Acasă » Contact

Contact

Contact: Pentru orice întrebare, nelămurire, reclamație sau sugestie referitoare site-ului sau a chat-ului, nu ezitați să ne contactați! Această pagină a fost creată special pentru a pune la dispoziție o modalitate foarte simplă de a ne comunica problemele întâmpinate. Formularul de contact este foarte important, acesta permite vizitatorilor să ne contacteze ușor și rapid direct de pe site. De la întrebări, reclamații și până la solicitări de colaborare sau oricare propunere privind îmbunatățirea activităților de pe acest site, îți stăm la dispoziție permanent.

Prin formularul de contact de mai jos ne puteți trimite orice problemă întâmpinată pe site, pe care o vom analiza amănunțit și vă vom răspunde pe cât de curând posibil. De obicei răspundem mesajelor primite în mai puțin de 48 de ore. În caz ca vor apare probleme la trimiterea e-mailului, sau va apărea mesajul: „Formularul este completat incorect!”. Vă rugăm să verificați și să completați cu atenție toate câmpurile obligatorii și să retrimiteți.

Formular de contact

Vă rugăm să vă asigurați că toate câmpurile de contact obligatorii sunt completate. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru completarea formularului, ne puteți trimite un e-mail pe adresa: contact[at]socializam.com.

Informații și datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate de către utilizator și informațiile preluate prin acest contact. Sunt folosite exclusiv pentru a răspunde cererilor primite și nu sunt distribuite unei terțe parți. Vom folosi aceste informații doar pentru a vă răspunde la întrebări. Ne puteți contacta oricând prin e-mail și pe adresa: info[at]socializam.com.

Problemele legate de chat (în caz că nu doriți să folosiți formularul de Contact), le puteți găsi și pe paginile întrebări frecvente sau comenzi uzuale. Puteți verifica și pagina „Parteneri” dacă doriți să încheiați un parteneriat cu noi. În cazul în care îți place să scrii articole sau vrei să devii editor pe acest site, găsiți detalii pe pagina pentru Editori.

Harta României – Locația România

Harta României văzută din Google Maps, vă oferă posibilitatea de a căuta orice regiune sau localitate din România. Bine cunoscutul ‘Google Maps’ este dezvoltat de Google și oferă un serviciu de hărți care oferă diferite informații geografice. Cu Google Maps puteți găsi tot felul de lucruri, cum ar fi indicații de orientare GPS, companii locale, etc.

Puteți căuta locuri și indicații de la o locație la alta. Puteți naviga cu ajutorul unor imagini panoramice ale străzilor, sau puteți obține informații și contact despre trafic într-un anumit punct. România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale. Pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.