Home » Noutati » Zuma deluxe

Share This Post

Jocuri

Zuma deluxe

joaca zuma deluxe

Zuma deluxe este unul dintre cele mai provocatoare si captivante jocuri aparute vreodata. Scopul acestui joc este sa gasesti secretele taramului si sa protejezi civilizatiile antice. Sunt mai multe bile colorate intr-un lant care se apropie amenintator de broscuta de piatra. zuma deluxe este unul dintre cele mai provocatoare jocuri, scopul acestui joc este de a gasi secretele zuma deluxe si pentru a proteja civilizatiile antice. Exista mai multe bile colorate dintr-un lant care vin spre broasca de piatra. Zuma deluxe, faceti grupuri de trei sau mai multe bile de aceeasi culoare si distruge-le.

Joaca zuma deluxe

Cu bile magice aveti ocazia de a distruge mult mai multe bile decat cu una normala. Incercati sa evitati ca bilele sa ajunga la broasca din mijloc pentru ca atunci jocul se va termina. Nu va fi usor, dar daca vrei sa mergi prin toate nivelurile, trebuie sa arati ca sunteti un gamer bun si invingeti limitele jocului.

Bile magice

Zuma deluxe este un joc pe care trebuie sa formeazi grupuri de 3 sau mai multe bile de aceiasi culoare pentru a le distruge. Daca joci inteligent si distrugi mai multe bile deodata, vei primi bonusuri speciale care iti vor aduce puncte valoroase.

Cu bilele magice ai oportunitatea de a distruge mai multe bile decat cu bila normala. Incearca sa impiedici lantul de bile sa atinga statuia broscutei sau jocul se va termina. Nu va fi usor, dar daca vrei sa treci prin toate nivelele jocului, trebuie sa arati ca esti un bun jucator si sa-ti depasesti limitele.

Cum se joaca jocul Zuma deluxe?
Folositi mouse-ul pentru a roti statuia broscutei si tasta „SPACE” pentru a schimba bila.

Jocuri online gratis

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply