Prima pagină » Noutati » Sah 3D
Jocuri

Sah 3D

Sah 3d

Jocul de sah 3D este o varianta a sahului clasic cu grafica 3D mult imbunatatita si dotat cu o inteligenta artificiala care iti va pune la incercare si imbunatatiti talentul de sahist. Chiar si asa jocul dispune de mai multe nivele de dificultate astfel incat chiar si ca incepator te poti bucura de aplicatia grafica, stilul si strategiile oferite de acest joc. Esti pregatit sa afli strategii noi si sa devii un sahist mai bun? Cum se joaca sah 3d? Pentru a juca acest joc nu e nevoie decat de un mouse care vei da click pe o anumita piesa, care urmeaza sa o muti. Joaca acum online pe socializam!

Joaca acum Sah 3D

Jocul de Sah 3D, este unul dintre cele mai vechi si cunoscute jocuri in doi. Deoarece la acest joc minunat vei avea sansa de a-ti demonstra talentul si inteligenta. Sahul este considerat un sport al mintii, unul dintre cele mai frumoase si mai grele jocuri de strategie. Asadar trebuie gandit foarte bine mutarea pe care doresti sa o faci.

Joaca online Sah 3D

Te provocam la un joc de sah 3d unde iti pune minte la contributie, unde logica primeaza. Jocul de sah este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de logica din lume. Va trebui sa faci diverse mutari pentru a-l incurca pe adversarul tau. Va trebui sa te gandesti foarte bine in care casuta iti doresti sa muti piesa. Joaca acum sah 3d total gratuit, online pe socializam. Bucura-te de varianta imbunatatita a jocului cu format flash, daca esti pasionat de sah, acest joc este pentru tine. Alege un nivel in care sa joci jocul sah in format 3d si porneste distractia. Daca esti in criza de timp poti salva meciul si continua mai tarziu.

Jocuri online

Jocurile sunt dezactivate pe socializam.com. Securitatea site-ului pentru noi este foarte importanta. Din aceste motive de securitatea a site-ului, toate jocurile au fost dezactivate. Site-ul socializam.com pune la dispozitie jocuri gratuit direct pe chatul online. Jocuri precum jocul de Trivia, Scrabble si Fazan. Aceste jocuri se pot juca online, conectandu-te pe Chat.

Jocurile se pot juca pe canalele: Jocul de Trivia se poate juca online pe canalul #Trivia. Jocul de Scrabble se poate juca online pe canalul #Scrabble. Jocul de Fazan se poate juca online pe canalul #Fazan.

Alatura-te gratuit chatului socializam si joaca online cu cei mai buni jucatori de Trivia, Scrabble sau Fazan. Pentru orice nelamurire sau orice fel de propunere, ne puteti contact de pe pagina de contact. Distractie placuta!
Citeste si: Despre cum poti juca online Sah simplu flash!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply