Prima pagină » Noutati » The Jungle Book
Filme in curand

The Jungle Book

The Jungle Book

The Jungle Book – Cartea junglei. Celebra colectie de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o noua ecranizare in regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha in jungla. Devenind prieten la catarama cu voiosul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera. The Jungle Book – Pornit in cautarea familiei sale, Mowgli va trebui sa-l infrunte pe regele maimutelor. Pe infometatul piton Kaa, dar si pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima intregii jungle! Va reusi micul Mowgli sa-si regaseasca parintii?

The Jungle Book

Regia: Jon Favreau
Cu: Scarlett Johansson, Idris Elba, Neel Sethi, Bill Murray, Jamie Dornan
Gen film: Aventuri, Drama, Fantastic
Durata: 105 minute
Premiera in Romania: 15 Aprilie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Risen” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.
Citeste si: Despre filmul Eddie eagle care va aparea in curand!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply