Acasă » Parteneri

Parteneri

Parteneri: Oricine dorește va putea încheia un parteneriat cu noi. Suntem deschiși oricărei propuneri de colaborare. Acceptăm site-uri doar în limba română cu vechime minimă 2 ani, și care au conținut adecvat și asemănător cu al nostru. Socializam este un site deschis tuturor! Un site de socializare pe care intenționăm să îl dezvoltăm pe cât mai mult posibil. Pasiunea, dar și prin multă muncă depusă ne-a ajutat să reușim în cea mai mare parte.

Avem peste 8 ani de activitate, iar în tot acest timp am reușit să păstram legătura cu partenerii noștri în condiții bazate pe încredere. Dorim să încheiem parteneriate cu parteneri de încredere și seriozitate pe termen cât mai lung.

Cum putem deveni parteneri?

Ne rezervăm dreptul de a ne alege partenerii. Putem încheia parteneriate prin schimb de bannere sau link-uri. Aceste link-uri / bannere pot fi adăugate în widget (sidebar dreapta), sau footer și de asemenea puteam crea pagină specială. Prioritate parteneri au site-urile care dețin un conținut asemănător cu al nostru.

Nu acceptăm site-uri cu tematică pirateria, pornografică, discriminatoriu sau care promovează alte activități ilegale. Pentru a intra în legătură cu noi, o puteți face prin formularul de pe pagina de Contact. Scrieți-ne și vă vom răspunde în cel mai scurt timp! Suntem dispuși să discutăm despre orice sugestie despre cum putem deveni parteneri.

Suntem în parteneriat cu:

 • RoIRCoP – este un server de IRC românesc, total gratuit fără înregistrare, pe care îl folosim și noi pentru conectarea de chat.
 • ChatRomania – Aici poți discuta cu fete și băieți din întreagă lume, un chat românesc unde distracția și voia bună primează.
 • DesireNet – Pe chat-ul DesireNet se pot lega relații cu fete sau băieți, relații de dragoste care pot continua și în realitate.
 • Chat Apropo – Noul Chat Apropo, îmbunătățit cu un design nou unde îți poți face prieteni sau chiar să îți găsești jumătatea.
 • Chat Mobil – Acesta este un chat românesc online pentru telefoanele mobile: android, ios, ipad, tablete și alte device-uri.

Vrei să devii partener cu socializam.com? Atunci scrie-ne!

Gânduri finale Parteneri! Încrederea între noi și partenerii noștri, se bazează pe seriozitate și profesionalism. Întotdeauna punem calitatea înaintea cantității. Sperăm să încheiem parteneriate pe termen cât mai lung.

Alătură-te chat-ului online

 • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
 • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
 • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
 • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
 • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
 • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
 • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.