Acasă » Relații » Femeile puternice și independente

Femeile puternice și independente

Femeile puternice și independente
Femeile puternice și independente

Sunt femei care au parte de relații frumoase și împlinite în timp ce pentru altele găsirea sufletului pereche este o adevărată corvoadă. De cele mai multe ori femeile puternice și independente sunt cele care au cel mai mare ghinion în viața amoroasă.

Bineînțeles că există și explicații pentru acest lucru. Hai să descoperim împreună care sunt motivele pentru care femeile independente au ghinion în dragoste:

Își pun propriile nevoi pe primul loc
Bărbații au tendința de a prelua controlul într-o relație. O femeile puternice și independente nu va permite unui bărbat să îi zică ce trebuie să facă. Aceasta știe exact ce își dorește și cum poate să obțină acest lucru. Își doresc să își vadă toate visele împlinite și vor ca persoana de lângă ele să fie la fel de puternică și de independentă. Are nevoie de o persoană care să o susțină și care să nu o abată de la drumul ei.

Își susțin vehement punctul de vedere
Femeile puternice nu se tem să își spună punctul de vedere și să îl susțină. În cazul în care partenerul de viață le-a greșit cu ceva, acestea nu vor trece cu vedere și vor spune exact ceea ce simt.

Își trăiesc viața la intensitate maximă
Femeile independente își trăiesc viața la intensitate maximă. Acestea nu se joacă și sunt directe atunci când sunt interesate de un bărbat. Comunică direct cu bărbații și nu se pretează la jocuri.

Femeile puternice și independente: sunt foarte pretențioase

Femeile puternice și independente știu exact cât valorează și nu va accepta ca niciun bărbat să le înjosească, sau pe cineva care să nu le aducă fericire în viață.

Acestea nu pun preț pe părerea societății și fac cele mai bune alegeri pentru ele. În plus știu cu exactitate care este tipul de bărbat pe care și-l doresc alături. Nu sunt persoane disperate și au răbdare. Acestea știu că vor întâlni în final un bărbat care să le merite timpul și atenția.

Sunt mult mai mature și au aspirații înalte
Femeile puternice și independente sunt mai înțelepte și mai mature față de alte persoane de aceeași vârstă. Acestea se concentrează pe viața lor și știu ce își doresc să obțină. Deoarece sunt femei inteligente, știu cum să procedeze astfel încât să țină toate lucrurile sub control.

Iubesc la intensitate maximă

Este foarte greu să cucerești o femeie puternică cu atât mai puțin ca aceasta să ajungă să se îndrăgostească de tine. Dacă totuși acest lucru se întâmplă trebuie să știi că aceasta te va trata cu multă dragoste și cu mult respect. Va fi partenerul de care orice bărbat are nevoie și vei avea siguranța unei relații de succes. Sunt în care te poți încrede și pe care te poți baza în orice situație.

Nu sunt atât de ușor de găsit
Deși sunt femei dorite de foarte mult bărbați, acestea sunt foarte greu de găsit. Femeile puternice și independente se concentrează pe carieră și cluburile nu reprezintă o prioritate pentru ele. Acestea nu își pierd nopțile ieșind non-stop cu prietenii deoarece preferă să citească o carte sau pur și simplu să se bucure de un film.

În concluzie femeile puternice și independente sunt cel mai adesea concentrate pe muncă, știu ce vor și vor face tot ce le stă în putință pentru a primi ceea ce își doresc.

Dacă te regăsești în cele menționate mai sus atunci și tu ești o femeie puternică. Nu renunța niciodată la aspirațiile tale și continuă să lupți pentru tot ceea ce îți dorești. Bărbatul potrivit pentru tine te va susține în toate visele tale și te va ajuta să îți atingi telurile. Ai nevoie alături de tine un bărbat la fel de puternic și de atent.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
20

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.