Prima pagină » Noutati » Bomberman
Jocuri

Bomberman

Bomberman

Bomberman: Joaca online un joc asemanator clasicului joc bomberman. Ti-ai pierdut prietenii, te-ai ratacit. Esti pe cont propriu. Banda locala de huligani te vaneaza. Evadeaza folosind diversi explozibili inainte sa ajunga la tine. Fii atent pe drum si culege bonusurile si bombele speciale, asimileaza abilitatile care te vor face sa fi cu un pas inaintea inamicilor. Ai nevoie de ajutor sau e jocul prea usor? Joaca acum si vei afla! Faimosul joc bomberman este un joc foarte distractiv care se poate juca si impotriva calculatorului. Acest joc se poate juca si in 2 de pe acelasi calculator.

Bomberman, joaca online

Invita-ti un prieten sa te ajute sa scapi de atacatori sau sa se alieze cu ei si sa-i ajute sa te doboare. Alegeti numarul de oponenti impotriva carora vrei sa iti dovedesti talentul de bomberman. Vrei sa vezi cate nivele rezisti fara sa fi bombardat. Joaca gratis si afla acum! Acest joc bomberman este un joc clasic in care trebuie sa iti invingi adversarul.

Joaca online acum bomberman

Ai la dispozitie mai multe arme pe care poti sa le schimbi si cu ele sa iti elimini adversarul. Impusca si pune bombe cu atentie, invita-ti prietenii si joaca impreuna cu care sa elimini adversarii. Sa fii foarte atent sa treci nivelul inainte de expirarea timpului. Joaca acum si invige-ti oponentii plasand bombe cu atentie. Joaca online acum cel mai nou joc, intra in labirint pentru dueluri pline de actiune si adrenalina. Te poti alatura si chatului nostru online total gratuit.

Jocuri online

Jocurile sunt dezactivate pe socializam.com. Securitatea site-ului pentru noi este foarte importanta. Din aceste motive de securitatea a site-ului, toate jocurile au fost dezactivate. Site-ul socializam.com pune la dispozitie jocuri gratuit direct pe chatul online. Jocuri precum jocul de Trivia, Scrabble si Fazan. Aceste jocuri se pot juca online, conectandu-te pe Chat.

Jocurile se pot juca pe canalele: Jocul de Trivia se poate juca online pe canalul #Trivia. Jocul de Scrabble se poate juca online pe canalul #Scrabble. Jocul de Fazan se poate juca online pe canalul #Fazan.

Alatura-te gratuit chatului socializam si joaca online cu cei mai buni jucatori de Trivia, Scrabble sau Fazan. Pentru orice nelamurire sau orice fel de propunere, ne puteti contact de pe pagina de contact. Distractie placuta!
Citeste si: Despre jocul care este dezvoltat de o companie germana – Pokerul!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply