Home » Noutati » Server irc romanesc

Share This Post

Retea de socializare

Server irc romanesc

Server IRC Romanesc

Server IRC Romanesc: Site-ul socializam.com, pune la dispozitie cateva dintre cele mai vizitate si accesate servere de IRC Chat din Romania. IRC Chat, este un acronim pentru Internet Relay Chat (comunicare instantanee prin Internet). Un serviciu de transmitere a mesajelor live pe chat in timp real. IRC-ul reprezentand precursorul actualelor sisteme de comunicare instantanee, precum Chat-ul. Majoritatea chat-urilor folosesc chatul flash pentru a beneficia si de modulele de webcam, care se gasesc pe lightirc.com. Socializam.com foloseste serverul de irc chat cu webcam si microfon, roircop.info!

Server irc romanesc

RoIRCop: Serverul de irc, RoIRCop, este un server romanesc de chat in devenire, care face parte din reteaua de chat socializam. Pe care dorim si speram sa il dezvoltam si sa il marim pe cat mai mult posibil. A fost infiintat din pasiune si placerea de a oferi romanilor din intreaga lume un mod mai usor de comunicare. Pe Serverul RoIRCop se poate comunica gratuit si cu ajutorul webcam-ului si al microfonului. Alatura-te si tu acestei comunitati de chat si socializeaza online!

Servere de chat, romanesti!

DesireNet: Serverul de irc, desirenet.org, este unul din cele mai mari si libere servere de chat din romania pe care poti purta discutii si in privat. Un server de chat cu webcam si microfon total gratuit, care poate fi folosit si de pe mobile.

ApropoTV: Serverul apropotv.ro, fostul server irc romanesc apropo.ro este unul dintre cele mai vechi si cele mai populate servere de chat din romania. O comunitate de socializare pe care se poate socializa cu fete si baieti.

ChatRomantic: Despre serverul de irc chatromantic, nu sunt prea multe de spus este inca la inceput de drum. Chat Romantic este un server de chat romanesc pe care se poate comunica simplu si foarte usor si cu ajutorul webcam-ului.

RomaniaChat: Serverul romanesc de irc, romaniachat are ceva vechime. Unde dispune de propriul radio, plus de cateva site-uri web, precum radioclick.ro. Un server online romanesc cu webcam si microfon, total gratuit!

GigaIRC: Chatul romanesc, senzatie, are si server de irc propriu, care este „linkat” de cei de la gigairc. Serverul de irc, GigaIRC, pe care senzatie.com detine chat-ul, este un server gratuit cu webcam si microfon. Site – gigairc.net!

Frame: Despre serverul de irc, FRAME, putem spune ca este o noua retea de socializare cu webcam si microfon. Un webchat total gratuit, un site romanesc pe care se poate socializa si de pe mobile sau tableta. Site – frame.ro

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply