Prima pagină » Noutati » The Other Side of the Door
Filme in curand

The Other Side of the Door

Side Door 2016

Side Door 2016 – THE OTHER SIDE OF THE DOOR este un horror supranatural. Ce o are ca protagonista pe Sarah Wayne Callies (The Walking Dead). Si este regizat de Johannes Roberts (Storage 24). Povestea nu iese prea mult din tipare, fiind plina de clisee. Dar filmul pare sa fie facut cu simt de raspundere. Asa ca s-ar putea sa sariti de vreo cateva ori de pe scaun daca o sa apara si la noi in cinematografe. Sarah este o mama indurererata care si-a pierdut copilul intr-un accident teribil si care primeste sansa de a-si lua ramas bun de la el.

Mai exact, in timpul unei calatorii prin India. Da peste o persoana care poate intra in contact cu celalalta lume, care e dispusa sa o ajute. Sarah isi poate auzi copilul, dincolo de o usa, dar nu are voie sa deschida usa. Evident ca incalca aceasta interdictie, distrugand balanta dintre viata si moarte si dezlantuind haosul.

Side Door 2016 Filme online

Regia: Johannes Roberts
Cu: Javier Botet, Jeremy Sisto, Sarah Wayne Callies
Gen film: Horror
Durata: 84 minute
Premiera in Romania: 11 Martie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „The Other Side of the Door” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – Banat!

Articole recomandate

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu