Prima pagină » Noutati » Vanguards
Jocuri

Vanguards

Vanguards

Vanguards, acesta este un joc gratis de fizica indeplinite cu eroi de benzi desenate. Sarcina ta este de a folosi diferite abilitati de eroi pentru a elimina pe cei rai, pentru a trece la nivelul urmator. Misiunea ta este de a coordona echipa de super eroi sa lupte impotriva inamicilor, care ataca pamantul. Elimina extraterestri malifici inaintea ca acestia sa se transforme in creaturi periculoase. Vanguards este unu din cele mai atractive jocuri cu super eroi, un joc gratis online. Joaca acum!

Vanguards, joc gratis

Vanguards este un Joc gratis cu super eroi unde sarcina ta este de a folosi diferite abilitati pentru a elimina pe cei rai. Indemanarea si sincronizarea sunt foarte importante, lucreaza in echipa pentru terminarea misiunilor si eliminarea inamicilor. Incearca sa aduni toate monedele de la fiecare nivel. Ajuta acest mic grup de super eroi sa prinda si sa elimine acesti extraterestri.

Benzi desenate

Citeste si: Despre jocul clasic Bomberman in care trebuie sa-ti invingi adversarul!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu