Pagina de Contact: Pentru orice nelămurire sau sugestie referitoare site-ului, sau paginii de chat, nu ezitați să ne contactați! Această pagină de contact a fost creată special pentru a ne comunica problemele întâmpinate. Formularul de trimitere mesaj este foarte important! Acesta permite vizitatorilor să ne contacteze ușor și rapid direct de pe site. De la întrebări și până la solicitări de colaborare sau oricare propunere, îți stăm la dispoziție permanent.

Prin formularul de contact de mai jos ne puteți trimite orice problemă întâmpinată pe site. Pe care o vom analiza amănunțit și vă vom răspunde pe cât de curând posibil. De obicei răspundem mesajelor primite în mai puțin de 48 de ore. În caz că vor apare probleme la trimiterea e-mailului, sau va apărea mesajul: „Formularul este completat incorect!”. Vă rugăm să verificați și să completați cu atenție toate câmpurile necesare și să retrimiteți.

Formular de contact

*Vă rugăm să vă asigurați că toate câmpurile de contact de mai jos sunt completate. Adăugați o adresa de e-mail validă, pentru a vă putea răspunde. Dacă întâmpinați probleme cu completarea formularului, ne puteți scrie pe contact(at)socializam.com.

Trimite-ne e-mail

1. Înainte de a trimite mesajul:

Toate câmpurile marcate cu * (steluță) sunt obligatorii!

  Numele tău*

  Mail-ul tău*

  Subiect*

  Url site(optional)

  Mesajul tău*

  2. Informațiile și datele cu caracter personal

  Datele cu caracter personal furnizate de către utilizator și informațiile preluate! Acestea sunt folosite exclusiv pentru a răspunde cererilor primite. Nu vor fi distribuite unei terțe părți. Aceste informații vor fi folosite strict pentru a vă putea răspunde la întrebări.

  Problemele legate de chat le puteți găsi și pe paginile întrebări frecvente sau comenzi uzuale. Puteți verifica și pagina Parteneri dacă doriți să încheiați un parteneriat cu noi. În cazul în care îți place să scrii articole sau vrei să devii editor pe acest site, contactați-ne.

  3. Socializam în România

  Harta României văzută din Google Maps, vă oferă posibilitatea de a căuta orice regiune sau localitate din România. Bine cunoscutul „Google Maps” este dezvoltat de Google. Acesta oferă un serviciu de hărți care oferă diferite informații geografice. Cu Google Maps puteți găsi tot felul de lucruri, cum ar fi indicații de orientare GPS, companii locale, etc.

  Puteți căuta locuri și indicații de la o locație la alta. Puteți naviga cu ajutorul unor imagini panoramice ale străzilor. Sau puteți obține informații și contact despre trafic într-un anumit punct. România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale. Pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.

  Europa: Harta României
  Nu în ultimul rând …

  Socializam.com nu are obligația de a controla și nu controlează activitatea utilizatorilor care își divulgă datele personale altor utilizatori. Utilizatorul este conștient și acceptă în mod voluntar … faptul că utilizarea pe chat și conținut are loc, în toate cazurile, pe răspunderea proprie. De asemenea, portalul nu își asumă responsabilitatea pentru; datele, informațiile, comentariile, imaginile, fișierele și alte resurse introduse de utilizatorii camerelor de chat.