Home » Noutati » Empire

Share This Post

Jocuri

Empire

joc empire free

Joc empire, demonstreaza ca esti un conducator vrednic si poarta-ti regatul empire spre glorie. Devino stapanul propriului castel si transforma mica ta cetate in capitala intregului regat in cadrul acestui joc captivant de strategie. Construieste un oras in epoca de piatra in jocul de strategie online Forge of Empires, lupta de-a lungul istoriei si dezvolta un imperiu industrial! Joaca acum cel mai bun joc de intemeiere a unui imperiu construind prima ta asezare! Alatura-te online miilor de jucatori profesionisti.

Joc online Empire

Construieste acum castelul Empire si invinge alti jucatori in lupte tactice, cu putin mai mult de cateva corturi, este sarcina dvs. de a arata online abilitatile jocului de strategie si de a dezvolta orasul tau intr-o oaste puternica pentru a-ti apara tinutul si a-ti extinde teritoriile pe acest imperiu bazat. Joaca gratis acum cel mai tare joc de strategie pe care vei concura cu cei mai buni jucatori din lume. Devino stapanul acestui regat si transforma mica ta fortareata in capitala unui intreg regat.

Aliaza-te cu alti jucatori

Aliaza-te cu alti jucatori, alte triburi din intreaga lumea, invinde-ti inamicii si dovedeste ca esti un conducator demn care stie sa conduca regatul catre glorie. Jocul Empire este creat de Goodgame, care face parte din lista jocurilor de strategie. Dovedeste ca esti un conducator bun, invitati prietenii pentru a-ti zdrobi inamicii si devino astfel sigurul conducator al acestui imperiu Empire. Alatura-te celui mai prietenos si celei mai mari comunitati de chat online cu webcam si jocuri gratis.

Jocul empire – Epoca de piatra

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply