Prima pagină » Noutati » Pride and Prejudice and Zombies
Filme in curand

Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies: Filmul Pride and Prejudice and Zombies „Mandrie si prejudecata si zombi” este un film de actiune reprezinta abordare neobisnuita a romanului aclamat international al autoarei Jane Austen. O plaga misterioasa se abate asupra Angliei in secolul 19. Iar regiunea este impanzita de zombii feroce in cautare de victime. Eroina principală Elizabeth Bennet, experta in artele martiale si manuirea armelor de toate felurile. Pune deoparte prejudecatile personale si isi uneste fortele cu Domnul Darcy pe campul de lupta. Pentru a scapa natiunea de amenintarile acelor zombii inspaimantatori. intre timp cei doi isi descopera dragostea unu fata de altul pe care o impartasesc.

Pride and Prejudice and Zombies

Filmul „Pride and Prejudice and Zombies” (Mandrie si prejudecata si zombi) este un film de actiune reprezinta abordare neobisnuita a romanului aclamat international al autoarei Jane Austen. O plaga misterioasa se abate asupra Angliei in secolul 19, iar regiunea este impanzita de zombii feroce in cautare de victime.

Regia: Burr Steers
Cu: Sam Riley, Matt Smith, Lily James, Lena Headey, Douglas Booth, Aisling Loftus
Gen film: Actiune, Horror, Romantic, Dragoste
Durata: 108 minute
Premiera in Romania: 19 Februarie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „Pride and Prejudice and Zombies” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – London Has Fallen!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply