Filme in curand

Risen

Risen

Risen urmareste povestea biblica a Invierii, redata prin ochii unui necredincios. Clavius, un influent tribun militar roman si ajutorul lui, Lucius, sunt insarcinati sa afle ce s-a intamplat cu Yahshua in saptamanile de dupa crucificare si sa demonstreze ca netemeinice zvonurile despre un Mesia ridicat la cer. Clavius (Joseph Fiennes) este un lider cu moralitate profesionala neutra ce are o trezire spirituala in timp ce are de facut o sarcina nu tocmai in regula din punct de vedere al moralitatii. Dupa ce supervizeaza moartea a catorva prizonieri evrei, incluzandu-l aici si pe revolutionarul Yeshua (Iisus din Nazaret), el primeste misiunea din partea lui Pontius Pilate (Peter Firth) sa pazeasca pestera unde se afla ramasitele presupusului mesia. Cei doi soldati extenuati pe care ii pune sa pazeasca pestera se imbata si adorm, iar in ziua urmatoare cadavrul nu se mai regaseste acolo.

Risen

Aceasta intamplare reprezinta un adevarat cosmar din punct de vedere al imaginii. De-a lungul intregului tinut toata lumea discuta despre o reinviere miraculoasa si chiar daca Pilate, impreuna cu acolitii lui, par destul de speriati de aceasta perspectiva, la inceput o trateaza doar ca pe o problema de management. Imparatul urmeaza a vizita in curand tinutul si cand soseste teritoriul trebuie sa se afle sub o conducere ferma a imperiului Roman, fara a mai exista lupte cu insurgentii impinsi de la spate de credinaa ca Iisus inca este acolo undeva.

Astfel, Clavius trebuie sa actioneze precum un detectiv si sa interogheze oamenii care l-au cunoscut sau au fost in preajma lui in ultimele zile de viata, in speranta ca va descoperi ce s-a petrecut cu cadavrul. In timpul calatoriei sale, Clavius aude martor dupa martor care il descriu pe Iisus (Cliff Curtis) ca fiind un profet binefacator cu puteri supranaturale. Din acel moment, el incepe sa se gandeasca daca nu cumva se afla de partea gresita a baricadei.

Regia: Kevin Reynolds
Cu: Tom Felton, Peter Firth, María Botto, Joseph Fiennes, Antonio Gil
Gen film: Actiune, Aventuri, Drama, Mister
Durata: 107 minute
Premiera in Romania: 22 Aprilie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Risen” este doar Trailer pe acest site! Vezi filmul Risen online pe Filme bune.

Risen – TRAILER Filme

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.
Citeste si: Despre Lumea fantastica din Razboinicul Vanator The Huntsman!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply