Acasă » Filme » 2019 » X-Men: Dark Phoenix (7 iunie)

X-Men: Dark Phoenix (7 iunie)

X-Men: Dark Phoenix (7 iunie)
X-Men: Dark Phoenix (7 iunie)

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2019 este și X-Men: Dark Phoenix, care va apărea pe 7 iunie. Filmul este o poveste despre Apocalipsă, un film de acțiune, aventură și super eroi în lumea mutanților.

Filmul X-Men: Dark Phoenix este scris și regizat de Simon Kinberg, iar distribuitorul său este Walt Disney Studios Motion Pictures. Este planificat a fi cea de-a 12.a transă a seriei de filme X-Men și începerea unei noi trilogii X-Men. În această poveste, X-Men trebuie să înfrunte toată puterea Dark Phoenix, precum și forțele extraterestre.

Actori: Jennifer Lawrence (Mystique), Jessica Chastain, Tye Sheridan (Cyclops), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Profesor Charles Xavier), Sophie Turner (Jean Grey).

Trailler X-Men: Dark Phoenix (7 iunie)

După 10 ani de la Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații va apărea o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut.

Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-Men va trebui să hotărască dacă viata unui singur membru al echipei este mai importanta decât cea a oamenilor din întreaga lume.

În acest fel, X-Men trebuie să-și unească forțele pentru a încerca să-și salveze sufletul și să se lupte. În plus, împotriva străinilor care vor să preia noile abilitați ale lui Jean Grey (Sophie Turner).

Posterul oficial al filmului

When she loses control, bad things happen. (Când își pierde controlul, se întâmplă lucruri rele.)
Century Fox a prezentat pe rețelele sociale posterul oficial al filmului, care arată caracterul lui Jean Grey în centrul imaginii.. care separă cele două parți ale mutanților; cele conduse de profesorul X și cele conduse de Magneto.

Filme online
Vă reamintim că filmul X-Men: Dark Phoenix va fi lansat în cinematografe pe 7 iunie 2019.

Obțineți ultimele noutăți adăugate!

  • Abonează-te la buletinul de știri și fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site-ul nostru!
  • Respectăm politica de confidențialitate, iar adresele de e-mail nu vor fi publicate.
  • Nu vei primi mesaje de tip Spam și nu vei primi mai mult de un e-mail pe săptămână.

Socializam îți respectă confidențialitatea. Citiți politica de confidențialitate cu privire la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Distribuie această postare
Spune-ți părerea!
20

Lasă un răspuns (Adaugă răspunsul tău).

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>