Acasă » Relații » Va dura relația voastră?

Va dura relația voastră?

Va dura relația voastră?
Va dura relația voastră? Semne care duc spre despărțire!

Semne care duc spre despărțire! Este foarte posibil să crezi că relația voastră trece printr-o perioadă proastă dar să nu fie de fapt așa. Dacă îți recunoști partenerul în cele de mai jos, atunci trebuie să te pregătești pentru o despărțire pe care nu ai cum să o eviți.

Își ține telefonul departe de tine.
Dacă partenerul tău se îndepărtează de tine ori de câte ori vorbește la telefon, atunci nu este un semn bun. Nu este normal să îi controlezi telefonul în permanență, dar nici să nu îl lase niciodată nesupravegheat lângă tine. Dacă își ia telefonul după el ori de câte ori iese din cameră s-ar putea să îi fie teamă să nu îl prinzi cu ceva.

Nu mai este interesat de visele și de hobby-urile tale.
Chiar dacă hobby-urile tale nu sunt și ale lui asta nu înseamnă că nu trebuie să te susțină. Partenerul tău trebuie să te sprijine și să te incurajeze în tot ceea ce faci. Dacă nu poți purta o conversație cu el despre țelurile tale, atunci înseamnă că nu te numeri printre prioritățile lui.

Relația voastră: Nu ești o prioritate pentru el.

Dacă iubitul tău nu renunță niciodată la planurile lui pentru a se vedea cu tine. Atunci este clar că trebuie să îți vezi de viața ta. Orice femeie are nevoie ca partenerul ei să își facă timp pentru ea.

Relația voastră?

Relația voastră?

Petrece prea mult timp pe telefon și pe social media. Telefonul lui vă împiedică să aveți activități drăguțe împreună? Atunci cu siguranță este ceva la mijloc. Dacă partenerul tău petrece prea mult timp pe telefon pe o rețea de socializare și nu mai este concentrat asupra ta, este cazul să iei măsuri.

Evită să vorbiți despre viitor. Este firesc să nu vorbiți imediat despre nuntă și despre copii, dar după o anumită perioadă de timp aceste discuții trebuie să vină de la sine. Dacă partenerului tău ii este greu să confirme prezența la o petrecere alături de tine sau să planifice o vacanță cu tine, atunci îți pierzi timpul cu el.

Nu te face să râzi.

Se întâmplă ca uneori să avem nevoie de o persoană veselă în jurul nostru. Viața este de cele mai multe ori grea și avem nevoie de tot suportul din partea persoanelor dragi. În relația voastră iubitul tău trebuie să fie capabil să te facă să râzi în cele mai proaste zile ale tale.

Vorbește și apreciază în mod constant alte femei. De fiecare dată când ieșiți pe stradă partenerul tău apreciază alte femei sau vorbește în mod constant despre fostele sale iubite? Atunci este ceva în neregulă cu el. Este posibil ca acesta să nu fi trecut cu adevărat peste o despărțire, sau pur și simplu nu respectă femeile. Este o atitudine care ar trebui să te alarmeze și să iei măsuri imediat.

Își face foarte multe selfie-uri. De fiecare dată când ieșiți în oraș iubitul tău își face selfie-uri fără să ii pese că tu ești chiar lângă el? Atunci trebuie să te gândești dacă acesta este narcisist sau pur și simplu le face pentru altcineva. Ideal este să discuți cu acesta și să vezi care este adevărul.

Îți faci griji cu privire la stabilitatea relației voastre? În relația voastră toate aceste semne care duc spre despărțire, ar trebui să te îngrijoreze. Tot ce trebuie să faci, este să discuți cu partenerul și să puneți aceste aspecte la punct.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
20

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.