Acasă » Informativ » 7 tipuri de iubire

7 tipuri de iubire

7 tipuri de iubire
7 tipuri de iubire

Ani de-a rândul psihologii și oamenii de știință au căutat un răspuns sigur cu privire la ce înseamnă iubirea. În primul rând aceasta este compusă din 3 componente și anume: intimitatea emoțională, pasiunea și angajamentul. Totodată aceștia au ajuns la concluzia că există 7 tipuri de iubire, mai exact:

7 tipuri de iubire: 1. Dragostea nebună

În această perioadă oamenii nu se cunosc, însă se simt atrași unul de celalalt extrem de tare. Chiar dacă nu știu dacă au ceva în comun sau nu cei doi rămân împreună. De-a lungul timpului cuplu poate trece într-o perioadă mai profundă sau nu.

2. Plăcutul
Este relația în care poți fi tu fără niciun fel de problemă. Oamenii din această relație sunt uniți din interese comune și o astfel de relație va conduce în timp la o relație de prietenie și nu la una de iubire.

3. Dragostea goală
Acest cuplu este legat doar de angajament fără a exista pasiune. Această perioadă se instalează de cele mai multe ori după o dragoste cu intensitate mare.

4. Iubirea romantică

Este o iubire care implică intimitate și pasiune. Oamenii din acest cuplu sunt atrași unul de celalalt și se simt confortabil unul lângă celalalt, dar cu toate astea nu sunt pregătiți să își ia un angajament serios. Relațiile de acest tip nu ajung la căsătorie și rămân în același stadiu ca la început.

5. Iubirea tristă
Este o iubire care include angajament și pasiune. Cele două persoane sunt atrase cu adevărat și sunt pregătite să urmeze firul firesc al unei relații. Cu toate astea persoanele din acest tip de relație nu au parte de intimitate. Acest cuplu poate rezista mult timp, însă fără a cunoaște fericirea.

6. Iubirea pe bază de prietenie
Este un tip de iubire care constă în angajament și intimitate. Este o relație puțin mai puternică decât o prietenie, iar între parteneri există un atașament. Acestui tip de relație îi lipsește cu desăvârșire pasiunea.

7. Dragostea adevărată

Acest tip de dragoste constă în: pasiune, intimitate emoțională și angajament. Desigur că aceste componente nu sunt întotdeauna egale, dar o relație bazată pe dragoste le va avea pe toate. Acest tip de relație se întâlnește extrem de rar, iar oamenii care construiesc o astfel de relație se iubesc cu adevărat.

Cuplurile care sunt legate de o dragoste adevărată vor trăi o viață îndelungată împreună și se vor bucura de ceea ce construiesc împreună.

Psihologii și oamenii de știință susțin că o persoană are parte de mai multe tipuri de iubire de-a lungul vieții care îl vor ajuta să se dezvolte. Câteodată se va întâmpla să experimenteze mai multe tipuri de iubire cu același partener, dar cea mai mare posibilitate este ca acest lucru să se întâmple cu mai mulți parteneri.

În cazul în care consideri că relația ta nu se încadrează în niciunul dintre cazurile menționate mai sus, atunci este cazul să citești cu atenție tot ce este specificat, deoarece aceasta poate fi încadrată între două cazuri. Dragostea este complicată și noi suntem singurii responsabili de cum poate evolua o relație.

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
10

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>