Ești aici: Acasă » Webcam și microfon

Webcam și microfon

Webcam și microfon

Webcam și microfon: Webcam-ul este o cameră video ce captează și transmite imaginile în timp real de către un calculator către altul. Microfonul este un aparat care transmite sunetul în timp real. Aceste facilități ne face să avem parte de o conversație mult mai simplă și mai ușoară. Acest tip de chat online dotat cu webcam și microfon este diferit față de chat-ul simplu fără flash. Pe acest tip de comunicare se poate conecta doar prin mIRC (conectare: adresa / server irc.roircop.info, port 6667 (non-ssl) sau 6697 (ssl)) sau alte aplicații asemănătoare. Prin faptul că interlocutorii, pe lângă faptul că discută între ei în scris, dar se pot vedea și auzi live unii pe alți. Pagina web de chat cu flash oferă posibilitate folosirii acestor facilități.

Webcam și microfon

Fără a lungi vorba și fără aparența de a te îndoctrina, nu-ți rămâne decât să „pășești” cu încredere pe această rețea de socializare. Chat-ul de pe socializam.com este un chat gratis deschis pentru toți românii de pretutindeni, unde utilizatorii vor fi nerăbdători să te cunoască! Iar tu având posibilitatea de a-i cunoaște personal în prezența acestui chat gratuit. Unde vei putea întâlni persoane noi cu care poți socializa și pe care le poți transforma în prietenii tăi. Nu-ți rămâne decât să te alături conversațiilor, îți dorim mult succes.

Rețele de comunicareMicrofonul este un aparat care transformă vibrațiile sonore (sunetul) în oscilații electrice pentru ca acestea să poată fi redate. Ulterior amplificate pentru a fi redate cu ajutorul sistemelor de sonorizare precum caști audio, difuzoare etc. Aplicația de lightirc folosește microfon cu care se pot purta conversații direct de pe calculator, laptop sau telefon. Cu ajutorul acestei aplicații face convorbirea mult mai ușoară prin webcam și microfon.
Indiferent că te alături chat-ului din plictiseală, s-au intri doar pentru a te distra. Acest site îți oferă posibilitatea de a cunoaște oameni, pe care îi poți transforma în prietenii tăi și împreună puteți cunoaște și afla lucruri noi. De asemenea, puteți comunica și petrece momente minunate împreună pe acest site.

Chat cu webcam

Socializam.com este una dintre cele mai mari comunități online prin intermediul chat-ului. Chat-ul fiind dotat cu webcam și microfon, care poate fi folosit din România, cât și din altă țară. Aici operatorii și moderatorii camerelor de chat vor avea grija ca liniștea sc nu fie afectată de persoanele care vor să se evidențieze prin comportament neadecvat și ofensator. Chatul socializam este unul dintre puținele chat-uri online din România care este moderat 100% aproape non-stop de către cei din staff.

Webcam-ul poate fi folosit pe camerele de comunicare doar de pe paginile web. Prin folosirea script-urilor sau alte aplicații, aplicația de webcam și microfon nu va funcționa. Recomandăm să folosiți un browser web (precum: Chrome sau Firefox) pentru a avea acces la aceste aplicații. De asemenea, o camera web nu poate fi folosită prin aplicația de conectare de pe mobile.

Chat cu microfon

Microfonul poate fi folosit de către oricine prin serviciul de chat al acestui site. Aplicația noastră de chat este compatibilă și funcționează cu orice tip de browser. Dacă întâmpinați probleme de activare webcam și microfon sau de conectare, ne puteți contact oricând de pe pagina de contact sau direct de pe camera #Ajutor. Indicat este să nu folosiți camera web și microfonul pe mai multe site-uri în aceleași timp. Aceasta poate fi una din problemele în cazul în care activare acestora nu va funcționa.

Dacă ai hotărât să aderezi în comunitatea noastră, atunci ai făcut pasul potrivit. Socializam.com este locul potrivit în care iți poți forma noi prietenii, locul potrivit unde poți cunoaște și întâlni oameni noi. Locul potrivit unde poți avea subiecte de discuții pe diverse teme sau locul unde pur și simplu să socializezi. Fie prin text, fie cu ajutorul webcam-ului sau a microfonului. Un chat romanesc online dotat cu webcam și microfon, care pune accent pe bunăstarea vizitatorilor și pe distracție. Alătură-te comunității!