Prima pagină » Noutati » Candy crush
Jocuri

Candy crush

Candy crush

Candy Crush – Esti fan al celebrului joc? Ideea jocului este sa faci cat mai multe puncte. Formand siruri de dulciuri de acelasi fel si eliminandu-le in grupuri de minim 3 dulciuri de acelasi fel. Creati randuri sau coloane cu trei bomboane de aceeasi culoare pentru a le elimina, faceti combinatii speciale, cu cate 4 sau 5 bomboane pentru a crea dulciuri speciale. Candy crush, combina dulciurile speciale pentru a crea efecte spectaculoase, care va zdrobi si mai multe bomboane!

Joaca candy crush

Candy crush, esti fan al celebrului joc? Ideea jocului pe care il puteti juca pe socializam este sa faci cat mai multe puncte, formand siruri de dulciuri. Treceti prin sutele de nivele in aceasta aventura denumita puzzle delicios. Jocul este complet gratuit, un joc delicios pe care il puteti juca cu prietenii pentru a vedea cine poate obtine cel mai mare scor!

Efecte spectaculoase

Citeste si: Despre cum poti construi o ferma, jucand jocul Big Farm!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu