Ești aici: Acasă » Webcam și microfon

Webcam și microfon

Webcam și microfon

Webcam și microfon; Webcam-ul este o cameră video ce captează și transmite imaginile în timp real de către un calculator către altul. Microfonul este un aparat care transmite sunetul în timp real. Care face o conversație mult mai simplă și ușoară. Acest tip de chat online dotat cu webcam și microfon este diferit față de chat-ul simplu fără flash. Pe care se poate conecta doar cu mIRC (conectare: adresa /server irc.roircop.info, port 6667(non-ssl) sau 6697(ssl)) sau alte aplicații asemănătoare. Prin faptul că interlocutorii, pe lângă faptul că discută între ei în scris, dar se pot vedea și auzi live unii pe alți. Pagina web de chat cu flash oferă posibilitate folosirii acestor facilități.

Webcam și microfon

Fără a lungi vorba și fără aparența de a te îndoctrina, nu-ți rămâne decât să „pășești” cu încredere pe această rețea de socializare. Chat-ul de pe socializam.com este un chat deschis pentru toți românii de pretutindeni, unde utilizatorii vor fi nerăbdători să te cunoască! Iar tu având posibilitatea de a-i cunoaște personal în prezența acestui chat gratuit. Unde vei putea întâlni persoane noi cu care poți socializa și pe care le poți transforma în prietenii tăi.

Rețele de comunicareMicrofonul este un aparat care transformă vibrațiile sonore (sunetul) în oscilații electrice pentru ca acestea să poată fi redate. Ulterior amplificate pentru a fi redate cu ajutorul sistemelor de sonorizare precum caști audio, difuzoare etc. Aplicația de lightirc folosește microfon cu care se pot purta conversații direct de pe calculator, laptop sau telefon. Cu ajutorul acestei aplicații face convorbirea mult mai ușoară prin webcam și microfon.

Chat cu webcam

Socializam.com este una dintre cele mai mari rețele de comunicare online prin intermediul chat-ului, dotat cu webcam și microfon din România. Unde operatorii și moderatorii camerelor de chat vor avea grija ca liniștea să nu fie afectată de persoanele care vor să se evidențieze prin comportament neadecvat și ofensator. Chatul socializam este unul dintre puținele chat-uri online din România care este moderat 100% aproape non-stop de către operatori.

Chat cu microfon

Dacă ai hotărât să aderezi în comunitatea noastră, atunci ai făcut pasul potrivit. Socializam.com este locul potrivit în care iți poți forma noi prietenii. Locul potrivit unde poți avea subiecte de discuții pe diverse teme sau locul unde pur și simplu să socializezi. Fie prin text, fie cu ajutorul webcam-ului sau a microfonului. Un chat romanesc online dotat cu webcam și microfon, care pune accent pe bunăstarea vizitatorilor și pe distracție. Alătură-te comunității!