Prima pagină » Regulament admin

Regulament admin

Regulament admin

Regulament admin – Moderatori pe chat: Operatorul nu va da kick/ban fara avertisment decat in cazuri speciale (spam, injuraturi sau flood pe canal) se va putea omite motivul.
– Operatorul nu are voie sa foloseasca cuvinte ofensatoare la adresa unui user (pentru asta se foloseste comanda !k user/!kb user, sau avertisment).
– Operatorul nu are voie sa foloseasca cuvinte ofensatoare la adresa altui operator. Pentru discutarea divergentelor se va folosi canalul dedicat operatorilor. Mai multe reguli si comenzi le gasiti pe Ghidul Operatorului.

Operatorul actual sau cel recent adaugat in lista de vot pentru „nou operator” nu are voie sa foloseasca decat nick-ul inregistrat sau cel adaugat la group. Pentru a oferi informatii cu privire la chat, reclamatii sau motive de ban, operatorul va indruma userul spre canalul #Ajutor. Una din regulile de baza pentru moderatori pe chat – regulament admin.

Regulament admin – Moderatori pe chat

Moderatori pe chat – Conduita operatorului acestui site, nu poate fi controlata in privat. Drept urmare orice actiune ofensatoare adusa in privat va putea fi reclamata. Dar nu va reprezenta o incalcare a regulilor de mai sus (din lipsa de dovezi). Asadar, in acest caz va rugam sa folositi comanda pe chatul online, /ignore user.

Reclame

A fi op inseamna sa moderezi un canal. Pentru acest lucru op-ul trebuie sa fie implicat activ in moderarea acelui canal. In cazul in care exista anumite perioade in care operatorul nu va putea fi prezent. Este obligatotiu sa anuntati un ircop, sau va folosi formularul de contact de pe site. In cazul in care nu se va face acest anunt, op-ul isi va pierde functia.

Regulamnetul pentru operatori

In cazul in care doriti sa renuntati la access. Va rugam sa anuntati unul dintre ircop, sau sa ne trimiteti un mail prin formularul de contact, sa precizati motivul pentru care doriti anularea accesului. In cazul in care unui operator i se atrage atentia sau i se face o sugestie, acesta nu trebuie sa o interpreteze ca pe un atac la adresa lui.

In cazul in care un operator da ban/mute, acestea nu pot fi scoase de alt operator. Doar un ircop poate interveni pentru anularea lor, sau persoana care le-a dat. Operatorul este obligat sa respecte nivelele de acces ale celorlalti colegi. El nu are dreptul sa ceara socoteala unui sop/owner sau ircop pentru deciziile luate.

In momentul in care un operator nu este la calculator/atent, rugam acel operator sa stea fara op pe canal (folositi !deop sau !down). In momentul in care un operator este activ, este obligatoriu ca acesta sa stea cu op pe canal (folositi !op sau !up).

Activitate regulament operator

Operatorul nu are voie sa abuzeze de access pe canalele de chat (te folosesti de el doar cand este absolut necesar). Pentru webcam indecent public se da ban pe toate canalele (folosind comanda /amsg !kb nick web indecent!).

Evitati sa dati ban folosind comanda /amsg in cazul in care sunteti operator si pe canalul #Ajutor (sa poata intra userul pe canalul #Ajutor). In cazul in care un user abuziv trebuie banat, operatorul va bana userul doar pe canalul pe care a fost comis abuzul. Daca userul continua abuzul si pe celelalte canale, operatorul il va bana cu comanda /amsg !kb nick motiv.

Nerespectarea acestor reguli poate sa duca la sanctionarea operatorului, chiar si la scoaterea accesului.

De retinut! Administratorii acestui Chat Romanesc isi rezerva dreptul de a modifica, fara a anunta in prealabil, detaliile acestui regulament. Sugeram vizitarea periodica a acestuia pentru a fi la curent cu modificarile facute.