Home » Noutati » Shadow kings

Share This Post

Jocuri

Shadow kings

Shadow kings

Shadow Kings, ideea jocului este sa construiesti un intreg imperiu, intr-un taram populat de cavaleri onorabili, pitici duri si spiridusi mandri. Alaturati-va fortele cu pitici duri si elfi mandri si sa ia pe fortele raului din umbre! Experimentati o noua dimensiune de distractie de jocuri in acest joc de prindere, apara orasul tau impotriva orcilor, goblinilor si trolilor! Lupta impotriva orcilor si a fortelor raului! Lupta in aliante cu alti jucatori pentru a obtine putere si onoare, era cavalerilor intunecati a venit si trebuie sa te dezvolti astfel incat orasul tau va ajunge o metropola puternica!

Shadow kings

Shadow Kings, trebuie sa controlati soarta orasului intr-o lume 3D fantastica plina de secrete si pericole. Ridica o armata puternica de elfi, pitici si oameni capabili sa reziste atacurilor din partea orcilor. Invata poporul cum sa ascuta toporul, cum sa traga cu arcul si sa mearga la razboi impotriva oponentilor.

Joc shadow kings

Shadow kings este unul dintre cele mai noi jocuri create de catre Goodgame (goodgamestudios.com).

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply