Ești aici: Acasă » Relații » Despre site-urile de matrimoniale
Relații

Despre site-urile de matrimoniale

Despre site-urile de matrimoniale

Despre site-urile de matrimoniale: Istoria dating-ului online este destul de recentă la nivel mondial. Primul site de acest gen fiind creat la începutul anilor ’90. Acestă nu arată însă ca cele pe care le cunoaștem astăzi. Cu timpul, aceste site-uri s-au înmulțit și au devenit din ce în ce mai căutate. În prezent, site-urile de matrimoniale au devenit atât de populate încât mai bine de o treime dintre adulți își creează un profil pe un asemenea site. În urma unor studii făcute de americani, lucruri interesante cu privire la site-urile de matrimoniale. Respectiv dating-ul online, au fost descoperite. De exemplu, s-a constat că în general femeile care accesează aceste site-uri, le este teama că ar putea discuta cu anumite persoane periculoase. În timp ce bărbații se tem că de cealaltă parte a ecranului s-ar putea afla o femeie supraponderală sau obsedată de control.

O alta concluzie despre site-urile de matrimoniale la care au ajuns cercetătorii, a fost ca aproape 50% din utilizatorii rețelelor virtuale de acest gen mint. Bărbații mint cu privire la venitul lor, înălțime, vârstă, statutul lor marital, copii lor, etc. Iar femeile mint în legătură cu greutatea lor, tăind aproximativ 4 kg din greutatea lor reală, constituția corporală și vârsta.

Despre site-urile de matrimoniale

Despre site-urile de matrimoniale se spune că sunt site-uri unde iți poți găsi jumătatea. Aceste platforme oferă posibilitatea persoanelor de a-și face conturi personale. Prin intermediul acestora, oamenii se pot cunoaște între ei. Sau, își pot vizualiza fotografiile, își pot cunoaște interesele, valorile în care cred dar și puțin din personalitatea fiecăruia. Bineînțeles, profile alcătuite sunt doar un mic ajutor pentru utilizatori și un punct de plecare.Love - dating-ul online

Atunci când oamenii vizitează profilul altor persoane, în funcție de dorințele pe care le au, se hotărăsc în a scrie sau nu mesaje. Oamenii sunt întotdeauna în căutare de iubire iar Internetul este în vogă în zilele noastre, unde se poate vorbi despre site-urile de matrimoniale. Dragostea virtuală începe să fie din ce în ce mai căutată și mai prezentă. Tot mai multe persoane folosesc portalurile de Internet destinate căutării prieteniei, dragostei, cât și pentru a-și face contacte personale.

50% din utilizatorii acestor site-uri, cunosc cel putin o persoană care a format un cuplu cu o persoană cunoscută virtual. Totodată, 9% dintre utilizatori sunt înregistrați pe 3 sau mai multe astfel de site-uri. Statisticile despre site-urile de matrimoniale ne mai arată că în jur de 10% din populația globala apelează la astfel de metode pentru a-și întâlni jumătatea.

Despre site-urile de matrimoniale

Întâlnirile și discuțiile despre site-urile de matrimoniale se face de obicei prin vizualizarea profilului celuilalt. În general acesta este modul de funcționare al site-urilor care au acest scop. Oamenii vizionează profile și decid dacă își doresc să le scrie sau nu persoanelor respective. Cu doar un simplu click aceștia își pot trimite mesaje intre ei. Pot da startul conversațiilor interesante prin care se pot cunoaște. Pentru ca modalitățile de abordare sa fie mai simple, au apărut și chat-urile. Acestea oferă o posibilitate mai simplă prin care oamenii să se cunoască între ei și un mediu în care se poate comunica mai ușor. Persoanele pot comunica în scris, într-o comunitate sau în privat. Verbal prin intermediul microfonului și se pot vedea cu ajutorul webcam-ului.

Despre Matrimoniale femei

În general, atunci când deschide un subiect despre site-urile de matrimoniale, femeile speră să întâlnească persoane ok alături de care pot construi relații serioase. De obicei însă, acestea se deschid putin mai greu în fața bărbaților care le abordează. Ele au nevoie de persoane care să aibă răbdare și care să le ofere încredere. După cum știm, virtualul poate avea pericolele lui iar femeile nu neglijează acest aspect. Din acest motiv, ele sunt mai reținute în ceea ce privește apropierea prea mare de bărbați. Bineînțeles, că în orice domeniu, există și excepții. În general, despre site-urile de matrimoniale se spune ca nu prea se întâlnesc oameni serioși, majoritatea le accesează pentru a se distra. Dacă vrei să găsești pe cineva trebuie să îl cauți în lumea reală.

Despre Matrimoniale bărbați

În ceea ce privește bărbații, aceștia se desfășoară în mediul virtual mult mai relaxat. Ei tind să inițieze mult mai repede și mai ușor o conversație cu o femeie. Acest lucru se aseamănă într-un fel realității, bărbații fiind cei care abordează femeile în marea majoritate a timpului. În mediul virtual, aceștia glumesc, tradiționala caterincă. Fie iau în serios femeile în vederea unei relații de lungă durată sau au interese de tip sexual și caută doar aventuri.

Despre site-ul socializam.com

Socializam.com este locul în care le ai pe toate. Poți alege calea mai simplă și cu un click te poți alătura chat-ului nostru. Unde, comunicarea poate fi mult mai fluentă alături de ceilalți. Fie că dorești să iți formezi o relație de iubire care poate începe aici și poate continua în realitate. Fie că iți dorești o escapadă de-o noapte, o prietenie aici ai toate șansele să îți îndeplinești dorințele și să găsești ceea ce cauți. Tu ce părere ai despre site-urile de matrimoniale? Sunt acestea un punct de pornire spre fericire?

Distribuie această postare

Avatar utilizator admin
Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub Licența Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Socializam.com colectează datele personale (Nume, adresa de e-mail, adresa sit sau adresa IP) doar în cazul în care se completează formularele de contact sau se trimit comentarii. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta oricând.

Lasă un răspuns