Prima pagină » Noutati » London Has Fallen
Filme in curand

London Has Fallen

London has fallen

London Has Fallen 2016, Povestea si actiunea filmului se desfasoara in Londra, acolo unde toata clasa politica importanta participa la funeraliile Premierului Marii Britanii. Acesta pierzandu-si viata in conditii foarte misterioase. Din acest motiv securitatea de la acest eveniment este una cumplit de greu de organizat si realizat. Dupa decesul Prim Ministrului britanic, organizatia terorista au un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii la inmormantarea acestuia. Acest plan ar duce la distrugerea capitalei Marii Britanii. Singura speranta de a opri acest dezastru exista o singura solutie.

London Fallen

Aplicarea acesteia trebuie confirmata de presedintele Americii. Formidabilul sau serviciu secret (conducatorul Butler) dar si un agent MI-6 Britanic(Riley). Care nu au incredere in nimeni si lucreaza pe cont propriu. Sunt singurele persoane cu speranta ca pot opri atacurile teroriste.

Filmul „London Has Fallen” este unul dntre cele mai dramatice filme de anul acesta, un film cu adevarat uimitor plin de actiune si suspans. Filmul este regizat de catre Babak Najafi si se pare ca telespectatorii sunt foarte nerabdatori sa-l vizioneze, un film foarte interesant si cu foarte multa actiune. Acest film va fi in premiera in Romania pe 18 martie anul acesta.

Regia: Babak Najafi
Cu: Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler, Aaron Eckhart
Gen film: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 99 minute
Premiera in Romania: 18 martie, 2016

TRAILER Filme

Atentie! Filmul „London Has Fallen” este doar Trailer pe acest site!

Socializam.com pune la dispozitie trailere si informatii despre cele mai recente filme online cu subtitrare care vor aparea in curand. Pe site-ul Socializam.com puteti viziona doar TRAILERE sau puteti citi informatii despre cele mai recente filme care vor aparea in curand! Cele mai noi trailere cu filme online din 2016.
Citeste si: Despre filmul online ce va aparea curand – Deadpool 2016!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply