Home » Noutati » Candy crush

Share This Post

Jocuri

Candy crush

candy crush online joaca

Candy Crush – Esti fan al celebrului joc? Ideea jocului este sa faci cat mai multe puncte. Formand siruri de dulciuri de acelasi fel si eliminandu-le in grupuri de minim 3 dulciuri de acelasi fel. Creati randuri sau coloane cu trei bomboane de aceeasi culoare pentru a le elimina, faceti combinatii speciale, cu cate 4 sau 5 bomboane pentru a crea dulciuri speciale. Candy crush, combina dulciurile speciale pentru a crea efecte spectaculoase, care va zdrobi si mai multe bomboane!

Joaca candy crush

Candy crush, esti fan al celebrului joc? Ideea jocului pe care il puteti juca pe socializam este sa faci cat mai multe puncte, formand siruri de dulciuri. Treceti prin sutele de nivele in aceasta aventura denumita puzzle delicios. Jocul este complet gratuit, un joc delicios pe care il puteti juca cu prietenii pentru a vedea cine poate obtine cel mai mare scor!

Efecte spectaculoase

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons. Cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply