Prima pagină » Mobile

Mobile

Mobile

Mobile Chat – Aplicatie Mobile pentru conectarea pe chat!
Aceasta pagina web este o varianta de chat mobile si minimalista a chatului online Socializam.com. Aceasta ofera toate facilitatile chatului nostru cum ar fi accesul la canalele de conversatie (camera de chat principala – #Romania) cat si la cele de trivia (camera de chat #Trivia), fazan (camera de chat #Fazan) si scrabble (camera de chat #Scrabble). O exceptie este accesul si utilizarea camerei web si a microfonului. Pentru a va bucura de aceste facilitati folositi chatul online pentru desktop. Alatura-te si tu pe cea mai mare retea de chat cu web din Romania!

Mobile Chat

De ce nu imi merge webcam-ul (camera web) pe varianta mobila?
– Varianta a chatului pe mobile nu suporta folosirea unei camere web (webcam). Va rugam folositi Chatul normal.
Cum sa-mi schimb nickname-ul (porecla) pe Chat Mobil?
Scrie ca si mesaj /nick porecla_dorita. In loc de porecla_dorita veti scrie noul nick (nickname-ul dorit).

Daca vrei sa extinzi chenarul de chat pe toata pagina, conecteaza-te de pe varianta pentru mobile pe Chat full

Conectare pe chat mobile

Intra pe cea mai mare comunitate de chat online romanesc cu webcam si microfon gratis! O comunitate de chat romanesc cu jocuri online, total gratuite. Pe aceasta comunitate te poti conecta pe chat atat de pe calculator, laptop, telefon sau tableta cat si de pe mIRC de pe serverul irc.roircop.info, port 6667(non-ssl) sau 6697(ssl). Alatura-te comunitati!

Inregistreaza-te de pe mobile

Inregistrandu-va, va puteti crea propriul profil cu numele dorit si de asemenea va puteti configura si poza de avatar plus multe alte setari ale profilului dumneavoastra. Metoda de inregistrare este una foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul „inregistrare” iar apoi sa completati campurile cu datale dumneavoastra si porecla dorita. Este absolut necesara folosirea unei adrese de e-mail valide pentru a putea primi un mail de confirmare pentru activarea contului.