Home » Noutati » London Has Fallen

Share This Post

London Has Fallen

Filme in curand
Regia: Babak Najafi
Cu: Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler, Aaron Eckhart
Gen film: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 99 minute
Premiera in Romania: 18 martie, 2016

Filmul "London Has Fallen" este unul dntre cele mai dramatice filme de anul acesta, filmul London Has Fallen este un film cu adevarat uimitor plin de actiune si suspans. Filmul este regizat de catre Babak Najafi si se pare ca telespectatorii sunt foarte nerabdatori sa-l vizioneze, un film foarte interesant si cu foarte multa actiune. Acest film va fi in premiera in Romania pe 18 martie anul acesta.

London Has Fallen 2016, Povestea si actiunea filmului se desfasoara in Londra, acolo unde toata clasa politica importanta participa la funeraliile Premierului Marii Britanii. Acesta pierzandu-si viata in conditii foarte misterioase. Din acest motiv securitatea de la acest eveniment este una cumplit de greu de organizat si realizat.
Dupa decesul Prim Ministrului britanic, organizatia terorista au un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii la inmormantarea acestuia. Acest plan ar duce la distrugerea capitalei Marii Britanii. Singura speranta de a opri acest dezastru exista o singura solutie.

London Fallen

Aplicarea acesteia trebuie confirmata de presedintele Americii. Formidabilul sau serviciu secret (conducatorul Butler) dar si un agent MI-6 Britanic(Riley). Care nu au incredere in nimeni si lucreaza pe cont propriu. Sunt singurele persoane cu speranta ca pot opri atacurile teroriste.

De retinut: Filmul London Fallen 2016 este doar Trailer pe acest site!

London Fallen

TRAILER Filme

Despre filme in curand: Cele mai noi aparitii de filme online le puteti gasi doar pe site-ul nostru.

Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply