Home » Noutati » Facebook

Share This Post

Retea de socializare

Facebook

Facebook, retea de socializare

Facebook: Inregistrarea pe acest website este total gratuit! Va puteti conecta sau crea cont direct cu contul/profilul de pe facebook. Conectare pe FaceBook o puteti face direct de pe site-ul nostru, de asemenea va puteti inscrie in grupul nostru de pe FaceBook, Group Socializam sau ne puteti distribui pagina sau puti da un Like! Alatura-te si tu grupului nostru de prieteni unde putem socializa impreuna pe Chat! Dupa cum stim cu totii facebook este una dintre cele mai raspandite retele sociale din lume. Un site de retea de socializare pe internet care a fost creat de catre Mark Zuckerberg in anul 2004.

Retea de socializare

Pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar si persoane inca necunoscute. Aceasta retea a devenit imediat foarte populara dar si controversata, fiind interzisa in cateva tari din Orientul Mijlociu. Prin intermediul acestei retea de socializare au fost provocate si coordonate unele manifestatii protestatare. Din toate retelele de socializare pe aceasta retea gasiti o multime de joculete distractive.

Chat Facebook

FaceBook permite si incarcarea fotografiilor la care se pricepe chiar cel mai bine la incarcarea lor. Unde toti membri acestei retele de socializare dispune de un spatiu pe pagina de profil unde prietenii pot lasa mesaje, link-uri, fotogratii sau video-uri. De stiut este ca aplicatiile odata instalate iti vor retine datele parsonale chiar daca vei sterge respectivele aplicatii. Zvonurile spun ca dezvolta in secret un nou site. Un proiect inceput de anul trecut unde lucreaza la o noua versiune profesionala a site-ului pentru a concura cu alte site-uri si cuceri zona in care nu are deocamdata succesul dorit.

Despre retelele de socializare

Critici: Internautii considera ca retelele sociale reprezinta o sursa importanta de trafic pentru publicatii, insa un studiu realizat de Pew Research dezminte acest lucru – traficul generat de pe retele sociale catre publicatii online este inca redus.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply