne contacteze usor si rapid direct de pe site. De la intrebari, reclamatii si pana la solicitari de colaborare sau o propunere privind imbunatatirea activitatilor, iti stam la dispozitie permanent. Daca nu ai gasit raspunsul dorit in pagina noastra de intrebari frecvente, ne puteti trimite problema intampinata direct prin formularul de mai jos.

Contact

Completeaza formularul de mai jos si scrie-ne orice problema intampinata pe site sau chat, pe care o vom analiza amanuntit si va vom raspunde pe cat de curand posibil. Pentru orice intrebare, nelamurire, sau sugestie referitoare site-ului si a chat-ului, nu ezitati sa ne contactati! In caz ca vor apare probleme la trimiterea e-mailului/mesajului sau va aparea mesajul: „Formularul este completat incorect!”. Va rugam sa verificati si completati toate campurile obligatorii si retrimiteti. Multumim!

Reclame

Formular de contact

Numele * Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adresa de email *

Subiect

Scrie-ne mesajul *

Informatii contact

Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator si informatiile preluate prin acest formular de contact. Sunt folosite exclusiv pentru a raspunde cererilor primite si nu sunt distribuite unei terte parti. Vom folosi aceste informatii doar pentru a va raspunde la intrebari. Ne puteti contacta oricand si direct pe adresa de e-mail contact@socializam.com.

Harta – Locatia Romania

Harta (Google Maps) – Locatia Romania. Bine cunoscutul ‘Google Maps’ este dezvoltat de Google si ofera un serviciu de harti care ne ofera diferite informatii geografice. Cauta prin Google Maps si puteti gasi tot felul de lucruri, cum ar fi indicatii de orientare GPS, nume de strazi, companii locale, statii de autobuz, etc. sau puteti cauta locuri si indicatii de la o locatie la alta, puteti navina cu ajutorul unor imaginii panoramice ale strazilor, sau puteti obtine informatii despre trafic intr-un anumit puct.