Home » Noutati » Sah simplu

Share This Post

Jocuri

Sah simplu

sah simplu

Sah simplu clasic acum in format flash, o varianta mai simpla pentru calculatoare si/sau conexiuni mai slabute. Alegand o piesa iti va arata mutarile legale. Este oare acest joc sah simplu indeajuns de puternic pentru a-l bate pe marele sahist Bobby Fischer? Joaca si vei afla. Sah simplu in care joci impotriva calculatorului, caruia bineinteles trebuie sa-i dai sah mat, in dreapta sunt notate toate mutarile facute, lucru care va ajuta enorm pe sahistii experimentati.

Sah simplu

Cum se joaca sah simplu? Foloseste mouse-ul pentru a juca. Sahistii jocurilor online te vor pune la incercarea unui meci usor deoarece acolo se va vedea modalitatea de a gandi in jocul de sah, vei vedea daca poti sa treci cu bine de toate incercarile si sa demonstrezi ca esti in stare sa ajungi cat mai repede la finalul activitatilor.

Joaca sah simplu

Cel mai important lucru este sa iti mearga mintea, astfel incat sa reusesti sa iti faci sah mat adversarii. Sa fii atent si in timpul jocului de sah, acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca. Chiar daca esti incepator, acest joc este destul de simplu. Sa intelegem ce se intampla pe tableta de sah este foarte important sa cunoastem mecanismele de baza.

Jocul de sah simplu

Regulile de baza la acest joc, sunt destul de simplu unde trebuie doar sa muti piesele. De multe ori ne vine greu sa apreciem o pozitie sau sa intelegem de ce o mutare e mai buna decat alta. Cei care au invatat regulile jocului de sah, stiu foarte bine ca se face cate o mutare. Chiar daca pe tabla de sah facem doar cate o mutare, trebuie sa ne gandim care ar fi a doua mutare. Prima mutare o face cel cu piesele albe. Joaca acum online, jocul de sah simplu in format flash.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply