Top 5 chat din România (Chat-uri românești)

Actualizat pe 15 mai 2023 | Dezvăluire cititoruluiDezvăluire: conținutul nostru este susținut de cititori. Aceasta înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclame din aceasta pagina, este posibil să câștigăm un comision. Vedeți cum este finanțat Socializam, de ce este important și cum ne puteți sprijini.

Am ajuns în anul 2020 și văd din ce în ce mai multe site-uri de chat create, din acest motiv m-am gândit să adaug un top 5 chat din România. Inițial am vrut să creez top 10, dar momentan nu sunt servere de chat-uri de-ajuns pentru acest top. Acest top va fi după numărul de utilizatori online, beneficii, întreținerea și administrarea pe camerele de chat.

Voi pune accent pe administrarea și întreținerea chat-ului din motivul „oricine își dorește să poată avea o conversație civilizată”. Totodată după părerea mea cred că webcam-ul și microfonul sunt foarte utile pe astfel de site-uri. Plus că aceste site-uri sunt dotate cu jocuri precum Trivia, Scrabble, Fazan, Spânzurătoarea, BlackJack sau altele.

Pe pagina „top 5 chat din România” vor fi adăugate cele mai accesate chat-uri flash. Acest top 5 chat -uri, sunt cele mai căutate și folosite pentru a comunica online, gratuit!

Top 5 chat din România

Vă aflați în România sau în Străinătate? Indiferent că sunteți în țară sau oriunde în altă parte din străinătate, prin aceste chat-uri românești puteți ține legătura cu prietenii sau familia. Site-ul Socializam.com oferă posibilitatea de a găsi chat-ul potrivit!

Cauți lista de chat-uri românești? Pentru a vedea lista completă de chat-uri din România, accesați pagina Lista completă de chat-uri. Mai jos găsiți lista top 5 chat din România.

Îmi aduc aminte că prin 2008-2009 erau doar câteva chat-uri, atunci când am intrat eu pentru prima dată pe un chat. Despre chat pot spune că este una din cele mai practice și directe forme de comunicare prin internet. Despre IRC (internet relay chat), pot spune că este unul dintre cele mai utilizate resurse din internet. Această aplicație face posibilă comunicarea în timp real între două sau mai multe persoane.

Dar să nu o mai lungim! După cum bine știți și voi proverbul … „vorba lungă, sărăcia omului”, deși o facem în scris, nu o voi mai lungi și vă prezint top 5 chat din România. În acest top avantajate vor fi site-urile cu design frumos și compatibil pentru partea mobile.

Lista completă: Top 5 chat din România!

În acest top 5 chat din România, pe locul unu se află cu siguranță Chat Socializam.

  1. Chat Socializam: cel mai popular chat online cu webcam gratis din România!
  2. Chat DesireNet: face parte acum din rețeaua de chat-uri de pe Socializam.
  3. Chat Apropo: este unul dintre cele mai vechi chat-uri fără webcam din România.
  4. România Chat: aici vă puteți face noi prieteni sau vă puteți găsi jumătatea.
  5. Chat Senzație: oferă serviciu de chat live cu fete și băieți din întreaga lume!

Locul 1. Chat Socializam

Am ales acest chat pe locul 1, din mai multe motive. După părerea a mai multor persoane am tras concluzia că este cel mai populat site de socializare din România. Spun asta pentru că am discutat cu foarte multe persoane, care mi-au spus că singurul chat care vor mai intra vreodată, va fi pe socializam. Cu siguranță acesta este cel mai popular chat românesc!

Poate că nu are cel mai mulți utilizatori online, dar cu siguranță este cel mai administrat dintre toate! Chat-ul are propriul server de IRC și propriul server de Radio. Aici, puteți juca jocuri online, precum cel de Trivia, Scrabble, Fazan sau Spânzurătoarea.

Socializam beneficiază doar de 4 web site-uri partenere care face parte din această rețea! Aceste site-uri sunt ChatRomania.ro și DesireNet.Ro folosite pentru chat. RoIRCoP.info este folosit pentru serverul de IRC. Iar Mobile-Socializam.Com pentru aplicația de Chat Mobil.

Pentru a te conecta online în camerele de socializare de pe socializam, puteți folosi pagina intra pe chat din Menu. De asemenea vă puteți conecta și de pe aplicația mobile. Adresa serverului de IRC, este /server irc.roircop.info, port 6697 (ssl) sau 6667 (non-ssl).

Chat online românesc

Serverele de chat sunt interconectate între ele transmițând astfel mesajele de la un utilizator la altul. Astfel, veți putea participa la discuțiile de pe main, într-una din camerele de socializare.

Locul 2. Chat DesireNet

Pe locul 2 am ales Chat DesireNet, cu toate că este unul din cele mai accesate site-uri de comunicare! Acesta este unul dintre cele mai vechi servere de IRC din România. Pe server DesireNet puteți beneficia de webcam și microfon, puteți asculta live Radio și nu în ultimul rând puteți juca jocul de Trivia sau Scrabble. Acest server este dezavantajat din mai multe motive, cum ar fi site-uri fără conținut text, site-uri dedicate adulților gen matrimoniale.

Serverul DesireNet deține cele mai multe site-uri prin care vă puteți conecta pe camerele de socializare. Unele dintre acestea sunt; desirenet.org, chatulfetelor.net, senzatie.us, chat-online.info, chatdesirenet.com, chat-mobil.com, chatcuweb.com, el-ea.ro, plus multe altele.

Pentru a intra online pe camerele acestui server, folosiți site-urile de mai sus. Pentru script (mIRC) sau alte script-uri / aplicații folosiți adresa /server apropo.desirenet.org port 6667.

Dezavantajul cel mai mare al acestui server este că site-urile de conectare nu folosește certificate SSL. Ce este SSL? După cum bine știm cu toții certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informații prin internet între browsere și server.

Locul 3. Chat Apropo

Pe locul 3 găsim pe ChatApropo care aparține vechiului staff ApropoChat (apropotv.ro). După părerea mea are cel mai mare număr de utilizatori online, dezavantajul serverului că nu este dotat cu webcam și microfon. Pe server ApropoChat puteți asculta live radio, sau puteți intra pe canalele de jocuri pentru a va testa cunoștințele generale. Aceste jocuri le puteți găsi pe camerele; #apropo_trivia, #apropo_scrabble sau #apropo_fazan.

Noul ChatApropo a fost adăugat în acest top 5 chat din România pentru numărul de utilizatori online. Cu siguranță aici veți avea ocazia de a cunoaște persoane noi!

Site-urile de conectare pe Apropochat sunt apropochat.ro și apropo-chat.ro. Pentru script mirc sau alte aplicații de conectare puteți folosi /server irc.apropo-chat.ro, port 6667.

Locul 4. România Chat

Pe locul 4 găsim pe RomaniaChat (RadioClick), acest server este unul dintre cele mai vechi servere din România. Pe acest server puteți comunica gratis cu fete și băieți din întreaga lume. Serverul RadioClick este dotat cu webcam și microfon, unde puteți asculta și radio.

Pe serverul RadioClick veți putea cunoaște lume nouă și vă puteți testa cunoștințele generale jucând Trivia sau Scrabble. Chat-ul RomaniaChat nu este foarte populat, dar este cu siguranță un serviciu bine administrat. Deține propriul server de irc și de radio.

RomaniaChat oferă cele mai multe variante de conectare live pe camerele de comunicare. Puteți folosi diferite culori pentru chenarele de conectare. Aveți posibilitatea de conectare pe chat mobil prin aplicațiile KiwiIRC, sau pentru Android, IOS, Apple și alte gadget-uri.

Pentru a intra online pe server puteți folosi următoarele web site-uri. Chatromania.eu, chat-mobil.eu, chatromanesc.ro, chetuieste.ro, chatapropo.eu, chatdesirenet.ro, plus altele. Pentru script sau alte aplicații pentru mobile, folosiți /server irc.romaniachat.eu, port 6667.

Locul 5. Chat Senzație

Pe locul 5 avem pe Chat Senzatie, acest chat face parte din elita celor mai vechi servere românești. Nu știu ce sa întâmplat cu acest chat, dar acum câtva ani în urmă era unu dintre cele mai populate chat-uri. Senzație deține propriul server de irc și de radio.

Senzație fiind primul site de chat pe care am intrat pentru prima dată și cu siguranță era cel mai accesat chat din România. Intrând și accesând camerele de chat în acest site veți avea ocazia de a juca jocurile precum; #Trivia, #Scrabble, Spânzurătoarea sau #Fazan.

Chat Senzatie folosește serverul irc de pe GigaIRC.com, iar site-urile de conectare pe chat sunt; senzatie.com și chatromanesc.com. De asemenea vă puteți conecta online pe camere de pe chat mobil prin aplicațiile adăugate pe site-urile respective.

Avantaje si dezavantaje

Socializam.com are un avantaj foarte mare față de celelalte servere! Are un design frumos, ordonat și bine aranjat, plus conținut text propriu. Unele dintre aceste servere de irc sunt dezavantajate din cauza site-urile fără conținut, site-urile gen matrimoniale și cele dedicate pentru adulți. De asemenea nefolosirea webcam-ului și al microfonului este un dezavantaj.

Am mai dezavantajat unele dintre serverele de mai sus din cauza conținutului copiat de pe site-ul socializam.com. Dar să nu intrăm în amanunte aici! Voi reveni cu un articol despre acest aspect, în plus voi adăuga și câteva dezavantaje pe care le are aceste site-uri.

Am găsit foarte multe chat-uri noi, cu denumirile precum; „Chat Romantic”, „Romantic Chat”, „DezireNet”, „Apropo Chat”, „Chat Senzatie”, „Fyesta”, „Chat Fyesta” (.ro, .com, .org, .net sau .eu) dar momentan nu cred că merită să le adaug pe toate în această listă.

Pe scurt, sunteți liberi la opinii și comentarii! Dacă vă simțiți într-un fel jignit sau ignorat, puteți să ignorați acest top 5 chat din România. Ne puteți lăsa un răspuns prin formularul de comentarii de mai jos și vă vom răspunde la toate întrebările. Momentan acestea sunt site-urile românești de chat pe care cred eu că merită să intrați și să vă distrați!

Gânduri finale!

Îți mulțumim că ai ales acest sit pentru a vedea lista de chat-uri, top 5 chat din România! Intră online pe chat-ul dorit și distrează-te cu fete și băieți din întreaga lume. Acest serviciu de socializare este total gratuit! Vă rugăm să apreciați efortul depus și să păstrați decența. Dacă ți-a plăcut această pagină, o puteți distribui și prietenilor de pe rețelele sociale.