Ești aici: Acasă » Contact

Contact

Contact socializam

Contact: Pentru orice întrebare, nelămurire, reclamație sau sugestie referitoare site-ului sau a chat-ului, nu ezitați să ne contactați! Această pagină a fost creată special pentru a pune la dispoziție o modalitate foarte simplă de a ne comunica problemele întâmpinate. Formularul de contact este foarte important, care permite vizitatorilor să ne contacteze ușor și rapid direct de pe site. De la întrebări, reclamații și până la solicitări de colaborare sau o propunere privind îmbunatățirea activităților, iți stăm la dispoziție permanent. În cazul în care nu ai găsit răspunsul dorit în pagina noastră de întrebări frecvente, ne puteți trimite problema întâmpinată direct prin acest formular de contact de mai jos. Promitem să răspundem în mai puțin de 48 de ore.

Prin formularul de contact de mai jos ne puteți scrie și trimite orice problemă întâmpinată pe site sau chat, pe care o vom analiza amănunțit și vă vom răspunde pe cât de curând posibil. De obicei răspundem mesajelor primite în mai puțin de 48 de ore. În caz că vor apare probleme la trimiterea e-mailului / mesajului sau va apărea mesajul: „Formularul este completat incorect!”. Vă rugăm să verificați și să completați cu atenție toate câmpurile obligatorii, să adaugați o adresă de mail validă și să retrimiteți.

Formular de contact

Numele tău (obligatoriu)

Emailul tău (obligatoriu)

Mesajul tău (obligatoriu)

Informații și datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate de către utilizator și informațiile preluate prin acest contact. Sunt folosite exclusiv pentru a răspunde cererilor primite și nu sunt distribuite unei terțe parți. Vom folosi aceste informații doar pentru a vă răspunde la întrebări. Ne puteți contacta oricând pe e-mail: contact@socializam.com. Socializam.com nu partajează datele dvs. personale cu nimeni.

Unele din problemele întâmpinate pe chat, le puteți găsi pe pagina de „Întrebări frecvente”, contact setări pentru chat pe pagina de Comenzi uzuale. De asemenea puteți verifica și pagina de Parteneriat, și contact în cazul că doriți să încheiați un parteneriat cu noi. În cazul în care îți place să scrii articole sau vrei să devii editor pe acest site, puteți vedea detalii pe pagina pentru Editori.

Harta României – Locația România

Harta României văzută din Google Maps, vă oferă posibilitatea de a căuta orice regiune sau localitate din România. Bine cunoscutul ‘Google Maps’ este dezvoltat de Google și oferă un serviciu de hărți care ne oferă diferite informații geografice. Cu Google Maps puteți găsi tot felul de lucruri. Cum ar fi indicații de orientare GPS, nume de străzi, contact companii locale, stații de autobuz, etc.

Puteți căuta locuri și indicații de la o locație la alta. Puteți naviga cu ajutorul unor imagini panoramice ale străzilor, sau puteți obține informații și contact despre trafic într-un anumit punct. România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale. Pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre. Mai multe detalii le găsiți pe Wikipedia.