Home » Noutati » Pinterest

Share This Post

Retea de socializare

Pinterest

Pinterest icon chat

Pinterest este o retea de socializare pe care marketerii o pot folosi foarte bine pentru a posta anumite fotografii sau filmulete pentru a face cunoscut site-urile din spatele lor. Pinterest aste administrat de Cold Brew Labs, o echipa situata in Palo Alto, California. Poti simplifica modul in care vizitatorii tai adauga pinuri de pe site-ul tau. Socializam are Profil Pinterest pe care puteti sa adaugati pinuri sau sa descarcati imagini din diferite categorii. Puteti creea panouri personale publice sau private. Puteti sa ne apreciati panourile sau pin-urile postate de socializam.com sau sa te abonezi la pagina noastra.

Pinterest

Pinterest este un site al momentului de socializare intre un site de bookmarking si o galerie virtuala ce permite utilizatorilor inserarea unor imagini si videoclipuri pe diverse categorii. Unde creste pe zi ce trece tot mai mult si a reusit sa atraga cat mai multe branduri si companii. O noua retea sociala, Pinterest pe care lumea il iubeste pentru ca a descoperit. Puterea imaginilor creative combinata cu puterea cumparatului, strange din ce in ce mai multi adepti. Insa e vorba de un cu totul altfel de public decat in cazul Facebook si Twitter, femeile reprezinta publicul tinta.

Pin it – Pinterest

Pinterest adauga pinuri
Site-ul a pornit, in 2009, gratie unui angajat Google, Ben Silbermann, ca un mediu virtual unde oamenii puteau sa-si uploadeze poze, unde puteau face schimb de retete si sfaturi. Se spune ca este a treia retea de socializare dupa FaceBook si Twitter avand un numar de peste 50 milioane utilizatori la nevel global dintre care 80% sunt femei.

Adauga pinuri gratis

Pe aceasta retea pot fi incarcate poze, link-uri sau video-uri, unde mai poti folosi platforma ca baza de date. In care sa cauti ceia ce te intereseaza si in care continutul tau sa fie gasit de altii. Iti poti creea propriul panou public sau privat unde poti adauga poze, link-uri, etc. Poti creea widget pinterest de care vrei, poti adauga butonul Pin It pe site-ul tau.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply