Home » Noutati » Pride and Prejudice and Zombies

Share This Post

Pride and Prejudice and Zombies

Filme in curand
Regia: Burr Steers
Cu: Sam Riley, Matt Smith, Lily James, Lena Headey, Douglas Booth, Aisling Loftus
Gen film: Acţiune, Horror, Romantic, Dragoste
Durata: 108 minute
Premiera in Romania: 19.02.2016

Filmul "Pride and Prejudice and Zombies" (Mandrie si prejudecata si zombi) este un film de actiune reprezinta abordare neobisnuita a romanului aclamat international al autoarei Jane Austen. O plaga misterioasa se abate asupra Angliei in secolul 19, iar regiunea este impanzita de zombii feroce in cautare de victime.

Pride and Prejudice and Zombies:
Filmul Pride and Prejudice and Zombies „Mandrie si prejudecata si zombi” este un film de actiune reprezinta abordare neobisnuita a romanului aclamat international al autoarei Jane Austen. O plaga misterioasa se abate asupra Angliei in secolul 19. Iar regiunea este impanzita de zombii feroce in cautare de victime.
Eroina principală Elizabeth Bennet, experta in artele martiale si manuirea armelor de toate felurile. Pune deoparte prejudecatile personale si isi uneste fortele cu Domnul Darcy pe campul de lupta. Pentru a scapa natiunea de amenintarile acelor zombii inspaimantatori. intre timp cei doi isi descopera dragostea unu fata de altul pe care o impartasesc.

Pride and Prejudice and Zombies

De retinut: Filmul Pride and Prejudice and Zombies este doar Trailer pe acest site!

Pride and Prejudice and Zombies

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply