Acasă » Informativ » Caracterul femeii de lângă tine

Caracterul femeii de lângă tine

Caracterul femeii de lângă tine
Caracterul femeii de lângă tine în funcție de luna în care s-a născut.

Caracterul femeii de lângă tine în funcție de luna în care s-a născut. Psihologii spun că luna în care s-a născut femeia, poate influența caracterul acesteia. Primele luni de viață sunt foarte importante pentru conștiința ta. În funcție de anotimpul în care te-ai născut, a fost format și caracterul. În următorul articol poți afla și tu cum și în ce măsură luna în care o femeie este născută, poate influența caracterul acesteia. Vezi ce trăsături de caracter poseda fiecare femeie având în vedere luna nașterii ei. Când respecți pe cineva pentru felul în care gândește, ii apreciezi părerea și vrei să ii ceri sfatul, la nevoie, pe această premiză merg și bărbații când vine vorba despre gândirea unei fete. Bărbații sunt de pe Marte, femeile – de pe Venus.

Caracterul femeii de lângă tine

Luna ianuarie: Aceste femei sunt de obicei serioase, ambițioase și putin perfecționiste. Le place ordinea și uneori pot fi destul de critice deoarece doresc să aveți totul cel mai bun. Nu sunt foarte deschise în ceea ce privește expunerea sentimentelor lor. În general, acestea au cercul lor de prieteni alcătuit din persoane care au același nivel intelectual ca și el, iar dacă cineva își dorește să facă parte din acesta, ar trebui să aibă viziuni asemănătoare asupra vieții.

Luna februarie: Femeile născute în luna februarie sunt foarte romantice dar și misterioase totodată. Ele au nevoie de persoane deosebite în preajma lor, care să fie capabile să le înțeleagă sufletul dar și schimbările permanente de dispoziție. Dispun de o imaginație bogată și o gândire abstractă. Nu le place minciuna, iar dacă veți aduce acest lucru în relația voastră, nu le veți mai vedea niciodată.

Luna martie: Aceste femei sunt de încredere și dețin o putere extraordinara de seducție. Nu intră în relații cu oricine pentru că se îndrăgostesc destul de greu. Dar când o fac, o fac bine, ele alegând un bărbat, o dată pentru totdeauna. Bărbatul potrivit pentru ele ar trebui să fie născut tot în această lună pentru ca s-ar potrivi minunat. Femeile născute în luna martie sunt carismatice și greu de dezechilibrat.

Aprilie, mai, iunie

Luna aprilie: Femeile născute în luna aprilie sunt comunicative, sociabile dar și diplomate. Stăpânesc bine definiția plăcerii așa că știu să facă un bărbat cel mai fericit din lume. Defectele lor ar fi că sunt geloase și deseori se plâng prea mult. Acestea caută încrederea și nu își deschid sufletul în fața oricui, decât în a celor care merită.

Luna mai: În luna mai se nasc femeile loiale lucrurilor în care cred. Au principii foarte bine stabilite pe care nu le încalcă niciodată. În ceea ce privește relațiile, este important ca atunci când un bărbat se îndrăgostește de ele, acestea să simtă la fel. Altfel, relația nu va avea un sfârșit prea bun. Sunt foarte atrăgătoare și posedă un caracter destul de greoi.

Luna iunie: Comunicabilitatea și curajul sunt trăsăturile principale ale femeilor născute în această lună. Fiind destul de deschise, acestea preferă de cele mai multe ori să spună adevarul în față decât să îl ascundă sau să-l spună pe la spate. Singurul lucru rău care ar putea deriva din această este că uneori pot răni alte persoane dacă adevarul este prea crud. În dragoste sunt puternice, bărbații putând deveni jucării.

Iulie, august, septembrie

Luna iulie: Femeile născute în luna iulie sunt sincere, devotate și deschise față de persoanele care le sunt dragi. În schimb, cei din exterior, le percep de cele mai multe ori a fi greu de accesat, frumoase și foarte deștepte. În general nu sunt certărețe și încearcă să fie amabile până în ultimul moment. Ai grijă însă la capitolul minciună, căci femeile născute în această lună, iartă extrem de greu.

Luna august: Minunate din punct de vedere fizic, femeile născute în luna august ii fac pe bărbați să-și piardă mințile în prezența lor. Ceea ce își și doresc, dat fiind faptul că aceste femei adoră să fie în centrul atenției. Ele sunt atât egoiste cât și altruiste iar într-o relație, când vine vorba de dispute, vor câștiga mereu. Au simțul umorului foarte dezvoltat.

Luna septembrie: Bunătatea, disciplina și frumusețea predomină în caracterul femeii născute în luna septembrie. Fiind firi cu devotament, atunci când celalalt trădează ele nu uită niciodată. Tocmai din acest motiv sunt precaute și cu puțin simț de răzbunare. Ele își doresc relații lungi și fermecătoare. Nu le plac aventurile așa că resping orice apropiere care să vizeze doar acest lucru. În general au așteptări destul de mari de la partenerii lor.

Octombrie, noiembrie, decembrie

Luna octombrie: Caracterul femeii născute în luna octombrie este unul foarte puternic. Chiar dacă sunt și emoționale, acestea nu își arată slăbiciunile în fața celorlalți. Sunt foarte deștepte și nu își deschid sufletul în fața oricui. În general acestea se pricopsesc cu cei mai buni bărbați și au o viață bună.

Citește și despre: Singurătatea – Un moment al vieții

Luna noiembrie: Femeile născute în luna noiembrie sunt sincere, active și coerente. Depistează ușor minciuna așa că nu încercați să le păcăliți. Veți fi prinși mai repede decât vă puteți da seama. Alături de ele, nu vă veți plictisi niciodată pentru că sunt ca un foc adevărat. Sunt ambițioase iar dacă li se cere părerea nu vor ezita să răspundă cu adevarul.

Luna decembrie: Caracterul femeii de lângă tine – Cele născute în luna decembrie sunt femei cu inima deschisă. Creativitatea și nerăbdarea lor incredibilă, le ajută să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. De obicei sunt persoane norocoase și ies învingătoare din orice situație. Greutățile vieții nu le răpun și nici nu le sperie. În dragoste știu să bine-dispună un bărbat prin felul lor de a fi, deschidere și voioșie.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
20

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.