Home » Subiecte interesante!

Grupuri adaugate

Grupuri adaugate - Scapa de timiditate si inhibitii si alatura-te noua pe CHAT pentru a-ti relaxa mintea si pentru a te destinde!

Ce subiecte trebuie evitate sau discutate la prima intalnire?

Acest subiect conține 9 răspunsuri are 7 voci și a fost actualizat ultima dată de Poza de profil pentru  Anonim acum 9 luni, 1 săptămână.

Vizualizare 10 articole - 1 la 10 (din 10 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5507
  Poza de profil pentru Asta`mica
  Anonim

  La prima intalnire nu intreba cand si cum s-a incheiat ultima relatie, pentru ca e posibil sa ai parte de surprize.
  O prima intalnire este intotdeauna motiv de stres si ingrijorare dar in acelasi timp primele intalniri pot fi si minunate.
  E bine sa ai grija si la felul in care vei vorbi despre tine, poti scoate in evidenta calitatile tale cat si defectele.
  Nu intra in prea multe detalii daca persoana cu care esti nu este interesata de pasiunea ta.

  Tu ce subiecte crezi ca ar fi de discutat sau de evitat la prima intalnire?

  #5514
  Poza de profil pentru Betty
  Betty
  Participant

  Preferabil, sa eviti orice subiect negativ, in special cele despre viata persoanal. Sa nu aduci in discutie ultima ta relatie si sa nu-i vorbesti despre viata ta intima. Evita subiecte despre avort, minoritati etnice sau sexuale… etc.

  #5515
  Poza de profil pentru Asta`mica
  Anonim

  Un subiect de discutie ar fi Planurile de viitor 🙂 De unde vrem sa pornim totul pana la punctul dorit ! 🙂

  #5517
  Poza de profil pentru Simplu
  Simplu
  Participant

  Eu cred ca la prima intalnire, cel mai bine ar fi „Sa fii tu insuti”, sa-ti lasi acasa frustrarile si supararile. Subiecte de discutat se pot gasi foarte multe care ar putea crea o atmosfera cat mai placuta.. De evitat, ar fi discutiile despre sex, bani, viata intima, relatiile anterioare

  #5571
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Parerea mea e ca nu trebuie evitat nimic. Cel mai bine e sa fi natural si sa-ti exprimi parerea sincera in legatura cu subiectele pe care celalalt le aduce in discutie. Trebuie sa-i arati celuilalt cum esti tu, ideile tale, parerile tale de la inceput, chiar si de la prima intalnire, pentru ca daca se infiripa dragostea, sa si dureze iar parerile sa nu se schimbe atunci cand va veni vorba si de subiecte mai delicate ?

  #5582
  Poza de profil pentru Socializam
  Socializam
  Keymaster

  Eu sunt de parere ca trebuie sa fi tu insuti de la inceput. Nu trebuie sa eviti nimic anume deoarece va iesi la suprafata intr-un final si e dureros…. daca te va place sa te placa pt cine si ce esti.

  #5584
  Poza de profil pentru NeSuFeRiTa
  NeSuFeRiTa
  Moderator

  Evita sa deschizi subiecte legate de religie sau politica,nu vorbi despre problemele pe care le ai la serviciu,evita sa vorbesti despre problemele financiare,evita discutiile cu o tenta mult prea sexuala,nu intra in detalii prea specifice despre cum s-a incheiat fosta ta relatie,nu discuta despre istoricul bolilor din familia ta,nu aduce in discutie casatoria si copiii si ar mai fi , dar ma opresc aici .

  #5585
  Poza de profil pentru Socializam
  Socializam
  Keymaster

  Nesuferito lol ….. in mare parte ai dreptate da nu prea 🙂 acu depinde cum decurge intalnirea… si ce subiecte se deschid daca se ajunge la munca si incerci sa eviti nu.i ok… si asa mai departe sper sa intelegi ce vreau sa zic prin asta. Acu mno fiecare cu parerea lui …. eu zic sa fi tu insusi…. sa n.ai probleme pe viitor.

  #5600
  Poza de profil pentru
  Anonim

  @nesuferita :))))))):)))) love you! <3

  #5899
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Subiectele ce trebuiesc evitate sau discutate la prima intalnire depind foarte mult de context.. Voi lua drept exemplu vremea.. Daca te-a prins ploaia si esti ud/uda din cap pana in picioare, clar primul subiect va fi despre vreme.. Insa daca esti intr-un restaurant si respectiva/respectivul iti vorbeste despre vreme, nu ai de ce sa amani momentul in care sa ceri nota.. E unul din cele mai vizibile semne de plictiseala..

  Pentru mine exista un singur subiet pe care nu il agreez la prima intalnire.. De regula incepe cu Nu fumezi cam mult? sau Cat fumezi?

Vizualizare 10 articole - 1 la 10 (din 10 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.