Home » Noutati » The Other Side of the Door

Share This Post

The Other Side of the Door

Filme in curand
Regia: Johannes Roberts
Cu: Javier Botet, Jeremy Sisto, Sarah Wayne Callies
Gen film: Horror
Durata: 84 minute
Premiera in Romania: 1 Aprilie, 2016

Side Door 2016 – THE OTHER SIDE OF THE DOOR este un horror supranatural. Ce o are ca protagonista pe Sarah Wayne Callies (The Walking Dead). Si este regizat de Johannes Roberts (Storage 24). Povestea nu iese prea mult din tipare, fiind plina de clisee. Dar filmul pare sa fie facut cu simt de raspundere. Asa ca s-ar putea sa sariti de vreo cateva ori de pe scaun daca o sa apara si la noi in cinematografe.

Sarah este o mama indurererata care si-a pierdut copilul intr-un accident teribil si care primeste sansa de a-si lua ramas bun de la el. Mai exact, in timpul unei calatorii prin India. Da peste o persoana care poate intra in contact cu celalalta lume, care e dispusa sa o ajute. Sarah isi poate auzi copilul, dincolo de o usa, dar nu are voie sa deschida usa. Evident ca incalca aceasta interdictie, distrugand balanta dintre viata si moarte si dezlantuind haosul.

Side Door 2016 Filme online

De retinut: Filmul The Other Side of the Door (2016) este doar Trailer pe acest site!

Side Door 2016 Filme online

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply