Acasă » Filme » Filmele mult așteptate în 2019

Filmele mult așteptate în 2019

Filmele mult așteptate în 2019
Filmele mult așteptate în 2019

În cursul anului 2019 vor apărea foarte multe filme care mai de care mai interesante. Pentru toți iubitorii vom face o listă cu filmele mult așteptate în cursul acestui an: Filme de văzut online!

Aladdin
Aladdin este un film marca Disney după animația din anul 1992. În rolul principal îl avem pe Mena Massoud iar prințesa Jasmine este interpretată de Naomi Scott. Will Smith va fi Genie spiritul din lampă. Actorul Marwan Kenzari îi dă viață diabolicului Jafar. Premieră în România pe 24.05.2019.

Godzilla: King of the Monsters Premieră în România pe 31.05.2019.
Filmul Godzilla: King of the Monsters și-a făcut loc pe marile ecrane după o serie de amânări. Această peliculă anunță încă un film al seriei care este programat pentru anul 2020 Godzilla vs. Kong.

Dark Phoenix
Protagonista filmului Dark Phoenix este Sophie Turner care o interpretează pe Jean Grey sau Phoenix, unul dintre tinerii mutanți cu puteri speciale. Alături de ea vor mai apărea în film și Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholous Hoult și Evan Peters. Premieră în România pe 07.06.2019.

Men in Black: International
Protagoniștii noului film Men in Black sunt Chris Hemsworth și Tessa Thompson. Această serie a avut parte de un succes răsunător cu Will Smith și Tommy Lee Jones. În această peliculă agenții H și M vor trebui să rezolve misterul unei crime. Premieră în România pe 21.06.2019.

Filmele mult așteptate în 2019

Toy Story 4, apare la 10 ani după cel de-al treilea film al seriei. Povestea este o continuare a filmului Toy Story 3 , mai exact în momentul în care Bonnie își adaugă o nouă jucărie Forky la colecția sa. Pe 28.06.2019.

Spider-Man: Far From HomePe
Tom Holland reintră în pielea lui Spiderman, iar personajul negativ este interpretat de actorul Jake Gyllenhaal în rolul lui Mysterio. Premieră în România pe 05.07.2019.

The Lion King
Este filmul mult așteptat al acestui an, lansarea va avea loc pe 19 iulie. Acest film îi are în rolurile principale pe Beyonce în personajul Nala și Donald Glover în personajul Simba. Premieră în România pe 19.07.2019.

Once Upon A Time In Hollywood

Distribuția acestui film este una de excepție alcătuită din: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie, Dakota Fanning, Michael Madsen, Kurt Russelt și Burt Reynolds. Acțiunea filmului se desfășoară în America anului 1969 și este prezentată povestea unui actor de seriale western și a partenerului sau cascador. Pe 16.08.2019.

It: Chapter Two
Protagoniștii acestui film sunt Jessica Chastain, James McAvoy și Bill Hader care interpretează versiunile adulte ale copiilor terorizați de clovnul Pennywise. Clovnul îi atrage pe cei trei în orașul lor natal pentru a putea încheia capitolul înspăimântător. Premieră în România pe 06.09.2019.

Joker 
În filmul Joker îi vom găsi în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro. Pelicula este un studio al personajului disprețuit de societate. Robert De Niro este gazda într-un talk show care îl va face pe Joker să își piardă mințile. Premieră în România pe 04.10.2019.

Terminator 6
În rolurile principale în Terminator 6 ii vom găsi pe Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton. Aceștia revin în atenția spectatorilor cu noi acțiuni. Premieră în România pe 01.11.2019.

Charlie’s Angels

Acest film va apărea pe ecrane în luna noiembrie. În rolurile celor trei îngeri le vom găsi pe Kirsten Stewart, Naomi Scott și Ella Balinksa cărora li se va alătura și tânărul actor Noah Centineo. Premieră în România pe 08.11.2019.

Frozen 2 (Regatul de gheață II)
Un film american de animație, musical și fantezie, produs de Walt Disney Animation Studios, fiind continuarea animației „Regatul de Gheață din anul 2013. În acest film Elsa alături de celelalte persoane îndrăgite se întorc în atenția publicului cu noi aventuri înghețate. Premieră în România pe 22.11.2019.

Star Wars – Episode IX
Star Wars – Episode IX ar trebui să fie ultimul film din faimoasa serie. Această peliculă va apărea în cinematografe pe 20 decembrie, iar în rolurile principale îi vom avea pe Daisy Ridley și Adam Driver. Premieră: 20.12.2019.

Jumanji: Welcome to the Jungle 2
La finalul anului Jumanji: Welcome to the Jungle 2 își va face intrarea în cinematografe. Pelicula îi va avea în roluri principale pe Dwayne Johnson, pe Kevin Hart, Karen Gillan și Jack Black. Premieră în România pe 29.12.2019.

Acestea sunt Filmele mult așteptate în 2019! Filme pe care nu trebuie să le ratezi 😀 .

Alătură-te chat-ului online

  • Alătură-te online camerelor de socializare pe > Chat!
  • Beneficiezi de jocuri, precum: Trivia, Scrabble și Fazan.
  • Camerele de chat sunt moderate aproape nonstop.
  • Poți beneficia de accesul de administrator (@, & sau ~).

Utilizatori online pe chat

#Romania

#Trivia

#Scrabble

#Fazan

Obțineți ultimele noutăți adăugate!
  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Scris de Socializam
Deși brandul „Chat Socializam” este doar de câțiva ani pe Google, noi, echipa din spatele lui, avem o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Acești 10 ani minunați ne-au învățat cum să transformăm Socializam.com într-un site de succes, atât pentru noi cât și pentru useri / utilizatorii noștri. Tot experiența ne-a învățat cel mai important lucru pentru a reuși: SERIOZITATEA.
Spune-ți părerea!
10

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>