Mod de socializare și alte platforme în 2023

Actualizat pe 28 mai 2023 | Dezvăluire cititoruluiDezvăluire: conținutul nostru este susținut de cititori. Aceasta înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclame din aceasta pagina, este posibil să câștigăm un comision. Vedeți cum este finanțat Socializam, de ce este important și cum ne puteți sprijini.

Ești în căutarea unui mod de socializare online pe internet, gratis? Dacă da, atunci aici, pe acest site, ai găsit locul potrivit! Când vine vorba de a intra pe internet în căutarea unor rețele de socializare, cu toții știm ca Facebook sau Instagram sunt primele variante.

Suntem în 2023 și vedem din ce în ce mai multe platforme de comunicare. Cu toții folosim una dintre următoarele moduri de a socializa, Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp sau Messenger, unde putem comunica online, dar există și alt mod de socializare.

De exemplu; camere de chat online cu webcam și microfon, precum Chat Socializam. Chat-ul oferit de acest site, este diferit față de Chat Facebook sau aplicația Whatsapp.

Mod de socializare

Chat IRC poate fi un mod de socializare în 2023! Dacă este să vorbim despre topuri ale rețelelor de socializare, Facebook este pe departe cea mai populară. Iar următoarele ar fi; YouTube, Twitter, Instagram, WhatsApp, WeChat sau Linkedin.

În România rețelele sociale preferate sunt platformele; Facebook, Instagram, Whatsapp și mai nou TikTok. Românii petrec cel puțin o oră pe zi în social media. TikTok înregistrând cea mai mare creștere în preferințele românilor și cu cea mai rapidă creștere din lume.

Care sunt cele mai utilizate rețele sociale? Despre aceste rețele și alte moduri de socializare vom vorbi mai detaliat pe pagina top 10 rețele sociale din 2023.
Cele mai populare și mai utilizate platforme de socializare sunt rețelele sociale.

Alte platforme în 2023
Alte platforme de socializare în 2023

Rețelele sociale în România

Statisticile rețelelor de socializare din 2023 ne arată că sunt peste 13 milioane de utilizatori români in rețelele sociale. Care sunt rețele sociale preferate ale românilor? Facebook, Instagram și Whatsapp domină topul preferințelor când vine vorba de social media.

Cauți un mod de socializare?

Serverele de chat sunt interconectate între ele transmițând astfel mesajele de la un utilizator la altul. Astfel, veți putea participa la discuții într-una din camerele de socializare.

Anul 2023 va fi fără Flash

Adobe a anunțat încă din iunie, 2017 că vor să renunțe la plugin-ul Flash Player. Compania va renunța definitiv la suportul Flash de la începutul anului 2021, mai exact din 1 ianuarie.