Prima pagină » Vrei sa devii editor?

Vrei sa devii editor?

Vrei sa devii editor

Vrei sa devii editor? Socializam.com este un website lansat cu scopul de a face românilor de pretutindeni o comunicare mult mai ușoară. Site-ul, oferă oricărui pasionat de a scrie articole, oportunitatea de a publica pe site-ul nostru, devenind astfel editori colaboratori. Scopul nostru este de a ne extinde cât mai mult și să căutam noi editori care să creeze articole originale sau să-și promoveze articolele proprii pe site-ul nostru. Ești pasionat sau iți place să scrii și nu ai unde le expune? Acum o poți face pe Socializam.com. Dorești să publici un articol despre domeniul care te pasionează, lucruri care ți se par interesante, sau povestea ta? Atunci scrie-ne!

Vrei sa devii editor?

Acum poți face parte din comunitatea noastră pentru a ne susține proiectul și a ne ajuta la dezvoltarea lui. Vei avea propriul profil de editor, iar toate articolele postate vor fi semnate de tine. Înainte de a contribui cu oricare din planurile de mai jos, va trebui să citiți și să fiți de-acord cu Regulamentul pentru chat cât și regulile impuse pentru administrare canale chat.

Ce dorim de la tine?

Cum trebuie scris un articol? Fiecare articol trimis pentru a fi adăugat pe acest site, trebuie să înceapă cu o definiție și o descriere clară a subiectului, permițând cititorului să înțeleagă cel puțin din ce domeniu face parte. Articolul trebuie să fie explicit, care nu conține afirmații vagi. Trebuie pus accentul atât pe cantitatea articolului, cât și pe calitatea informațiilor.

Reclame

– Titlu articolului trebuie ales cu mare grijă și să se regăsească în prima frază din introducere, să se exprime gramatical corect cât și conceptul la care se referă articolul. Titlu să nu fie prea lung sau prea scurt, indicat ar fi între 3 și 6 cuvinte, care să informeze și să capteze atenția cititorului. Sunt indicate și subtitlurile care au rolul de a completa titlul articolului.

– În fiecare articol, prima frază trebuie să cuprindă o prezentare generală a subiectului și să fie formată gramatical corect.

Articolul trebuie să conțină minim de 500 cuvinte, împărțit în secțiuni, unde trebuie evitat repetarea titlului articolului, în subtitlurile secțiunilor. Să fie fără erori de scriere sau gramaticale și să fie originale. Să nu fie copiate textele de pe alte articole asemănătoare. Fiecare articol va fi examinat înainte de a fi publicat de către administratorii site-ului.

– Articolul trebuie să conțină minim o imagine în concordantă cu tema subiectului, la o rezoluție cât mai bună.

Daca vrei sa devii editor, nu sunt acceptate articolele copiate și deja publicate pe internet sau care au; Conținut pornografic. Conținut periculos, jignitor sau cu caracter violent. Conținut cu afirmații false, fără nici un înțeles sau fără logică.

Ce oferim în schimb?

Pentru fiecare plan de mai jos oferim în schimb acces pe canalele de chat. După primul articol primit, vei primi automat accesul respectiv. În cazul în care nu vom mai primi articole, se va scoate automat accesul în termen de 3 zile.

Plan 1 – * Pentru 3 articole lunar, vei primi în schimb acces de Halfop (%).
Plan 2 – * Pentru 6 articole lunar, vei primi în schimb acces de Operator (@).
Plan 3 – * Pentru 2 articole săptămânal, vei primi în schimb acces de Admin (&).
Plan 4 – * Pentru 3 articole săptămânal, vei primi în schimb acces de Owner (~)

Plan 5 – * Acces-ul de Operator (@) se poate obține și fără a ne scrie/trimite articole. Se poate obtine prin a fi editor pe pagina acestui site de pe rețele sociale; Facebook, Google+, YouTube, Twitter, Instagram si Pinterest, unde va trebui să adaugi/postezi zilnic minim 2 postări.

Atenție, daca vrei sa devii editor! Ne rezervăm dreptul de a ne selecta colaboratorii / partenerii editor. Colaborarea poate dura pe termen nelimitat, asta depinde doar de tine și de respectarea regulamentului acestui chat. Pentru a intra în legătură cu noi, scrieți-ne pe adresa de e-mail admin@socializam.com sau puteti sa ne Contactați direct de pe pagina de Contact.