Acasă » Vrei să devii editor?

Vrei să devii editor?

Vrei să devii editor? Acest site a fost lansat cu scopul de a face românilor de pretutindeni comunicarea mult mai ușoară. Site-ul socializam, oferă oricărui pasionat de a scrie articole, oportunitatea de a publica pe site-ul nostru, devenind astfel editori colaboratori. Scopul nostru este de a ne extinde cât mai mult și să căutam noi editori care să creeze articole originale sau proprii. Ești pasionat sau iți place să scrii articole și nu ai unde le expune?

Dacă dorești să publici un articol despre domeniul care te pasionează, lucruri care ți se par interesante, sau povestea ta? Atunci scrie-ne! Indiferent că ești profesionist, începător, sau doar îți place să scrii, noi îți oferim posibilitatea de a posta articole. Articolele trimise trebuie să fie unice și scrise de tine.

Vrei să devii editor?

Dacă vrei să deveni editor, ai nevoie de cunoștințe în domeniile pe care vrei să activezi și să le publici. Munca de editor nu este foarte grea, doar că necesită de foarte mult timp liber. Poți face parte din comunitatea noastră pentru a ne susține proiectul și a ne ajuta la dezvoltarea lui. Vei avea propriul profil în cazul în care devii editor, iar toate articolele postate vor fi semnate de tine ca autor. Înainte de a contribui cu oricare din planurile de mai jos, va trebui să citiți și să fiți de-acord cu regulile cerute de către administratori.

Cum trebuie scris un articol?

Cum trebuie scris un articol? În cazul în care vrei să devii editor pe acest site, fiecare articol trimis pentru a fi adăugat pe site-ul nostru, trebuie să înceapă cu o definiție și o descriere clară a subiectului. Permițând astfel cititorului să înțeleagă cel puțin din ce domeniu face parte. Articolul trebuie să fie explicit cu conținut relevant și o structură de secțiuni bine organizată, care nu conține afirmații vagi. Trebuie pus accentul atât pe cantitatea de conținut a articolului, cât și pe calitatea informațiilor.

Titlu articolului trebuie ales cu mare grijă și să se regăsească în prima frază din introducere, să se exprime gramatical corect cât și conceptul la care se referă articolul. Să nu fie prea lung sau prea scurt, indicat ar fi între 3 și 6 cuvinte, care să informeze și să capteze atenția cititorului. Indicate sunt și subtitlurile dacă vrei să devii editor, care au rolul de a completa titlul articolului.

Ce dorim de la tine?

Vrei să devii editor? În fiecare articol, prima frază trebuie să cuprindă o prezentare generală a subiectului și să fie formată gramatical corect. Articolul trebuie să conțină minim de 900 cuvinte, împărțit în secțiuni, unde trebuie evitat repetarea titlului articolului, în subtitlurile secțiunilor. Să fie fără erori de scriere sau gramaticale și să fie originale. Să nu fie copiate de pe alte articole asemănătoare. Fiecare articol va fi examinat înainte de a fi publicat de către administratorii site-ului.

Articolul trebuie să conțină minim o imagine în concordantă cu tema subiectului, la o rezoluție cât mai bună. Dacă vrei să devii editor, nu sunt acceptate articolele copiate și deja publicate pe internet sau care au conținut pornografic. Conținut periculos, jignitor sau cu caracter violent. Conținut cu afirmații false, fără nici un înțeles sau fără logică. Articolele care nu se vor încadra în cerințele noastre, nu vor fi publicate.

Ce oferim în schimb?

Pentru fiecare plan oferim în schimb acces pentru administrare pe camerele de chat. După primul articol primit, care va fi analizat și postat dacă respectă cerințele noastre, vei primi accesul respectiv. În cazul în care nu vom mai primi articole sau nu ne anunțați în termen de o săptămână după primul articol, accesul se va scoate în mod automat.

Dacă vrei să devii editor, poți alege una din următoarele variante de mai jos.

 • Plan 1: * Pentru minim 3 articole lunar, vei primi în schimb acces de Halfop (%).
 • Plan 2: * Pentru minim 6 articole lunar, vei primi în schimb acces de Operator (@).
 • Plan 3: * Pentru minim 2 articole săptămânal, vei primi în schimb acces de Admin (&).
 • Plan 4: * Pentru minim 3 articole săptămânal, vei primi în schimb acces de Owner (~).
 1. Pentru acces-ul de Operator (@). Acesta se poate obține și fără a ne scrie articole. Se poate obține dacă vrei să devii editor pe pagina acestui site de pe rețele sociale: Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram și Pinterest. Unde va trebui să adaugi / postezi zilnic minim 2 postări și fiecare articol adăugat de noi pe acest site. Depune cerere de operator pe chat.
Acces de administrator pe chat

Modurile (accesele dacă vrei să devii editor) de administrare chat sunt; Halfop Mini-Operator (%), Operator (@), Admin (&) sau Owner (~). Pentru a vedea detalii despre actualii administratori pe chat, puteți intra pe pagina de administratori. Pentru a ne trimite un articol, o puteți face prin formularul de pe pagina Adaugă un articol.

De reținut, dacă vrei să devii editor! Ne rezervăm dreptul de a ne selecta colaboratorii editor. Colaborarea poate dura pe termen nelimitat, asta depinde doar de tine și de respectarea cerințelor noastre. Pentru a intra în legătură cu noi, scrieți-ne pe adresa de e-mail admin[@]socializam[.]com sau ne puteți contacta direct de pe pagina de Contact.

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.