Home » Noutati » Twitter

Share This Post

Retea de socializare

Twitter

Twitter logo retea de socializare

Ce este Twitter? Twitter este o retea de socializare unde poti socializa cu oricine prin mesaje din intreaga lume. Cum functioneaza? Intrati pe site-ul twitter.com si va creati un cont gratuit. Odata inregistrat, site-ul va propune sa va adaugi poze si sa va cautati prietenii, iar apoi va sugereaza o lista de pesonalitati pe care sa le urmariti. Cuvantul twitter este un cuvant englez cu traducerile palavrageala, agitatie, freamat .. care a fost creat in 2006 si imediat disponibil intregii lumi. Pe acest site se poate inregistra gratuit direct cu contul de Twitter. unde ne puteti vizita pagina si pe care o puteti distribui prietenilor.

Despre Twitter

Twitter care provine din termenul britanic „tweet” (ciripit, flecareala) este o retea de socializare unde poti socializa cu oricine prin mesaje din intreaga lume. O platforma de social media micro-blogging care permite utilizatorilor sa trimita si sa citeasca mesaje (maxim 140 de caractere) numite si „tweets”. Fondat in 2006 unde compania nu ofera informatii despre creatorii acestei retele sociale. Insa se stie ca are o legatura externa cu FaceBook. Serviciul a castigat foarte rapid popularitate in intreaga lumea, cu mai mult de 100 de milioane de utilizatori.

Retea de socializare

Twitter, retea de socializare
Se zvoneste ca compania va da lovitura cu noua sa aplicatie de transmitii live. PERISCOPE pe care anunta ei ca inregistreaza un adevarat succes cu noua aplicatie. Peste un milion de useri doar in 10 zice. Compania este de parere ca aceasta aplicatie de transmisie live pe internet. Care este o Aplicatie pentru iPhone pe care orice utilizator twitter poate lansa o transmisie live publica sau privata adresata anumitor utilizatori. Conecteaza-te gratuit de pe mobile, tableta sau telefon si windows desktop.

Social media

Critici: Internautii considera ca retelele sociale reprezinta o sursa importanta de trafic pentru publicatii. Insa un studiu realizat de Pew Research dezminte acest lucru. Traficul generat de pe retele sociale catre publicatii online este inca redus.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply