Prima pagină » Mobile

Mobile

Mobile

Mobile Chat – Aplicatie Mobile pentru conectarea pe chat!
Aceasta pagina web este o varianta de chat mobile si minimalista a chatului online Socializam.com. Aceasta ofera toate facilitatile chatului nostru cum ar fi accesul la canalele de conversatie (camera de chat principala – #Romania) cat si la cele de trivia (camera de chat #Trivia), fazan (camera de chat #Fazan) si scrabble (camera de chat #Scrabble). O exceptie este accesul si utilizarea camerei web si a microfonului. Pentru a va bucura de aceste facilitati folositi chatul online pentru desktop. Alatura-te si tu pe cea mai mare retea de chat cu web din Romania!

Mobile Chat

De ce nu imi merge webcam-ul (camera web) pe varianta mobila?
– Varianta a chatului pe mobile nu suporta folosirea unei camere web (webcam). Va rugam folositi Chatul normal.
Cum sa-mi schimb nickname-ul (porecla) pe Chat Mobil?
Scrie ca si mesaj /nick porecla_dorita. In loc de porecla_dorita veti scrie noul nick (nickname-ul dorit).

Reclame

Daca vrei sa extinzi chenarul de chat pe toata pagina, conecteaza-te de pe varianta pentru mobile pe Chat full

Conectare pe chat mobile

Intra pe cea mai mare comunitate de chat online romanesc cu webcam si microfon gratis! O comunitate de chat romanesc cu jocuri online, total gratuite. Pe aceasta comunitate te poti conecta pe chat atat de pe calculator, laptop, telefon sau tableta cat si de pe mIRC de pe serverul irc.roircop.info, port 6667(non-ssl) sau 6697(ssl). Alatura-te comunitati!

Chat IRC – Comunicare online

Una din utilizarile cele mai practice si directe ale comunicarii prin Internet este chatul. Formele pe care le imbraca acest tip de comunicare sunt diverse. Socializam.com va ofera posibilitatea de a comunica prin text cat si prin webcam. IRC-ul (Internet Relay Chat) este unul din cele mai utilizate resurse din Internet. Bineinteles si Web-ul si E-Mail-ul sunt folositoare dar cand vine vorba de o comunicare in timp real intre doua sau mai multe persoane, IRC le depaseste cu mult pe toate.

Odata intrati pe IRC veti intalni multi oameni. Atentie, in caz ca sunteti incepator veti putea sa va pierdeti foarte repede in acest mediu daca nu stiti un minim de comenzi de baza inainte de a intra pe IRC. Pana la urma urmei s-ar putea sa nici nu mai stiti sa iesiti din retea. De aceea va recomandam sa va documentati inainte. Nu va faceti probleme ca puteti gasi pe Internet o multitudine de informatii.

Inregistreaza-te de pe mobile

Inregistrandu-va, va puteti crea propriul profil cu numele dorit si de asemenea va puteti configura si poza de avatar plus multe alte setari ale profilului dumneavoastra. Metoda de inregistrare este una foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „inregistrare” iar apoi sa completati campurile cu datale dumneavoastra si porecla dorita. Este absolut necesara folosirea unei adrese de e-mail valide pentru a putea primi un mail de confirmare pentru activarea contului.