Home » Noutati » Big farm

Share This Post

Jocuri

Big farm

Big farm jocuri online

Big Farm este un joc online interesant cu ferme, unde trebuie sa dai dovada ca esti un bun fermier. Socializam cu jocuri online gratis precum big farm, candy crush, shadow kings, trivia si mutle alter din nefericire aceasta este intr-o stare foarte proasta. Foloseste-te de experienta le. Joaca acum gratis jocul big farm, un joc despre ferme unde unchiul George ti-a lasat o ferma dape care o ai din celelalte jocuri cu ferme si incearca sa transformi aceasta curte napadita de buruieni intr-o ferma prospera.

Joc big farm

Ceea ce va trebui sa faci la jocul big farm este sa-ti construiesti aceasta ferma primita de unchiul George. Iar pentru asta vei avea nevoie de muncitori, de fermieri care sa puna osul la treaba si alaturi de care sa reusesti sa construiesti ferma big farm. Ridica-ti o moara de macinat cereale unde sa poti sa macini grau, orz, ovaz, porumb, secara si alte cereale. Pentru animalele pe care le ai in grajdurile special construite cu adapatoare si hranitoare automate. Odata ce ferma big farm este construita va trebui sa o populezi cu cat. Mai multe animale precum porci, capre, vaci, iepuri, boi, bivoli, cai, caini, gaini si alte animale, pasari sau plante vegetale. Joaca online

Planteaza fructele

Numai in acest fel ferma ta va creste si va avea succes si vei avea o ferma frumoasa si prospera. Concureaza cu prietenii tai si alti jucatori online pentru a avea cea mai buna si raspandita ferma in lume. Cu ajutorul familiei, al prietenilor, al vecinilor vei reusi sa transformi aceasta curte napadita de buruieni intr-o ferma prospera. Incepe sa cultivezi culturi pentru cresterea animalelor, planteaza fructele si legumele potrivite. Culege-le si procesează-le si asigura-te ca muncitorii tai sunt fericiti.

Construiesti ferma

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chatul socializam

Share This Post

Leave a Reply

Lost Password

Register