Prima pagină » Noutati » Big farm
Jocuri

Big farm

Big farm

Big Farm este un joc online interesant cu ferme, unde trebuie sa dai dovada ca esti un bun fermier. Socializam cu jocuri online gratis precum big farm, candy crush, shadow kings, trivia si mutle alter din nefericire aceasta este intr-o stare foarte proasta. Foloseste-te de experienta le. Joaca acum gratis jocul big farm, un joc despre ferme unde unchiul George ti-a lasat o ferma dape care o ai din celelalte jocuri cu ferme si incearca sa transformi aceasta curte napadita de buruieni intr-o ferma prospera.

Joc big farm

Ceea ce va trebui sa faci la jocul big farm este sa-ti construiesti aceasta ferma primita de unchiul George. Iar pentru asta vei avea nevoie de muncitori, de fermieri care sa puna osul la treaba si alaturi de care sa reusesti sa construiesti ferma big farm. Ridica-ti o moara de macinat cereale unde sa poti sa macini grau, orz, ovaz, porumb, secara si alte cereale. Pentru animalele pe care le ai in grajdurile special construite cu adapatoare si hranitoare automate. Odata ce ferma big farm este construita va trebui sa o populezi cu cat. Mai multe animale precum porci, capre, vaci, iepuri, boi, bivoli, cai, caini, gaini si alte animale, pasari sau plante vegetale. Joaca online

Planteaza fructele

Numai in acest fel ferma ta va creste si va avea succes si vei avea o ferma frumoasa si prospera. Concureaza cu prietenii tai si alti jucatori online pentru a avea cea mai buna si raspandita ferma in lume. Cu ajutorul familiei, al prietenilor, al vecinilor vei reusi sa transformi aceasta curte napadita de buruieni intr-o ferma prospera. Incepe sa cultivezi culturi pentru cresterea animalelor, planteaza fructele si legumele potrivite. Culege-le si procesează-le si asigura-te ca muncitorii tai sunt fericiti.

Jocuri online

Jocurile sunt dezactivate pe socializam.com. Securitatea site-ului pentru noi este foarte importanta. Din aceste motive de securitatea a site-ului, toate jocurile au fost dezactivate. Site-ul socializam.com pune la dispozitie jocuri gratuit direct pe chatul online. Jocuri precum jocul de Trivia, Scrabble si Fazan. Aceste jocuri se pot juca online, conectandu-te pe Chat.

Jocurile se pot juca pe canalele: Jocul de Trivia se poate juca online pe canalul #Trivia. Jocul de Scrabble se poate juca online pe canalul #Scrabble. Jocul de Fazan se poate juca online pe canalul #Fazan.

Alatura-te gratuit chatului socializam si joaca online cu cei mai buni jucatori de Trivia, Scrabble sau Fazan. Pentru orice nelamurire sau orice fel de propunere, ne puteti contact de pe pagina de contact. Distractie placuta!
Citeste si: Despre jocul interesant cu dulciuri, jucand jocul Candy crush!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply