Ești aici: Acasă » Relații » Alegeți-vă bărbații, aveți ce învăța!
Relații

Alegeți-vă bărbații, aveți ce învăța!

Alegeți-vă bărbații, aveți ce învăța!

Alegeți-vă bărbații de la care aveți ce învăța! Unora bărbați chiar le pasă. Sunt bărbați care dovedesc, care știu răspunsuri fără să ii întrebăm. Sunt bărbați puternici și cu mintea slabă sau ageri și fără farmec. Și sunt bărbați care pur și simplu pot să facă o femeie să se simtă iubită și împlinită. O femeie înțeleaptă va ști mereu că bărbatul de lângă ea este un partener și amândoi fac cea mai bună echipă. Bărbatul va ști să te susțină. Va dori să te descopere cu fiecare zi tot mai mult și te va fascina felul său de a fi, de a gândi și ce principii de viață are.

Alegeți-vă bărbații de la care aveți ce învăța

Un bărbat de-o zi iți va arata mușchii, un bărbat de-o viață planurile de viitor. Va fi mereu acolo, pentru că știe ce ești tu și ce meriți.. Lângă el vei dori să devii cu fiecare zi mai bună, să te dezvolți, să iți transformi visele în realitate. Alegeți-vă bărbații … Parcă pentru a-i confirma că ceea ce trăiți împreuna e ceva magic și se traduce într-o mare imensă de satisfacții.

Alegeți-vă bărbații

Admiri bărbatul de lângă tine.Bărbatul tău, alegeți-vă bărbații, bărbatul puternic și curajos, sensibil și capabil să dea sclipire vieții tale. Va inventa dragostea în doi și te va învăța să trăiești viața fără obstacole. Chiar și în intimitatea voastră el va trăi la maxim, va fi un bărbat nebun și îndrăgostit după dragostea și dorințele tale. Îți va asculta tăcerea și o va susține prin privirea lui. Nu te va alinta în momente dificile, ci iți va șterge lacrimile și va încerca să completeze cuvintele și atenția lui cu starea ta.

Alegeți-vă bărbații de la care aveți ce învăța … Trebuie să știi ce iți dorești de el. Pe lângă dragostea ce i-o porți, să respecți și să admiri bărbatul de lângă tine. Îl admiri pentru decizii și îl respecți pentru atitudine, nu va fi perfect. Îl vei suporta pentru perioadele lui nebune. Pentru că va mai uita câteodată câte luni împliniți. Pentru întârzierile tipice sau pentru simplul fapt ca a uitat să cumpere ceva de la magazin. Dar toate astea nu îl va face mai prejos decât ceea ce este.

Aveți ce învăța!

Bărbatul ideal nu este cel care își pune un costum elegant și este un om de succes. Bărbatul perfect este cel care chiar dacă se îmbracă elegant, te va săruta dimineața și între întâlnirile de afaceri, iți va da un sms, purtându-ți de grijă. Poate fi băiatul cel mai arătos, dar dacă nu te face să râzi, dacă nu descoperă copilul și nebunia din tine, dacă nu iți aduce zilnic alte lumi la picioarele tale, atunci nimic nu are rost. Alegeți-vă bărbații de la care chiar aveți ce învăța și cărora nu vă este incomod să vă oferiți.

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub Licența Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Socializam.com colectează datele personale (Nume, adresa de e-mail, adresa sit sau adresa IP) doar în cazul în care se completează formularele de contact sau se trimit comentarii.

Lasă un răspuns