Acasă » Relații » Arta seducției și viața în cuplu

Arta seducției și viața în cuplu

Arta seducției și viața în cuplu
Arta seducției și viața în cuplu

Arta seducției și viața în cuplu! Arta seducției este un proces complex, declanșat de fiecare nouă interacțiune. Este puterea de a înțelege diferența dintre reacție și răspuns, abilitatea de a percepe nevoi și dorințe. Unde dragostea fiind necesar și prin felul în care obții ceea ce ți-ai propus evitând să manipulezi. Arta seducției și viața în cuplu este în esență, cea mai profundă expresie a creativității umane, pe cât de dificil de definit. Pe atât de dificil de evaluat, având în vedere faptul că fiecare artist își alege singur regulile și parametrii de lucru. Se poate spune totuși că arta este rezultatul alegerii unui mediu; a unui set de reguli pentru folosirea acestui mediu și a unui set de valori ce determina ce anume merită a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment.

Arta seducției

O idee, senzație sau o trăire în modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu. În sociologie, seducția este procesul ispitirii în mod deliberat a unei persoane. Menit să determine angajarea acesteia într-un anumit fel de comportament inocent. Prin arta seducției nu trebuie să se înțeleagă abilitatea de a determina un număr mare de indivizi să se angajeze într-un contact sexual direct. Ci capacitatea de a hrăni nevoia fiecăruia; de a fi iubit, de a zâmbi, de a manifesta emoții, de a se menține pozitiv și liber. Abilitatea de a determina o persoana să se relaxeze, să vrea să se lase descoperită, să își poată manifesta nevoia de a putea avea încredere.

Arta seducției și viața în cuplu nu înseamnă întotdeauna consumarea contactului intre parteneri. Poți crea o frumoasă poveste de dragoste în compania unei persoane care nu și-a început viața sexuală. Sau care nu dorește o apropiere atât de profundă, căreia să-i oferi o experiență unică. Lăsându-i libertatea de a alege și decide. Ajutând-o să își mențină statutul atâta vreme cât ceea ce vrea este într-adevăr să nu meargă până la capăt.

Viața în cuplu

Cuplu - Dragoste și fericire

Cuplu – Dragoste și fericire

Pentru că trăim într-o societate în care există reguli și în funcție de care de secole am reușit să fim mai buni, mai demni. Poți manifesta arta de a seduce chiar și față de persoane care se găsesc într-o situație complicată. Cu condiția de a lăsa fiecăruia libertatea cum să consume interacțiunea și când anume totul să se oprească. Sunt drepturi și libertăți pe care trebuie să le respecți. Pentru că arta seducției nu face referire la abilitatea de a manipula persoane. Sau de a determina pe celălalt să facă ceea ce în condiții normale ar fi împotriva voinței sale. Seducția este un proces complex care nu se rezumă la intervalul de timp delimitat de momentul în care ai cunoscut o persoană și acela când obții primele rezultate. Ține cont de regulile care implică un amplu joc social. Constant în timp și abilitatea de a crea un scop în viață diferit de acela de a seduce pentru a satisface nevoi.

Bărbați și femei

Seducția nu se întâmplă într-un singur sens. Atât bărbații cât și femeile sunt pe deplin capabili și predispuși acestui proces. Desigur, s-a creat o tendință generală care impune bărbatului să fie cel care ia inițiativa. Însa femeile au un rol la fel de important. Bărbații sunt cei care vor manifesta direct nevoia de a seduce, care vor pleca în căutarea femeilor potrivite dorințelor lor. În timp ce femeile care vor da atenție felului în care vor atrage participanții în jocul seducției. Pregătindu-se și așteptând pe căutătorii de aventură să le găsească pentru a-i cuceri.

Sunt multe cazuri în care femeile vor face totul pentru a demonstra că ele sunt doar victime ale acestui proces. Însa nu este altceva decât parte din felul în care vor să obțină ceea ce bărbații își doresc. Să găsească o persoană pe care să o iubească și care să le iubească. Iar dacă cineva va insista să demonstreze că doar bărbații sunt cei fixați pe chestia asta a seducției, non sens; trăim într-o lume în care principalul scop este acela de a supraviețui.

Tendințe impuse între altele de regulile mediului social sau de nevoile economice de a munci, de a trăi bine și în armonie ale fiecărui individ. Arta seducției este un proces care se consumă pe tot parcursul vieții tale, are regulile sale. Iar tu trebuie înainte de orice să înțelegi care este locul tău și în ce faza a procesului te regăsești.

Procesul de seducție

Viața în cuplu: Dacă ești un adolescent, cu siguranță nu vei avea responsabilitățile și nici posibilitățile unui adult așa cum. Adult fiind va trebui să înduri mult mai multe vicisitudini și obstacole cu opțiunea de a primi recompense mult mai mari. În aceeași măsură regulile variază de la o situație la alta astfel. Dacă abia ai cunoscut o persoana sau te pregătești să cunoști va trebui să respecți și să urmezi anumite reguli. Iar dacă te găsești într-o relație de lungă durată sau te-ai căsătorit. Felul în care trebuie să creezi oportunități pentru a seduce se schimbă.

Seducția nu se întâmplă într-un singur sens.

Seducția nu se întâmplă într-un singur sens.

Ești adolescent și vrei sa experimentezi primul sărut? Îți dorești doar să fii în compania unei persoane alături de care să poți trăi emoțiile unei îmbrățișări și a atingerilor gingașe? Cauți o poveste romantică, un umăr de sprijin în cadrul grupului? Vrei pur și simplu să ai și tu pe cineva așa cum toți amicii tăi au? Tocmai ai ieșit dintr-o relație și vrei sa experimentezi noi teritorii? Simți nevoia de a completa golurile cu mai multe experiențe erotice? Ești în căutarea validării sociale? Vrei pur și simplu să faci dragoste și să trăiești bine? Ai dat mereu atenție carierei însă ai ajuns la o vârstă care cere mai mult, care te presează cu urgență de a găsi pe cineva cu care să-ți unești destinul?

Relații și căsătorii

Ești deja într-o căsnicie în care simți că este nevoie de mai mult, că poate fi mai mult, care nu te mai mulțumește așa cum se consumă? Copii au crescut, au plecat pe drumul lor și vezi în asta o nouă oportunitate de a te îndrăgosti de persoana alături de care ți-ai petrecut ultimii treizeci de ani? Ce știm despre arta seducției și viața în cuplu? Toate acestea sunt etape ale procesului de seducție prin care marea noastră majoritate trecem.

Toți ne îndrăgostim pentru prima oară

Viața în cuplu e arta seducției unde toți simțim nevoia de a iubi și a fi iubiți. Aproape toți avem parte de experiențe frumoase sau mai putin plăcute. Mulți dintre noi ne căsătorim, mare parte reușim să rămânem alături de aceeași persoană dragă la bine și la rău pentru tot restul vieții. Ultimul caz este al celora care au oportunitatea de a duce seducția la nivel de arta. Toți ceilalți având șansa dea încerca să corecteze greșeli din trecut. Sperând că într-un final vor reuși să iubească și să dăruiască necondiționat aceleiași persoane până la „adânci bătrâneți”.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
10

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>