Home » Despre toate si orice

Grupuri adaugate

Grupuri adaugate - Scapa de timiditate si inhibitii si alatura-te noua pe CHAT pentru a-ti relaxa mintea si pentru a te destinde!

Profesor de la Cambridge: ”Pana in 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc!”

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de Poza de profil pentru  Anonim acum 11 luni, 2 săptămâni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5348
  Poza de profil pentru
  Anonim

  Asta arata previziunile unui profesor de la Universitatea Cambridge.
  David Spiegelhalter, statistician şi autor al cărţii „Sex By Numbers”, estimează că, „dacă acest ritm se menţine, până în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”.

  Oamenii întreţin din ce în ce mai puţine relaţii intime, iar de vină sunt seriale populare precum „Game of Thrones”, dar şi serviciile de streaming video precum Netflix, susţine un profesor de la Cambridge.
  Potrivit profesorului David Spiegelhalter, cuplurile active din punct de vedere sexual, cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani, făceau, în medie, sex de 5 ori pe lună în 1990. Frecvenţa a scăzut la patru contacte sexuale pe lună în 2000 şi la 3 în 2010, scrie Go4it.
  Cercetătorii susţin că oamenii devin dependenţi de seriale TV şi că urmăresc mai multe episoade într-o seară. Astfel, nu mai au timp să întreţină relaţii intime. Soluţia ar fi petrecerea timpului în cuplu, departe de orice fel de ecrane sau dispozitive care distrag atenţia.

  Previziunea lui Spiegelhalter este sumbră, dar nu nu se compară cu cea făcută de un futurolog cunoscut. Acesta estimează că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane.
  „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.

  Sursa descopera.ro

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.