Ești aici: Acasă » Vrei să devii editor?

Vrei să devii editor?

Vrei să devii editor?

Vrei să devii editor? Site-ul nostru a fost lansat cu scopul de a face românilor de pretutindeni comunicarea mult mai ușoară. Site-ul, oferă oricărui pasionat de a scrie articole, oportunitatea de a publica pe site-ul nostru, devenind astfel editori colaboratori. Scopul nostru este de a ne extinde cât mai mult și să căutam noi editori care să creeze articole originale sau proprii. Ești pasionat sau iți place să scrii articole și nu ai unde le expune? Dacă dorești să publici un articol despre domeniul care te pasionează, lucruri care ți se par interesante, sau povestea ta? Atunci scrie-ne!

Vrei să devii editor?

Acum poți face parte din comunitatea noastră pentru a ne susține proiectul și a ne ajuta la dezvoltarea lui. Vei avea propriul profil în cazul în care vrei să devii editor, iar toate articolele postate vor fi semnate de tine ca autor. Înainte de a contribui cu oricare din planurile de mai jos, va trebui să citiți și să fiți de-acord cu regulamentul cât și regulile cerute pentru administrare.

Vrei să devii editor? Cum trebuie scris un articol?

Cum trebuie scris un articol? Fiecare articol trimis pentru a fi adăugat pe site-ul nostru, trebuie să înceapă cu o definiție și o descriere clară a subiectului, permițând cititorului să înțeleagă cel puțin din ce domeniu face parte. Articolul trebuie să fie explicit cu conținut relevant și o structură de secțiuni bine organizată, care nu conține afirmații vagi. Trebuie pus accentul atât pe cantitatea de conținut a articolului, cât și pe calitatea informațiilor.

Titlu articolului trebuie ales cu mare grijă și să se regăsească în prima frază din introducere, să se exprime gramatical corect cât și conceptul la care se referă articolul. Să nu fie prea lung sau prea scurt, indicat ar fi între 3 și 6 cuvinte, care să informeze și să capteze atenția cititorului. Indicate și subtitlurile care au rolul de a completa titlul articolului.

Ce dorim de la tine?

În fiecare articol, prima frază trebuie să cuprindă o prezentare generală a subiectului și să fie formată gramatical corect. Articolul trebuie să conțină minim de 900 cuvinte, împărțit în secțiuni, unde trebuie evitat repetarea titlului articolului, în subtitlurile secțiunilor. Să fie fără erori de scriere sau gramaticale și să fie originale. Să nu fie copiate de pe alte articole asemănătoare. Fiecare articol va fi examinat înainte de a fi publicat de către administratorii site-ului.

Articolul trebuie să conțină minim o imagine în concordantă cu tema subiectului, la o rezoluție cât mai bună. Dacă vrei să devii editor, nu sunt acceptate articolele copiate și deja publicate pe internet sau care au; Conținut pornografic. Conținut periculos, jignitor sau cu caracter violent. Conținut cu afirmații false, fără nici un înțeles sau fără logică.

Vrei să devii editor? Ce oferim în schimb?

Pentru fiecare plan oferim în schimb acces pe canalele (camerele) de chat. După primul articol primit, care va fi analizat și postat dacă respectă cerințele noastre, vei primi automat accesul respectiv. În cazul în care nu vom mai primi articole sau nu ne anunțați în termen de o săptămână după primul articol, accesul se va scoate automat.

Daca vrei să devii editor ai următoarele variante pentru accesul pe chat.
Plan 1 – * Pentru 3 articole lunar, vei primi în schimb acces de Halfop (%).
Plan 2 – * Pentru 6 articole lunar, vei primi în schimb acces de Operator (@).
Plan 3 – * Pentru 2 articole săptămânal, vei primi în schimb acces de Admin (&).
Plan 4 – * Pentru 3 articole săptămânal, vei primi în schimb acces de Owner (~).

Pentru acces-ul de Operator (@). Acesta se poate obține și fără a ne scrie articole. Se poate obține dacă vrei să devii editor pe pagina acestui site de pe rețele sociale; Facebook, Google+, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram și Pinterest. Unde va trebui să adaugi / postezi zilnic minim 2 postări și fiecare articol adăugat de noi pe acest site.

Acces de administrator pe chat

Modurile (Accesele) de administrare chat sunt; Halfop – Mini-Operator (%), Operator (@), Admin (&) sau Owner (~). Pentru a vedea detalii despre actualii administratori pe chat, puteți intra pe pagina de administratori

Atenție, dacă vrei să devii editor! Ne rezervăm dreptul de a ne selecta colaboratorii editor. Colaborarea poate dura pe termen nelimitat, asta depinde doar de tine și de respectarea regulamentului acestui site. Pentru a intra în legătură cu noi, scrieți-ne pe adresa de e-mail admin@socializam.com sau ne Contactați direct de pe pagina de Contact.