Home » Noutati » LinkedIn

Share This Post

Retea de socializare

LinkedIn

LinkedIn, mediu de afaceri, business

LinkedIn este una din cele mai populate retele de socializare orientata spre mediu de afaceri. A fost fondata si pusa in functiune in anul 2003 de catre Reid Hoffman, un antreprenor american. Aceasta retea nu isi publica venituri din publicitate si servicii premium. Disponibil acum si in limba Romana. Aceasta retea de socializare leaga legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori. Pe acest site, se permite conectarea intre colegi de munca in cautarea de joburi si oportunitati de afaceri.

LinkedIn, mediu de afaceri, business

LinkedIn este una din cele mai mari retele si raspandita din domeniul profesional. In comparatie cu FaceBook sau alte retele, aceasta se adreseaza persoanelor si legaturilor de afaceri si aderarea la diferite grupuri, in functie de interese. Reteaua de marketing mai poate fi folosita si pentru cautarea unui job sau a afla stiri despre anumite firme sau oferte de vanzari. Reteaua sociala, LinkedIn, are un numar de peste 1.500 000 de utilizatori inregistrati din Romania. Tot mai multe companii din Romania incep sa foloseasca aceasta retea de business pentru recrutarea angajatilor in pozitii strategice.

LinkedIn, retea sociala

LinkedIn, mediu de afaceri, business
Reteaua LinkedIn nu este o retea de divertisment, precum facebook, etc., LinkedIn este o retea de socializare axata pe mediul business, care este una din cele mai extinse retele de profesionisti din lume. Unde are un numar de peste 300 milioane de membri, care devine din ce in ce mai valoros. Atat din punct de vedere financiar, cat si ca utilitate, datorita numarului in crestere de instrumente de care utilizatori. Pe langa actualizarile de status, optimizarea url-ului si transformarea link-urilor ca stiri pe LinkedIn Today. Mai poti impartasi si link-uri care sa apara ca stiri.

Retea de divertisment

Critici: Internautii considera ca retelele sociale reprezinta o sursa importanta de trafic pentru publicatii, insa un studiu realizat de Pew Research dezminte acest lucru – traficul generat de pe retele sociale catre publicatii online este inca redus.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply