Home » Despre toate si orice

Grupuri adaugate

Grupuri adaugate - Scapa de timiditate si inhibitii si alatura-te noua pe CHAT pentru a-ti relaxa mintea si pentru a te destinde!

Socializare

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de Poza de profil pentru Asta`mica Anonim acum 11 luni, 3 săptămâni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5297
  Poza de profil pentru Asta`mica
  Anonim

  Stiai ca? Site de socializare chat Multe prietenii, relatii se leaga datorita conversatiilor online, uneori apar si probleme, dar fara acest mujloc de comunicare ne-ar fi mai greu sa tinem legatura cu persoane dragi.
  Socializezi mereu: socializare in lumea reala, in lumea virtuala, cu familia, cu prietenii, cu profesorii etc.
  Practic, socializarea nu e nimic altceva decat un episod rutinier al vietii de zi cu zi. Socializarea e un concept banal care nu ne ridica semne de intrebare.

  Socializare online

  Aceste comunitati online sunt chiar o forma suplimentara de comunicare pentru persoanele care se cunosc in viata de zi cu zi. In plus, prin intermediul camerei web si al celorlalte accesorii suplimentare putem comunica in timp real. Privindu-ne si auzindu-ne glasul. Astfel, putem sa ne vedem cu oamenii care ne sunt dragi fie ei si la mii de kilometri departare de noi. Putem sa-i privim si sa le auzim glasul, asadar dinstanta dintre noi se micsoreaza considerabil.

  Socializarea este un proces foarte complex, ce presupune multiple interactiuni intre individ, in calitate de socializat si societate, in calitate de socializator. Procesul de socializare este foarte important in relatiile interumane. In formarea comportamentului intern unde gasim doua influente puternice: ereditarea si mediul social.

  Femeile care socializeaza mai mult au o stare de sanatate mai buna si sunt mai fericite, arata un studiu recent. Multe femei sunt efectiv indragostite de socializarea cu prietenele si fac acest lucru destul de des, aproape in fiecare zi.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.