Prima pagină » Noutati » Empire
Jocuri

Empire

Empire

Joc empire, demonstreaza ca esti un conducator vrednic si poarta-ti regatul empire spre glorie. Devino stapanul propriului castel si transforma mica ta cetate in capitala intregului regat in cadrul acestui joc captivant de strategie. Construieste un oras in epoca de piatra in jocul de strategie online Forge of Empires, lupta de-a lungul istoriei si dezvolta un imperiu industrial! Joaca acum cel mai bun joc online de intemeiere a unui imperiu construind prima ta asezare! Alatura-te online miilor de jucatori profesionisti.

Joc online Empire

Construieste acum castelul Empire si invinge alti jucatori in lupte tactice, cu putin mai mult de cateva corturi, este sarcina dvs. de a arata online abilitatile jocului de strategie si de a dezvolta orasul tau intr-o oaste puternica pentru a-ti apara tinutul si a-ti extinde teritoriile pe acest imperiu bazat. Joaca gratis acum cel mai tare joc de strategie pe care vei concura cu cei mai buni jucatori din lume. Devino stapanul acestui regat si transforma mica ta fortareata in capitala unui intreg regat.

Aliaza-te cu alti jucatori

Aliaza-te cu alti jucatori, alte triburi din intreaga lumea, invinde-ti inamicii si dovedeste ca esti un conducator demn care stie sa conduca regatul catre glorie. Jocul Empire este creat de Goodgame, care face parte din lista jocurilor de strategie. Dovedeste ca esti un conducator bun, invitati prietenii pentru a-ti zdrobi inamicii si devino astfel sigurul conducator al acestui imperiu Empire. Alatura-te celui mai prietenos si celei mai mari comunitati de chat online cu webcam si jocuri gratis.

Jocul empire – Epoca de piatra

Citeste si: Despre unul dintre cele mai noi jocuri create de catre Goodgame!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu