Prima pagină » Noutati » Shadow kings
Jocuri

Shadow kings

Shadow kings

Shadow Kings, ideea jocului este sa construiesti un intreg imperiu, intr-un taram populat de cavaleri onorabili, pitici duri si spiridusi mandri. Alaturati-va fortele cu pitici duri si elfi mandri si sa ia pe fortele raului din umbre! Experimentati o noua dimensiune de distractie de jocuri in acest joc de prindere, apara orasul tau impotriva orcilor, goblinilor si trolilor! Lupta impotriva orcilor si a fortelor raului! Lupta in aliante cu alti jucatori pentru a obtine putere si onoare, era cavalerilor intunecati a venit si trebuie sa te dezvolti astfel incat orasul tau va ajunge o metropola puternica!

Shadow kings

Trebuie sa controlati soarta orasului intr-o lume 3D fantastica plina de secrete si pericole. Ridica o armata puternica de elfi, pitici si oameni capabili sa reziste atacurilor din partea orcilor. Invata poporul cum sa ascuta toporul, cum sa traga cu arcul si sa mearga la razboi impotriva oponentilor.

Joc shadow kings

Shadow kings este unul dintre cele mai noi jocuri create de catre Goodgame (goodgamestudios.com).

Jocuri online

Jocurile sunt dezactivate pe socializam.com. Securitatea site-ului pentru noi este foarte importanta. Din aceste motive de securitatea a site-ului, toate jocurile au fost dezactivate. Site-ul socializam.com pune la dispozitie jocuri gratuit direct pe chatul online. Jocuri precum jocul de Trivia, Scrabble si Fazan. Aceste jocuri se pot juca online, conectandu-te pe Chat.

Jocurile se pot juca pe canalele: Jocul de Trivia se poate juca online pe canalul #Trivia. Jocul de Scrabble se poate juca online pe canalul #Scrabble. Jocul de Fazan se poate juca online pe canalul #Fazan.

Alatura-te gratuit chatului socializam si joaca online cu cei mai buni jucatori de Trivia, Scrabble sau Fazan. Pentru orice nelamurire sau orice fel de propunere, ne puteti contact de pe pagina de contact. Distractie placuta!
Citeste si: Despre cum iti poti apara tinutul si a-ti extinde teritoriile pe acest imperiu bazat!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply