Home » Noutati » Vanguards

Share This Post

Jocuri

Vanguards

Vanguards joc online chat

Vanguards, acesta este un joc gratis de fizica indeplinite cu eroi de benzi desenate. Sarcina ta este de a folosi diferite abilitati de eroi pentru a elimina pe cei rai, pentru a trece la nivelul urmator. Misiunea ta este de a coordona echipa de super eroi sa lupte impotriva inamicilor, care ataca pamantul. Elimina extraterestri malifici inaintea ca acestia sa se transforme in creaturi periculoase. Vanguards este unu din cele mai atractive jocuri cu super eroi, un joc gratis online. Joaca acum!

Vanguards, joc gratis

Vanguards este un Joc gratis cu super eroi unde sarcina ta este de a folosi diferite abilitati pentru a elimina pe cei rai. Indemanarea si sincronizarea sunt foarte importante, lucreaza in echipa pentru terminarea misiunilor si eliminarea inamicilor. Incearca sa aduni toate monedele de la fiecare nivel. Ajuta acest mic grup de super eroi sa prinda si sa elimine acesti extraterestri.

Benzi desenate

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply