Home » Noutati » The Jungle Book

Share This Post

The Jungle Book

Filme in curand
Regia: Jon Favreau
Cu: Scarlett Johansson, Idris Elba, Neel Sethi, Bill Murray, Jamie Dornan
Gen film: Aventuri, Drama, Fantastic
Durata: 105 minute
Premiera in Romania: 15 Aprilie, 2016

Filme in curand - Filme noi: The Jungle Book Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE(video) sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.

The Jungle Book – Cartea junglei. Celebra colectie de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o noua ecranizare in regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha in jungla. Devenind prieten la catarama cu voiosul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera. The Jungle Book – Pornit in cautarea familiei sale, Mowgli va trebui sa-l infrunte pe regele maimutelor. Pe infometatul piton Kaa, dar si pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima intregii jungle! Va reusi micul Mowgli sa-si regaseasca parintii?

Jungle Book – Cartea junglei

De retinut: Filmul „The Jungle Book” este doar Trailer pe acest site!

The Jungle Book

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Articole recomandate

Join to chat – License Creative Commons

Share This Post

Leave a Reply