Acasă » Relații » Află ce îți poate distruge relația!

Află ce îți poate distruge relația!

Află ce îți poate distruge relația!
Află ce îți poate distruge relația!

Află ce îți poate distruge relația! Tot mai multe cupluri ajung să se despartă după ani buni de relație. După cum bine știm orice cuplu are suișuri și coborâșuri, și cu siguranță relația ta nu va face excepție de la această regulă. Dacă în schimb se ajunge la un moment dat într-un punct mort atunci trebuie să știi că relația ta este pe sfârșite.

Află ce îți poate distruge relația!

Iată care sunt câteva dintre cele mai întâlnite motive pentru care o relație se poate destrăma:

Lipsa de comunicare
Comunicarea este cheia către o relație fericită. În cazul în care în relația ta nu există comunicare, atunci aceasta nu va trece testul timpului. Oamenii se schimbă cu timpul și vei observa că aceștia evoluează diferit. Este foarte posibil ca după o perioadă de timp să nu mai fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău.

Incompatibilitatea
Sentimentul de incompatibilitate poate să apară după o perioadă de timp. Dacă vei începe să crezi că nu ai nimic în comun cu partenerul tău atunci în mod clar relația este spre final. Compatibilitatea trebuie să se testeze încă de la începutul relației, nu să încercați pe parcurs să vă schimbați unul pe altul.

Reprimarea emoțiilor
Dacă partenerul tău îți cere să renunti la visele sau la planurile tale pentru el nu este deloc în regulă. Tu nu trebuie să faci tot ce îți spune el, din contra trebuie să îți susții opiniile și să faci ceea ce te face fericită.

Trădarea și infidelitatea
Trădarea nu este niciodată o alegere potrivită. În urma acestei decizii amândoi veți avea de suferit. Te vei simți vinovată de ceea ce ai făcut și cu siguranță relația se va încheia.

Infidelitatea în cuplu este cunoscută ca o formă de trădare! Să înșeli este întotdeauna o alegere, tu cum te-ai simți să afli că ai fost înșelat? Greșeala începe cu lipsa comunicării, degeaba partenerii sunt apropiați dacă nu comunică.

Trădarea și infidelitatea

Trădarea și infidelitatea

Ascunderea unor informații importante

Aveți dreptul să aveți secrete însă dacă ai anumite lucruri pe care nu i le-ai spus partenerului tău de teama că relația să nu se sfârșească nu este deloc în regulă. Secretele în cuplu nu sunt deloc în regulă, sunt greșeli într-o relație!

Inițiativa
Într-o relație frumoasă ambii parteneri trebuie să își dorească să îl facă pe celalalt fericit. Află ce îți poate distruge relația! Dacă inițiativa lipsește în dragoste, atunci aceasta va stagna rapid. Trebuie să luați decizii de ultim moment, să plecați într-o vacanță împreună ca totul să fie ca la început. Ce poți face când simți ca relația ta nu mai merge?

Intimitatea
Intimitatea este foarte importantă într-o relație. Dacă nu veniți cu ceva nou veți sfârși prin a va plictisi unul de celalalt extrem de repede. Orice cuplu are nevoie de viață intimă pentru a putea funcționa așa cum trebuie.

Super ego-uri
Greșeli într-o relație: Dacă atunci când sunteți certați niciunul dintre voi nu cedează, atunci este o adevărată problemă. Ego-ul personal este un element foarte important care mai devreme sau mai târziu îți va afecta relația. Argumentele sunt bune într-o discuție dar acestea nu trebuie să îți afecteze relația.

Reproșurile în public

Nu este niciodată bine să vă certați în public. Dacă vei începe să îi reproșezi partenerului tău diferite lucruri, atunci nu vei face decât să stârnești certuri inutile. Oricât de nervoși ați fi trebuie să discutați între patru ochi ceea ce vă deranjează. Atunci când vă certați în public, nu doar că îți vei intimida partenerul, dar îi vei intimida și pe cei din jur.

Gelozia
Gelozia este un semn de iubire dar și de neîncredere. Greșeli într-o relație! Îți poate da de furcă într-o relație deoarece implică suspiciuni. De îndată ce crizele de gelozie se vor înteți și relația va avea de suferit.

Minciuna
Foarte multe relații se distrug din cauza minciunii. Trebuie să fii sinceră cu partenerul tău și să ii comunici acestuia totul chiar dacă adevarul doare, este mult mai bun decât minciuna. Până la urmă te minți în primul rând pe tine. Dacă acesta nu este omul de care vrei să îmbătrânești, cel mai bine este să fii sinceră și să-i spui acestuia adevărul.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
10

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.