Acasă » Relații » Ce este dragostea?

Ce este dragostea?

Ce este dragostea?
Ce este dragostea?

Ce este dragostea? Dragostea este o muzică a cărei frumusețe nu se pierde. Este durerea plină de dulceață. Este un sentiment ce odată experimentată, nicicând nu poate fi uitat. Dacă vrei să afli despre dragoste, ar trebui să-l întrebi pe cel ce venerează Dragostea, să întrebi privighetoarea ce s-a îndrăgostit de trandafir ori să întrebi fluturele ce-și sacrifică viața pentru flacăra fără să ezite. Să nu cercetezi asupra dragostei la alte persoane decât la îndrăgostit, căci doar el singur îți poate spune toate cele despre Ea.

Dacă vrei să zărești o scânteie de iubire ar trebui să privești în ochii unuia intoxicat de Iubire. Atunci tu vei vedea cum intelectul, rațiunea, cunoașterea, mintea și gândirea au fost măturate departe și s-au topit în oceanul dragostei. Nu este deloc ușor a înțelege iubirea, căci acest natural și măreț adevăr nu poate fi descris în cuvinte.

Ce este dragostea?

Este un sentiment ori o emoție pură și delicată, ce poate fi experimentat doar de cel ce iubește. Este dincolo de capacitatea limbajului ori a stilului de a o descrie în vreun grai omenesc. Este imposibil de a-i reduce măreția și căldura la dimensiuni temporare. Nu este posibil de a descrie pe măsură în oricare dintre cuvintele cunoscute de om, grandoarea și sublimul caracter al dragostei.

Curenții iubirii ce îi emană îndrăgostiții sunt răspândiți și influențează fiecare colțișor al lumii. Odată întâlnit vreunul din acești curenți, orice inimă este înclinată spre a se contopi în oceanul dragostei. „Ce este dragostea; este adevărata trăire, este o adevărată rugăciune, este adevărata uniune”. Iubirea este deșteptată atunci când curenții dragostei ne cuprind inima.

Este o întrebare a cărui răspuns este în mâinile îndrăgostitului. Nimeni altcineva nu poate înțelege nici măcar o mică fracție din ea. Dacă am să încerc să descriu mireasma parfumului a unei persoane din deșert, indiferent ce descriere împodobită sau elocventă vei oferi nu voi fi în stare să transmit mirosul. Dar cuiva căruia a fost câtuși de puțin în contact cu florile și crângurile, îi voi face o descriere limpede. Cel ce a simțit aroma îi va fi ușor să identifice ce este dragostea cu adevărat.

Lecție de dragoste!

Experiența ta este doar pentru tine însăți și percepția ta va fi colorată de atitudinea ta, de starea minții, de eforturile depuse de tine în Dragoste. Fiecare dorește iubirea. Dar ridică-te deasupra imaginii lucrurilor, căci ce a rămas între tine și iubire? Uneori, când știi ce este dragostea, ea începe să devină netedă, vraja este îndepărtată iar viața devine monotonă și rutinată.

Lecție de dragoste

Lecție de dragoste! Fiecare dorește iubirea.

Este nevoie de un șoc pentru a rupe monotonia. Uneori în viața îndrăgostitului intervine, câte o perioadă de dezamăgire. Aceasta este de dorit. Ea are un scop. Oferă șocul. După un timp petrecut în dezamăgire, intensitatea dragostei crește. Fiecare îndrăgostit are în fața sa o aventură măreață. Acest fapt trebuie să ni-l amintim atunci când norii ascund soarele.

Privește în jurul tău și află ce este dragostea, îndrăgostitule! Din milioanele de suflete tu ești unul din cei câțiva ce au găsit uitata cale a dragostei. Înlătură-ți ciudata atitudine a minții. Este ușor să fii fericit și zâmbitor. Ca și cum te-ai încrunta ori te-ai agita. Nu-ți trebuie decât puțină gândire clară. Și nu uita nicicând că, îndrăgostiții sunt cavaleri ai Luminii.

Această cale, calea dragostei nu este pură teorie

Ce este dragostea? Este o cale adevărată, un veritabil drum ce trebuie străbătut implicând desigur SINCERITATE. Nimeni nu poate pătrunde porțile adevăratei iubiri atât timp cât mintea își dorește lucruri ieftine. Cea mai mare trebuință pentru progresul pe calea dragostei este să ai o inimă curată. Nu te poți aștepta ca un rege să intre într-o încăpere murdară. Nici măcar un câine nu stă într-un loc murdar. Atunci, cum să te aștepți ca Dragostea să pătrundă într-o inimă cuprinsă de pofte, mânie, lăcomie, egoism?

Atunci când devii un îndrăgostit, adevărata bătălie a început. Te lupți cu tine însuți. Te reconstruiești, vei afla cu adevărat ce este dragostea. Este o bravă și hotărâtă bătălie. Să nu disperi ori să dezertezi din „postul” tău. Dăruiește-ți dragostei, trupul, mintea și sufletul. Bătălia este insuportabilă dar recompensa este măreață, la fel, victoria este sigură. Tu vei învinge iar ego-ul tău va fi complet supus. Dragostea este cu tine, oriunde te-ai afla, ca să te ghideze, deci nu lăsa disperarea și deznădejdea să te cuprindă.

Dragostea este cel mai de preț lucru din viață. Dragostea înfrumusețează sufletul ce capătă strălucire și lumina ei răzbate de pe chipul celui îndrăgostit. Când o să-nțelegi iubirea și ce este dragostea, lacrimile te vor copleși. Lacrimi de iubire și de bucurie! Citate iubire: „Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre, al meu și al lui sunt la fel.”

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
30

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.