Home » Noutati » Google plus

Share This Post

Retea de socializare

Google plus

socializam pe google

Inregistreaza-te gratuit cu ajutorul contului tau de google. Pe google plus ne puteti vizita profilul nostru, Socializam, sau te poti alatura comunitatii noastre. Accesand pagina veti putea distribui poze; video-uri, link-uri sau chiar puteti aprecia pagina Socializam. Conectare pe facebook se poate face de pe site. Unde de asemenea te poti inscrie si vizita profilul nostru de YouTube pe care te poti abona la canalul nostru public. Daca nu esti tocmai o persoana sociabila, iar modul tau de relaxare nu reprezinta relationarea cu alte persoane, poti sa te bucuri de un alt tip de activitati.

Socializam.com iti pune la dispozitie jocuri precum; Big Farm, Candy Crush, Sah Simplu, Shadow Kings, Zuma Deluxe. Sau jocuri ce necesita mai multa iscusinta si te ajuta sa te dezvolti si sa-ti largesti cunostintele precum; Fazan, Scrabble, Trivia.

Google plus

Despre compania: Google Inc. a fost fondata in 1998 de catre doi doctoranzi de la Universitatea Stanford. Larry Page si Sergey Brin desi aveau un pic peste 20 de ani cand s-au pus pe treaba sa puna pe picioare o companie. Care sa se ia la intrece cu Microsoft care a pornit cu o investitie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems. Google ofera o metoda simpla si rapida de gasire a informatiilor pe web, avand o baza de date despre peste 8 miliarde de situri web.

Despre google

Conectare cu Google plus
La inceputul anului 2004 Google raspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultari. Numele „Google” este un joc de cuvinte de la googol, un termen din matematica. Neologism englez pus in circulatie de catre americanul Milton Sirotta la varsta de 9 ani in anul 1938. Prin care acesta desemna numarul urias format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri.

Despre retelele de socializare

Critici: Internautii considera ca retelele sociale reprezinta o sursa importanta de trafic pentru publicatii, insa un studiu realizat de Pew Research dezminte acest lucru – traficul generat de pe retele sociale catre publicatii online este inca redus.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply